És még nem is a kerékjáratban van mint a citroennél, ott még nem is látni a tartályt míg le nem veszem az ívet és utána lehet, hogy a lökhárítót is bontogatni kellhet a kiszereléshez........ha elromlik ott rohadjon meg, lesz nálam egy flakon és abból fröcskölök a szélvédőre, 100 fölött kissé macerás, de inkább mint kiberhelni a gyárit. 😒
enyém opelből 20 éve szivárog a víz úgy hogy minden cső száraz de a váltón ott a fagyállós víz
1-2 liter vizet bevett amikor sokat mászkáltunk vele
így mindig frissítve van a fagyálló szóval én úgy fogom fel hogy ez egy pozitív dolog 😂
Látom sehol senki.. akkor szidjuk az Opelt, ill. a tervezőit 😬 nem csoda, hogy csődbe mentek... ezt az elbaszott szerelhetetlen fost 😬
Kiegyenlítő tartály alól valahol folyik. Kivenni nem lehet persze, jobbra-balra milimétereket enged, hátra nyilván nem, felfelé se, egyedül előre enged - miután elvettük onnan az akkut. Persze akkor se jőn ki, mert a szintmérő szenzor alul van, a drótja rövid, és nem lehet hozzáférni. Ez minden más normális autóban felül vagy a sapkában van, nem tudom, melyik agyament baromnak jutott eszébe, hogy ezt alul tegye, egy bajonett zárral, meg egy O-gyűrűvel - mert persze ott folyik...
Googleba írd be a várost tengerszint feletti magasság, és a Viki már mutatja is. Múltkor ezzel szórakoztunk, amikor a Duna-Tisza csatorna volt porondon
megboldogult ifjúkoromban a szimót 2x megtankoltuk egy nap és kiskőrüs táblán kívül nem voltunk
aztán kiskőrös egy kis putri városka
igaz közel 20 órát csapattuk 😂
Hogy hófehérke egy néger férfi? 😅
Csipkerózsika is már rég csipkejózsika ebben a szép új világban 😅
Nekem ezen már semmi meglepő.(kezeit széttáró) szerencsére a moziba még a régi szereposztásban néztük a gyerekkel néhány hete(óranézegetős) bár a helyzet az, hgoy mindig belenézek az előzetesbe mielőtt mozizni megyünk mert már nem minden 1értelmű 😅
Mondjuk ma pont mentem 350km-t mert el kellett ugrani meló után a város túloldalára, nemrég értem haza, de még úton lennék ha közben tölteni kellett volna. 😁
Nekem nem járt támogatás napelemre, magas volt az egy főre eső jövedelem hozzá, csak az adócsalók kaphattak, mint pl. te.
...és csak azért nem csináltam meg eddig saját erőből, mert a tetőm 45 fokos, és K-NY tájolású, szóval a legszarabb, és csak a 12 eFt-os villanyszámlából sose térült volna meg.
Most viszont az autót tölti majd a sziget, meg egy 120 literes bojlert, a többit meg leszarom, 8 eFt-os villanyszámlát kibírok. Ha lesz akku, akkor a fél házat átrakom, és még tovább csökken a villanyszámla
1-2 liter vizet bevett amikor sokat mászkáltunk vele
így mindig frissítve van a fagyálló szóval én úgy fogom fel hogy ez egy pozitív dolog 😂
Kiegyenlítő tartály alól valahol folyik. Kivenni nem lehet persze, jobbra-balra milimétereket enged, hátra nyilván nem, felfelé se, egyedül előre enged - miután elvettük onnan az akkut. Persze akkor se jőn ki, mert a szintmérő szenzor alul van, a drótja rövid, és nem lehet hozzáférni. Ez minden más normális autóban felül vagy a sapkában van, nem tudom, melyik agyament baromnak jutott eszébe, hogy ezt alul tegye, egy bajonett zárral, meg egy O-gyűrűvel - mert persze ott folyik...
aztán kiskőrös egy kis putri városka
igaz közel 20 órát csapattuk 😂
Csipkerózsika is már rég csipkejózsika ebben a szép új világban 😅
Nekem ezen már semmi meglepő.(kezeit széttáró) szerencsére a moziba még a régi szereposztásban néztük a gyerekkel néhány hete(óranézegetős) bár a helyzet az, hgoy mindig belenézek az előzetesbe mielőtt mozizni megyünk mert már nem minden 1értelmű 😅
http://youtu.be/x35-U9ctVwE
...és csak azért nem csináltam meg eddig saját erőből, mert a tetőm 45 fokos, és K-NY tájolású, szóval a legszarabb, és csak a 12 eFt-os villanyszámlából sose térült volna meg.
Most viszont az autót tölti majd a sziget, meg egy 120 literes bojlert, a többit meg leszarom, 8 eFt-os villanyszámlát kibírok. Ha lesz akku, akkor a fél házat átrakom, és még tovább csökken a villanyszámla
de a többség napról ment