Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért van az az árkülönbség, hogy nem mind1 honnan rendeljük meg a dolgaink 😅
A 230-as wy-os végűt 87 helyett egy másik webshopból szűk 61 milláért is meg lehet venni 😅
Most már igazán kíváncsi lennék egy temus árra is 😂
a gyerek nézegette a tabletjén a kamerákat. Mert neki meg az a fétise(kezeit széttáró)
Azt mondja apa ennek ennyi az ára? Mondom biztos nem 87 milla elírták véletlenül.
Azért kíváncsiságból rákerestem a névre(szemeit körbeforgató)
3 kérdésem lenne. - mit tudhat egy ilyen kamera amiért családi ház árát kérik?
- ki az aki ilyet megvesz?
- ha esetleg rányomtam volna, hogy a kosárba rakom és megrendelem a közleményrovatba meg azt kérem, hogy a 87 milla fölötti 124499 Ft ugyan engedjék már el elengednék?
A gs pl ugyanott keszul,a tigerek thaifoldon,de talan a honda is ott gyartat,nem tuti hogy az AT-t.
Nincsenek csodák, ezt tudomásul kell venni.
A fenti állítást persze árnyékolja az, hogy ha valaki lopja a megoldásokat és nem fejleszti (pénzért), és nem kell a gyártóknak pc-baromságok keretében buzikat, cigányokat és egyéb, perifériákra szorult köcsög szarháziak eltartásához hozzájárulni (elvonások), akkor az az előállítási költségükben meglátszódik, a kérdés az, hogy ennyire? Vagy azért az árcédula különbsége takar-e valami kézzelfoghatót is?
E10 basssz.
A svedek megnyugtatnak.Mehet az e1p nyal,de ha gond van tuti rafogjak hogy az a gond.😆
Csak neztem afrika,gs900,tiger rallypro arakak,van egy szemmel jol lathato arkulonbseg.
Ugy hogy gyakorlatilag minden bennevan,semmi konfiguralni valo felaras cucc nem kell hozza.🤔
vagyis 2025-ot... pedig nem is vagyok vasutas... :D
Szerintem nincs,de valszeg minden cegnel ilyen sablonduma van.
2024-et irunk. Erosen ketlem. :)
Ezt olvasni is vicc, de megélni katasztrófa. Van egyáltalán bármire gari ami alól ne tudnának kibújni?
Ja, ha belerohad az allasban. Azert en se vallalnek garanciat.

A sved forgalmazonal mar feltettek azt a kerdest, lehet e10-zel hasznalni a Voge-kat.
A garinal irja a ceg hogy az inyektorhiba kizaro ok.Vagy csak előre mosakodnak.

https://www.vogehungary.hu/kapcsolat.php
E5 van a tanksapkan, oktanszamrol nincs szo. Mondjuk ketlem, hogy az E10-tol baja lenne.
Arról nem volt szó, hogy az én hobbijaimról is beszélünk. 🤨
Hmmm,akkor marad a vaz,csavar,csapagy minosegi kerdes a dsx900 nal.🤔
Meg elvileg az ecu miatt mas teljesitmenyszinten van.
