Valszeg a másik kocsira figyelt, akivel versenyzett. Hirtelen észrevette a furgont.
A háromsávoson meg lehet egy 110 km/h-s lasított szakaszon készült a felvétel, ahol a többiek tartották a megengedett tempót - kivéve a két hasmenésest.
A másodiknál mondjuk nem világos, hogy mitől borult be a szalagkorlátba, de az valóban zavaró, hogy a jobbra tartást egyik buzi sem ismeri a 3 sávos úton, menni meg nem mennek. De azért kicsit buzik, mert csak a Teslát szapulja, de az utolsó talán audi volt? Annak lehet?
baszki
haver vett sok-sok éve valami police óra replikát, akkoriban 50+ezer volt az eredeti, de a kismuffok többsége levágta hogy kamu óra, pedig én azokat nem tartanám szakértőnek
netes képpel összehasonlítva én azon nem láttam különbséget, lehet ha a 2 óra enymás mellett van akkor látszódott volna
vw csoportos kocsiról többről is tudok hogy klíma csöveket kellett cserélni mert szétfoszlott
havernak is meghegesztették az egyik felét aztán valahol máshol eresztett utána
opel az bírja mert az elmúlt 20 évben változatlan állapotban van
lehetett kb 10 éves akkor fennakadtam és elment minden gáz azóta úgy van, szerencsére nekem nem hiányzik
Miért rohadna szét? Huszonsok éveseket bontunk, semmi baja a csatlakozásnak. Ráadásul egy autóba a gyárba egyszer összerakják és lehet sose kell piszkálni, ráadásul ott a hollandis kötés a rezgéstől elszarodik, mig egy klima helyszini szerelést igényel és nem mindig ideális helyen
vagyis befért... 😂
A háromsávoson meg lehet egy 110 km/h-s lasított szakaszon készült a felvétel, ahol a többiek tartották a megengedett tempót - kivéve a két hasmenésest.
https://totalcar.hu/magazin/hi...
Szerintem 96-óta nem láttam karórát 😅
Az időt meg tudom nézni a nókián is 😅
https://www.youtube.com/shorts...
haver vett sok-sok éve valami police óra replikát, akkoriban 50+ezer volt az eredeti, de a kismuffok többsége levágta hogy kamu óra, pedig én azokat nem tartanám szakértőnek
netes képpel összehasonlítva én azon nem láttam különbséget, lehet ha a 2 óra enymás mellett van akkor látszódott volna
havernak is meghegesztették az egyik felét aztán valahol máshol eresztett utána
opel az bírja mert az elmúlt 20 évben változatlan állapotban van
lehetett kb 10 éves akkor fennakadtam és elment minden gáz azóta úgy van, szerencsére nekem nem hiányzik