én a kültérit évente pár alkalommal kifújatom, eső nem éri csak a szöszmöszt szedi össze
beltérin kimosom a rácsot, aztán ha nagyon fekete lesz a ventillátor majd kimossák az egészet
nézegettem ezeket a mosó szetteket de úgy se csinálnám meg rendesen akkor meg minek
gari
pl a gree gari akkor van ha évente 2x van szervize amit be is pecsételnek
az most számlásan tuti van már 20 ezer szóval évente 40 megy ki a zsebből, 5 év alatt majdnem az olcsó klíma ára......
szerintem ember nem volt még akit annyit szidtam volna mint azt a gyökeret, miután megkaptam a videoton sztereó rádiósmagnómat
avval még diszkót is csináltunk anno egy villogó elejű csöves erősítővel, aminek nem tudom már a márkáját
Én most megtaláltam a user manual-t a klímához amit a lakasban raktak fel 8 éve és benne van a telepítés, ábrákkal meg mindennel, pont mint az ikeás cuccokhoz. Simán el tudom képzelni hogy úgy volt az eredeti elképzelés hogy megveszi a paraszt és felrakja magának. Igazából a papper is csak ahhoz kell mióta újra meg tudod venni magad, hogy h tarifát igényelj hozzá meg a garanciához.
alapból sok ész nem kell, aki legózott gyerekkorába , az tud klímát is szerelni
nekem is egyszer megmutatták, azóta ezeket a gagyi hisense légkondikat egymagam is összekókányolom
fater hallgatta a rádiót folyamatosan ha otthon volt aztán, hallgatta mindenki
én nem szerettem, egy jó műsor nem volt benne, még a szabó családra is emlékszem.......
hangokat meg tudok jegyezni
pl egy szinkronhang csinál reklámot már mondom melyik filmben ki volt
a diszkó korszakos zenéket kb 2 másodpercen belül felismerek
beltérin kimosom a rácsot, aztán ha nagyon fekete lesz a ventillátor majd kimossák az egészet
nézegettem ezeket a mosó szetteket de úgy se csinálnám meg rendesen akkor meg minek
pl a gree gari akkor van ha évente 2x van szervize amit be is pecsételnek
az most számlásan tuti van már 20 ezer szóval évente 40 megy ki a zsebből, 5 év alatt majdnem az olcsó klíma ára......
avval még diszkót is csináltunk anno egy villogó elejű csöves erősítővel, aminek nem tudom már a márkáját
nekem is egyszer megmutatták, azóta ezeket a gagyi hisense légkondikat egymagam is összekókányolom
én nem szerettem, egy jó műsor nem volt benne, még a szabó családra is emlékszem.......
pl egy szinkronhang csinál reklámot már mondom melyik filmben ki volt
a diszkó korszakos zenéket kb 2 másodpercen belül felismerek