Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most engem is hívtak. Lehet elmegyek csak hogy Kawát felbasszam OKJ nélkül 🤣
Na ja, ugyan cimbalmot max emelgettem, de pozanoztam szimfónikus zenekarban, igazából nem szerettem az egészet és középszerűen is műveltem, de utólag kiderült, hogy a konziba elég lett volna, szánalmas ugyan, de én kisgyerekkorom óta sofőr akartam lenni, minden más csak az idő fedett helyen eltöltését szolgálta. 😎
És erre büszke is vagyok. I Love náci Musk ❤️ 🤣
én néhány edda számon kívűl nem biztos, hogy felismernék bármit is 🤣
Zeneiskolába is jártál? Basszus most esik le, olyan ismerős voltál régről. Te voltál a cimbalmos a hepigengben? 🤣
Na látod, tudsz te ha akarsz, ezzel a gondolattal pontosan egyet tudok érteni 🙂
Miért hallgattad? Nekem kötelező volt és akadt amire rájöttem, de zeneiskolában ez nem akkora truváj viszont nagyon utáltam. 😬
rossz gondolatmenet
ott vagy egy jó fizető cégnél, olyan munkád van amit az országban 1% alatti nép tud megcsinálni, de nem tetszik a rendszer akkor változtatni kell rajta
szép lassan pár dolgot ki kell iktatni, pl a 24 órás távolléteket meg a hasonló szopásokat
szóval mondja a főnök hogy ugorj ki bécsbe szerelni akkor kell kérni egy szállást mert már nem tudsz hazavezetni aznap
ha nem ad akkor nem kell menni, megy majd más
a legrosszabb esetben elzavarnak a gecibe, na de az alap ötlet úgy is ez volt szóval nincs veszíteni való
de
ha bejönnek ezek a kis cselek akkor lesz egy jól fizető meló, egyre kevesebb szar résszel...

amúgy anyámék szomszédja nem túl régen mondott fel egy klímásnál ahol 700 nettót kapott meg szolgálati kocsit, most valami másik cégnél van állítólag itt jobb a fizetés, multik klímáját tartják karban
szóval a klímás szakma se szar, én már régen csinálnám ha fel mernék mászni a 3 fokú létrára
atya világ(fejét fogó) Kik lehetnek azok akik ilyenért ennyi pénzt adnak(gondolkodós) az első albimba ennyiért komplett konyhát vettem 😅
teszteltem az asszonyt még ő is ismeri
én sokat hallgattam anno, de ha 1000 évig élnék akkor se ismertem volna fel egy zenét sem
a régebbi tücc-tücc zenék 90% felismerem csak a cím nem megy sok esetben mert kezdek hülyülni
Na jó, de az cuki. 🙂
Akik nem szivesen emlékeznek rá. 😏
Hát arra gondoltam megint a céggel van valami, ha munkaügyi jogászt keresel.(kezeit széttáró)
Lehet, hogy fingom sincs semmiről egyet viszont biztosan tudok(meghajlós) Ha valaki azon morfondírozik, hogy fel kellene jelenteni azt a céget ahol dolgozik akkor az tuti nincs jó helyen(kezeit széttáró) Az nem az ő munkahelye onnan el kell jönni a munka és a munkaerő nem találtak egymásra nem tudtak egymásra hangolódni ennyi. Mérlegelés nélkül le kell lépni a picsába jobbra nem fognak fordulni a dolgok, kutyából nem lesz szalonna(kezeit széttáró)
Na így kell motort venni 😉 https://youtube.com/shorts/ND7...
itt a szignál de sokat hallottam ezt gyerek koromban pedig nem is akartam 😅
Na ki emléxik még? https://videa.hu/videok/zene/k...
Na az összes Teslás egy náci,mind karlendít. 🤣
meg persze buzi is 😂
Nem kell ahhoz szétszedni, ránézésre tudom hogy geci az összes bútorboltos. 😅
lehet ilyet tesznek bele de akcióban adja: https://www.vasalatwebshop.hu/...
Szakmunka,es lehet feherezusbol van a takaro. 😆
Hát az is sokat elárul, hogy egy kábel elvezetö kialakitás 25ezer.
Egy lyuk műanyag takaró meg 3 perc.
Persze,te mindig felaron duplan jobbat..... 🤣
Mutiiiiiii?🤣
csak ugye a zoli féle linkelt bútor nem azért drága mert majd az megveszi akinek a pénz nem számít......azok ezt a minőséget meg sem nézik
Mert a saját pénztárcánkkal gondolkodunk és abba bár meg tudnád venni, de mégsem adsz érte ennyit ha tetszene sem. A kőgazdag viszont bármiért bármennyit, biztos mindenki, de én biztos dolgoztam ilyeneknek és megértem a végtelen költekezést is, én sem tennék másképp ha tehetném. 😁
Nem hogy megvennéd és szetszednéd, hogy mi került ezen ennyibe, mint anno a fotelt. Én megnézném 😁