Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dácsia szpringet méltatlanul kihagytad(szemeit körbeforgató) Az is kínai villanyos(meghajlós)
Majd amikor ezrével vadulnak meg a byd, mg, omoda meg a fene tudja milyen kínai villanyosok, akkor lesz az armageddon. 😬
"Alig" meg "majdnem"...
vagyis befért... 😂
Valszeg a másik kocsira figyelt, akivel versenyzett. Hirtelen észrevette a furgont.
A háromsávoson meg lehet egy 110 km/h-s lasított szakaszon készült a felvétel, ahol a többiek tartották a megengedett tempót - kivéve a két hasmenésest.
a redőny mégis mit csinált volna? kiment volna neki a képből másodpercek alatt az az űrhajó, majd fog helyette valami balek dévó matizos nyuggert
A másodiknál mondjuk nem világos, hogy mitől borult be a szalagkorlátba, de az valóban zavaró, hogy a jobbra tartást egyik buzi sem ismeri a 3 sávos úton, menni meg nem mennek. De azért kicsit buzik, mert csak a Teslát szapulja, de az utolsó talán audi volt? Annak lehet?
Miért? Ezzel most mi a gond? Én is mindig így megyek 🤭
ezek állatok.(szemeit körbeforgató) Az összes
A szarós fenykep óta tudom hogy egy kőbunkó vagy nem modern ember. 😂
hát én amekkora szakértő vagyok órából ha a zsír eredeti 80 millásat tapogatnám a kezembe azt is legagyiznám 😅
Szerintem 96-óta nem láttam karórát 😅
modern ember mint amilyen én is vagyok a mobiltelefon óta 1996 nem hord már órát 😅
Az időt meg tudom nézni a nókián is 😅
nekem nem ilyen bonyolult az eldöntés(kezeit széttáró) Ránézek a gázórára és ha elértem az 1630 m3-ert begyújtom a kazánt fával 😅
Másodperc alatt. 😁
jó de pesten minden jobb, vidéken meg suttyók élnek, azok érjék be azzal, ami nekik jut
A kannibálokat kérdezd, azok biztos tudják... 😁
ilyen fasza kádat hol lehet beszerezni??
https://www.youtube.com/shorts...
A nagyon jó replikáknál nem, de a rosszabbaknál egyből látszik a kidolgozáson, a felületeken, éleken... persze csak annak, aki látott már eredetit 😁
ötös bmw meg egyéb cuccok azért voltak
Vagy inkább abbol vágrák le hogy kin látták
baszki
haver vett sok-sok éve valami police óra replikát, akkoriban 50+ezer volt az eredeti, de a kismuffok többsége levágta hogy kamu óra, pedig én azokat nem tartanám szakértőnek
netes képpel összehasonlítva én azon nem láttam különbséget, lehet ha a 2 óra enymás mellett van akkor látszódott volna
Láttam már több videóját , ő keni-vágja az órákat ! 😅
vw csoportos kocsiról többről is tudok hogy klíma csöveket kellett cserélni mert szétfoszlott
havernak is meghegesztették az egyik felét aztán valahol máshol eresztett utána
opel az bírja mert az elmúlt 20 évben változatlan állapotban van
lehetett kb 10 éves akkor fennakadtam és elment minden gáz azóta úgy van, szerencsére nekem nem hiányzik
Miért rohadna szét? Huszonsok éveseket bontunk, semmi baja a csatlakozásnak. Ráadásul egy autóba a gyárba egyszer összerakják és lehet sose kell piszkálni, ráadásul ott a hollandis kötés a rezgéstől elszarodik, mig egy klima helyszini szerelést igényel és nem mindig ideális helyen
De az oras ipse videorol elmondta hogy hamis. 😆