Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a múltkor rendeltem egy komplett sarokkonyhát netről. A lakások javarészében picsányi a konyha aztán csempézés után lemérem, hogy merre mennyi hely maradt. ha most én a bútorboltokban buziskodnék meg méregetnék 1 hét alatt se lenne meg a megfelelő méret 20 boltot bejárva(kezeit széttáró) tudom, mert a net előtti világban a saját házamba pont ilyen vesszőfutás volt, mire megtaláltam azt a méretű konyhát amihez semmit nem kellett átalakítanom(kezeit széttáró) A neten meg rámegyek a favira vagy csak simán beírom a méreteket azt dobálja kifelé 200-4 millióig 😅 Aztán mindent tudok hozzá választani még a kilincsek formáját színét is a mosogató,hogy hány tálcás legyen melyik doboz milyen korpusszal jöjjön, mennyi üveges kell, szagelszívós szekrény mérete, merre forduljon a konyha és a többi. Aztán ímélbe kapom a számlát átutalom 2 hét múlva akár a 4-ikre is felhozzák az mondjuk minimálisan feláras(kezeit széttáró) olcsó, hitvány bútorlapos konyhán mi a faszt nézegessek? Pontosan tudom, hogy milyen jó néhányat telepítettem már(kezeit széttáró) az utolsó ilyen lett a lehetetlen méretei miatt az egész interneten 2 fajta volt. Honnan a faxomból találtam volna ezt meg boltról boltra járva?
Én aláírom a monitorod az asszonnyal, telón lefotózod és úgy beküldöd, szerintem tök jó lenne. 🤔
Jah csak technikai segítség kellene, azt hittem rájövök hogy kell de nem. Kúldjem be elektronikusan ügyfeljapun, de 2 tanuval írassam alá 🤷‍♂️
Pont az ne lenne? Na mond. 🧐
erre nem is gondoltam, az opelből nem szoktak kiesni a csavarok
amúgy a merci se jobb, ismerősnek dobott egy hibát hogy szétkapcsolta a hajtást mert hibát talált, a motor járt csak nem ment, szóval nem fagyott volna meg az út szélén
ott a váltóban valami 20 ezer forintos csapágynak lett nagyobb a lógása mint kellett volna aztán ez okozta a hibát
bár attól még visszavehette volna a tempót 60-ra és még hazáig/szervizig elvihette volna magát....... nem kellett volna 6 számjegyű összegért elszállítani az út széléről
egyenlőre nem kell, még legalább 180 évig jó lesz a mostani, helyem nincs hova tenni neked meg ott a sok hely
180év múlva már lehet 120 ezret is fog érni 😆
Persze, sokkal jobb, ha egy elfolyt olaj miatt nem a leeresztő csavart kell pótolni, hanem a sor6 blokkot! 🤣
Francot,ha kell vidd,ha nem vrd neg mig 101000-re viszem fel.Nekem csak jo lehet. 🤣
csak fasza gép ez a bmw megállapítja hogy szar, és megállítja a sofőrt
az f astra meg egy trágya gép mert ilyen esetben elmegy még 20 évet is úgy hogy nem is tudja az ember hogy elromlott
tedd félre, ha az enyém tönkremegy megyek érte
De tudodmit,neked 84000.-ert adnám. 🤣
Igy jó?
Tizmilliard legy nem tevedhet. 😂
a kutyaszart is meg tudom különböztetni az aszfal járdától de mégsem szeretem......
Nem tudsz szamokat ertelmezni?🤣
Hm, már megint azt olvasom a jó öreg bolsiktól, hogy a vevő (ők, a bolsik) szeretné megmondani, hogy szerinte a kereskedőnek mennyi haszna lehet egy-egy terméken.
Én azt hittem, a bolsik már rég csak az öregotthonokban vannak mutatóba, de nem.
dédöreganyámék szekrényéből ágyából meg egyéb bútoraiból nyúlház lett, még szolgált vagy 30 évig
a fogyasztói társadalmat értem és elitélem, ez okozza az emberiség bukását
a körítés meg kamu szöveg csak azért van hogy megnyugodjon az ember......nem azért van munkád mert sűrűn cserélik a dolgaikat, ugyanúgy lenne munkád ha ritkán cserélnék
annak a pár marék kapitalista nagytőkésnek lenne kevesebb pénze ennyi változna csak, ezért ültették a népbe bele hogy milyen jó dolog szart csinálni de legalább jó sokat
Azért már egyre többen beszélnek arról, hogy ez a fogyasztásra alapuló gazdasági szisztéma nem fenntartható a végtelenségig, sőt még csak nem is lineáris, hanem gyorsulva (ahogy nő a népesség) tart a végzete felé...
Na de sebaj, majd az MI ezt megoldja, láttuk a moziban az összes előzetest (Terminátor 1-2-3, Mátrix 1-2-3 😂)
persze hogy nem hiszen akkor senki sem venne másikat
30 éves koromig 2 ágyam is volt plusz a kisgyerek ágyam
ha ez az atom ágy nem lenne már ismét vennem kellett volna vagy kettőt
amúgy a sok kilencesre végződő árakért is már megérdemelnétek a napi szintű verést
a kereskedelem meg az emberi lét rákos sejtje, sajnos kiirtani nem lehet de minél jobban védekezik ellene az ember annál jobban él
Gondolod az ükunokád is abban az ágyban akar aludni amiben már bekrepált 2 előző generáció, vagy minek kellene 200 évre ágy? 😁 Amúgy meg nem érted a fogyasztói társadalom lényegét, 5 év múlva jön a következő trend, addigra jó ha szétesik az előző mert lehet venni újat. Örül a vevő, örül a gyártó és örül a szerencsétlen aki a gyárban dolgozik mert van munkája. Igazából ha a régit újra lehetne hasznosítani bármilyen formában akkor ezzel nem is lenne semmi gond.
Ez kb 25 eve van otthon.
Mondom,halvany lovesed sincs a kereskedelemhez,max kivulrol ugatod mint tacsko ülve.
79900,- lenne az ara,es nem gyozne gyartani.
Az ipse be tud palizni hibbantakat a 200e forintos hulkadekokkal.
Persze,a szart csak dragan lehet,mert tablaitott anyagot nem rakunk agyakba.
Tudod, hogy kereskedelemben nyomtam majd' 30 évig...
na ilyet sosem fog csinálni
miért is csinálna? elég fos van már így is a piacon
megcsinálja 200 ért aztán 200 évig ágy lesz.....minimum......
de ha csinálna 45ért te tuti árulnád 150ért ezért nem csinál csak magánszemélynek
Jeeee,felfogtad a meretgazdasagossag jelentoseget.
Ininek ez magas mint az eifeltorony.
Munkaügyi jogász van itt esetleg? 🙂
De ha ilyen gépei vannak, akkor nem is egy szekrényt gyárt egy hónapban...