Jó, végül is a szerelő is hozzáérhet amikor van az időszakos szerviz. Takarítás nem, igaz én sem másét. A lényeg, hogy csak és kizárólag a legislegszükségesebb esetben. Vezetni sem, de mondjuk fizetni helyettem sem.
Mondjuk,én is ugy vagyok vele ami a portára bejön az marad, de a végtelenségig nem lehet ezt csinálni. Én pl minden hondámat imádtam. sajnáltam az XX-et is meg a vfr-t is. Nagy klasszikusai a hondának és jók is. A cbr meg olyan amilye, az egyikse az örökkévalóságnak készült. Majd most az 500X-re kiváncsi leszek
Nehezen adok el barmit,gyujtogeto tipus vagyok,meg eleg nyűg,tovabba most lett valamennyire kesz,vizsgas,meg festeni akartam,de az nagyobb nemszeretem melol,tologatom ezek miatt.
mindenképp...most jutottam idáig. Anno a volánnál a busz szélvédőt meg tükröket ezzel a módszerrel takaritva kibaszott átlátszó és minden mentes lett. Aztán itthon már kikopott a lendület, de ha néha rászánom magam kurva jó kinézni az ablakon, mint az uj.
Én már a takarítással is beérem. Nem vikszolom halálra de jobban esik ha tiszta. Szerencsére a nagyobbik gyerek könnyen kapható ezekre, még szereti csinálni. Mondjuk azért vannak apróbb hiányosságok, pláne autónál, de ilyenkor nevelési célzattal megmutatom hogyan kéne és legközelebb már kevesebb a felületesség.
És valóban......ez a tuti, bár mostabság nem látom de az is kérdés van e olyan mint a régi. Mer régen minden jobb vót.......
De anno ez volt kivül belül a leghatékonyabb plusz ujságpapír. Nyilván nem a fényes, hanem a napilapok..
Még alkudni sem fognak, örülnek, hogy diesel léttére milyen csendes 😂
látom hogy a hodda:)))
https://youtube.com/shorts/rv7...
De anno ez volt kivül belül a leghatékonyabb plusz ujságpapír. Nyilván nem a fényes, hanem a napilapok..
(A motort meg sem említem most, a kiccsalád tudja, hogy az életükkel játszanak...)