Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azóta én is csak rózsaszín tütüben merek utcára menni, hátha úgy nem támadnak meg 🤷‍♂️
Puhapöcs..... 🤣
Az még mindig van. Múltkor röhögtem mert ugyan úgy belepofázik minden zenébe mint régen. 🤣
Most utána néztem. 48 éven át ment 1959 és 2007 között...nekik is betett az ingatlan válság 🤣
😆előbb regisztrálok egy troll nevet, mert rámtöri az ajtót az antifa kommandó
Nincs, de van aki lepapírozza azt is 😆
mamlasz mondta ő is magának tette fel sok évvel ezelőtt(kezeit széttáró)
én a kültérit évente pár alkalommal kifújatom, eső nem éri csak a szöszmöszt szedi össze
beltérin kimosom a rácsot, aztán ha nagyon fekete lesz a ventillátor majd kimossák az egészet
nézegettem ezeket a mosó szetteket de úgy se csinálnám meg rendesen akkor meg minek
Az inverterekhez való wifi modul mindegyik jó mindegyik soros portos inverterhez? Mindegyiknél valami SmartESS appot kell letölteni.
Igen nálam is 8 éve van fent és kutya baja, mondjuk lehet összesen ment annyit mint másnál 1 év alatt
gari
pl a gree gari akkor van ha évente 2x van szervize amit be is pecsételnek
az most számlásan tuti van már 20 ezer szóval évente 40 megy ki a zsebből, 5 év alatt majdnem az olcsó klíma ára......
Pár éve még sztárDJ volt a Nyugati melletti szórakozóhelyen 🙂
szerintem ember nem volt még akit annyit szidtam volna mint azt a gyökeret, miután megkaptam a videoton sztereó rádiósmagnómat
avval még diszkót is csináltunk anno egy villogó elejű csöves erősítővel, aminek nem tudom már a márkáját
Én most megtaláltam a user manual-t a klímához amit a lakasban raktak fel 8 éve és benne van a telepítés, ábrákkal meg mindennel, pont mint az ikeás cuccokhoz. Simán el tudom képzelni hogy úgy volt az eredeti elképzelés hogy megveszi a paraszt és felrakja magának. Igazából a papper is csak ahhoz kell mióta újra meg tudod venni magad, hogy h tarifát igényelj hozzá meg a garanciához.
...igazából még direkt elbaxni se lehet, mert a csatlakozók nem egyformák 😄
alapból sok ész nem kell, aki legózott gyerekkorába , az tud klímát is szerelni
nekem is egyszer megmutatták, azóta ezeket a gagyi hisense légkondikat egymagam is összekókányolom
meg a poptarisznya bétótlászlóval
asszem az is ment vagy 30 évig 😅
ebbe nem vagyok jó kb bikicsunáj szinten nyomom 😅
szerintem határeset de elfogadható 😅
fater hallgatta a rádiót folyamatosan ha otthon volt aztán, hallgatta mindenki
én nem szerettem, egy jó műsor nem volt benne, még a szabó családra is emlékszem.......
hangokat meg tudok jegyezni
pl egy szinkronhang csinál reklámot már mondom melyik filmben ki volt
a diszkó korszakos zenéket kb 2 másodpercen belül felismerek
Mered ezt beírni handráshoz? 🤣
4 első meg 2 második ér? 😁
6 elemid megvan? mer az feltétel a klíma szereléshez 😅