Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, végül is a szerelő is hozzáérhet amikor van az időszakos szerviz. Takarítás nem, igaz én sem másét. A lényeg, hogy csak és kizárólag a legislegszükségesebb esetben. Vezetni sem, de mondjuk fizetni helyettem sem.
Papírkutya! 😆
Hábameg..ez nem erény.....
Több mint 3 éve a tulajdonomban , ez idő alatt egyetlen csepp víz nem érte ! 😉
Mondjuk,én is ugy vagyok vele ami a portára bejön az marad, de a végtelenségig nem lehet ezt csinálni. Én pl minden hondámat imádtam. sajnáltam az XX-et is meg a vfr-t is. Nagy klasszikusai a hondának és jók is. A cbr meg olyan amilye, az egyikse az örökkévalóságnak készült. Majd most az 500X-re kiváncsi leszek
Nehezen adok el barmit,gyujtogeto tipus vagyok,meg eleg nyűg,tovabba most lett valamennyire kesz,vizsgas,meg festeni akartam,de az nagyobb nemszeretem melol,tologatom ezek miatt.
Hirdessd meg, mint diesel!
Még alkudni sem fognak, örülnek, hogy diesel léttére milyen csendes 😂
Kb. 6 éve mondod ezt..... de lehet csak öt......Változás?

látom hogy a hodda:)))
Van,ez a rohadt hodda,ha szar nehezebb eladni,legalabb ez legyen valamennyire jo.
ménem veszel egy rendes motort?
Lánc allito.
Nomeg ez a rohadt benzinpumpa,a relé,a magneses bizgere vagy a membranos szivattyuresz nyekkenhetett meg?
https://youtube.com/shorts/rv7...
mer miez
mindenképp...most jutottam idáig. Anno a volánnál a busz szélvédőt meg tükröket ezzel a módszerrel takaritva kibaszott átlátszó és minden mentes lett. Aztán itthon már kikopott a lendület, de ha néha rászánom magam kurva jó kinézni az ablakon, mint az uj.
Vannak gondok.😄
Az a piros flakonos, az volt a legjobb... sajna olyat már nem lehet kapni, csak ilyen illatosított citromos szarokat
Én már a takarítással is beérem. Nem vikszolom halálra de jobban esik ha tiszta. Szerencsére a nagyobbik gyerek könnyen kapható ezekre, még szereti csinálni. Mondjuk azért vannak apróbb hiányosságok, pláne autónál, de ilyenkor nevelési célzattal megmutatom hogyan kéne és legközelebb már kevesebb a felületesség.
Az ujságpapirban van a titok másik fele. Nem csikoz nem szöszöl.
És valóban......ez a tuti, bár mostabság nem látom de az is kérdés van e olyan mint a régi. Mer régen minden jobb vót.......
De anno ez volt kivül belül a leghatékonyabb plusz ujságpapír. Nyilván nem a fényes, hanem a napilapok..
Én bárkit odaengedek bármelyik járművemhez vagy igazából bármimhez ha kitakarítja, rendberakja és ha meg is javítja akár térdre is hullok. 🤪
Ez az!
🤔
Én nem engedek senkit az autómhoz, meg takarítani sem.
(A motort meg sem említem most, a kiccsalád tudja, hogy az életükkel játszanak...)
Kaptam ötletet a mikroszálasra, de köszi neked is.
Szalmiákszesz még kapható, félek, hogy ha lecsöpög a műszerfalra, idővel mi történik.