Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezért tuti nem adnék ki ennyit.
Én fél milláért az egész hálószoba bútorzatot vettem fából és jobban néz ki.
amikor kiskőrösön volt akkor mindig a filozófia tanárunk szerepelt benne
és tudta....
Köszönjük Emese, fingod sincs semmiről, de mint nálad mindig a hülyeség szorgalommal párosul 🙈
Enélkül is mindent tudok(kezeit széttáró) Nem tetszik, hogy dolgozni kell kb. bankigazgatói fizetésért 😅
És most próbálod magad kívül rekeszteni a még téged foglalkoztatható cég utolsó bástyáján, hogy maszek klímaszerelő lehess mert szeretsz szopni és apró pénzből tengődni 🤣
játék és muzsika 10 percben(kezeit széttáró)
szekenner van a telefonodban ha csak te is nem olyan telefont használsz amit én 😅
Látod a saját cégedet sem egyszerű bemószerolni, hogy megalapozd a kellemes közös kapcsolatotokat 😅
Azonkívül lehet eső ? Nemtudom , de lemondták az összes munkánkat , itthon térdelek a startgépbe és lesem a telefont ! 😂
Ma nyomtatunk ! Lehet 3D motort 1:1 méretben ? 😂
Mi lesz ma?
Hozd at,van minden. 😄
Meg a 8 at se ered meg.
Amikor a kovid miatt először kértem időpontot a műszakira, akkor még be kellett szkennelni a forgalmit. nekem sem volt/van itthon, így hát lefényképeztem a mobillal, átküldtem a gépre, és pdf/jpg-ben csatoltam, és már jött is az időpont. Ez egy kicsit most már változott, mert belépsz, eleve tudja a rendszer, hogy ki a lófasz vagy és milyen járműveid vannak, így csak be kell ikszelni, hogy mit is akarsz tőlük, átírányít az időpontválasztó felületre, ott a maradék időpontból választasz, mekérdi másodjára is, hogy tuti ezt akarod, oké, és már benn is vagy a listában, slussz.
fotó is jó, azt is tovább lehet küldeni, gyerek a szerződések felét így küldi el
nyomtatni meg bárhol nyomtatnak, pl hivatal, de akár némelyik boltban is
nekem egy limlom fax van nyomtatni, az volt anno olcsó
Hát má bocs, eskü semmi részlet 😁
Igen ez tök jó ötlet, csak se nyomtató se scaner 🤷‍♂️😁
de csak mert az emberek hülyék és teljesen rászoktak az eldobható szarokra
lassan a bútorlap is már luxus lesz mert egy csomó bútor ilyen papírszerű szarból van és csak itt-ott van benne pár centi forgácslap merevítés
na ezeknek mondhatod hogy egy fából készült bútor kiszolgálja élete végéig, felfogni sem bírja a jelentését se
már az asztalos is kuriózum, nemhogy aki fával dolgozik, pláne , hogy nincs is, aki megfizetné
van a közelünkben ilyen, igaz a többség neki is bútorlapos termék, de legalább egyedi és nem gond ha nem 90 fok a sarok mert úgy tervezi meg az egészet
de készít fából bármit, fa bútorokat is felújít ha nincs nagyobb melója
nagyon nyugis ember, nem szeret se kapkodni se sok melót vállalni
de nem kínlódik semmiféle fával se dió se egyéb
Én az ilyeneket kitöltöm elektronikusan, kinyomtatom, aláírattatom eredetben, visszaszkennelem és elküldöm.
Még sohasem volt probléma.
már megint kezded?(fejét fogó)
pont, hogy a futószalagon kikerült terméknek kellene olcsónak lenni(kezeit széttáró)
180 cm és 70 kg az asszony? Csontsovány lehet szegény pláne melletted.(kezeit széttáró) elzabálod előle a kaját?
van még asztalos aki fával dolgozik? Akiket én ismerek azok mind bútorlapos asztalosok(fejét fogó)
Keresnem kéne valami asztalos csapatot ha van az országban még mert éves szinten 50 m3 szám adom oda szaré húgyé a kései meggy fáimat tüzelésre ami megterem a nyárasok és az akácosok között(szemeit körbeforgató)
én elég sokat járok az ikeába(gondolkodós) de csak kajálni 😅
még szerencse, hogy nekünk a tv a falon van tuti nem adnék egy szaros komódé fél millát még ha szantálfából faragták volna ki egyben akkor sem 😅