Az azert erdekes hogy csak 100 as benzinnel mukodtetheto,ami az ethanol miatt lehet nem az oktanszam miatt.🤔
nem lesz jó a bárány lakó teteje sem(kezeit széttáró) Most kinéztem az erkélyről a 4-iken valószínűtlenül közelnek tűnik a templom pedig több mint 1 km-re van. (gondolkodós)
Nem tudom. Minden ilyesmi érdekel úgy, hogy az adatokkal egyébként nem kezdek semmit.(kezeit széttáró)
Ez régen is így volt leginkább a rekordok érdekelnek. Bár abszolúlt hidegrekordokról már nem álmodozom(kezeit széttáró) Ilyenkor az elmúlt 5 év rekordja is felcsigáz(kezeit széttáró) Igazából a víz és a hőmérséklet az ami ami megmozgat. Szerintem én vagyok itt az egyetlen aki nem kapcsolja el a kossuth ot amikor a vízállásjelentés megy 😅 Baromi alacsony vízállás van mindenhol tavaly ilyenkor meg kiöntött a tisza. Vízből a tisza és a duna ami érdekel a mellékfolyók nem mozgatnak, mert úgy is együtt mozognak. Én ott vagyok mindenhol 😆 Ott vagyok akkor is amikor a dunán kilátszik az ínség szikla a margitsziget alatt át lehet sétálni vagy a K-hid alatt át lehet ugrándozni a fesztivál szigetre(kezeit széttáró) ott vagyok akkor is amikor körbezsákolják a várost mint tavaly ősszel de ott voltam 2013-ban is amikor eltűnt a margitsziget és passaui árvizes videókra alszom el ahol a nagytemplom félig víz alatt volt. 😅 Tiszán is ott vagyok amikor csongrádnál majdnem át lehet sétálni a túloldara a köröstoroknál 2022 augusztus és kécskén is ott vagyok amikor víz alá kerülenek azok a bódék ahol nyáron hekket eszünk 😅 Minden napom úgy kezdem, hogy megnézem a hőtérképet, megnézem hol van legmelegebb, hol van leghidegebb. Megnézem hogy alakul a hőmérséklet görbe mikor megy nulla alá meddig esik. Vannak olyan napok amikor fogja magát a hőmérséklet és gondol egyet hajnal kettőkor elkezd emelkedni 3-4 fokot majd reggel 7-re behül -10-ig (kezeit széttáró) Aztán megnézem a vízállásjelentéseket. Majd a szolnok vízmércét. Ott pontosan tudom, hogy ha szolnoknál +703 akkor a kécskei strandon kifut a leves mert elhagyja a víz a medret. Sajnos ritka ez már mostanság. Tavaly heti háromszor is lementem a kécskei strandra ellenőrizni a vizet. Aztán nagyon elqrtam az egyik nap. Nem vettem figyelembe, hogy 4 métert jött a víz szolnoknál néhány óra leforgása alatt és 703 fölé olyan 720 körülre saccolták. 8-11 óra alatt ér le az árhullám szolnokról kécskére a vízhozam függvényében. Ha még egyszer elkapok egy ilyen anomáliát az a terv, hogy lemegyek kécskére a mellesbe. Begyalogolok még szárazon a part széli büfékhez. Leülök a padra és megvárom amíg a szemem láttára kiönt a tisza. (meghajlós) Akkora emelkedésnél nagyon szépen lehetne látni ahogy kifut a mederből. Ilyet még nem láttam(kezeit széttáró) Aztán nem tudom mikor lesz erre még alkalom. Zöldár még tavasszal van és már csak ritkán hagyja el a medret a víz(szomorú)
Tessek, a szaksajto emliti is, hogy ugyanaz a blokk.
Szinte teljesen, nezz meg par kozeli kepet. Az olajszuro oldalra nez a kuplungkosar alatt, a kuplungdekli ugyanaz a forma mas nevvel, a blokktarto csavarok is stimmelnek.
szerintem csak a webkamera van fent. A hőmérsékletmérőnél mérőknél kiírja, hogy a talajfelszíntől 2 méter magasságban vannak.(kezeit széttáró)
Pipi nem normalis,de ez koztudott.
Pipi stresszel ezen... nekem van három hőmérő, azt úgy vettem, hogy a boltban a polcról kivettem azt a hármat, ami egyformát mutatott 😁 ennyi pontosság nekem bőven elég.
Felmerul bennem egy motoros kerdes,a bmw 900 meg a voge 900 blokk menbyire azonos?
Mer mindketto a voge-nal keszul leanykori neven loncin. 🤔
Mondjuk eretnek dolog motort emliteni itt. 😄
Huuuuu,ez a duma most egeszen kemeny,hőmérők .............. 😆