Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi csak a bajod? Megveszem mert kell egy autó valamivel járni mennyiért adod? 😅
Orulj hogy nem az olaj esik ki belole.Az dragabb. 😆
És még nem is a kerékjáratban van mint a citroennél, ott még nem is látni a tartályt míg le nem veszem az ívet és utána lehet, hogy a lökhárítót is bontogatni kellhet a kiszereléshez........ha elromlik ott rohadjon meg, lesz nálam egy flakon és abból fröcskölök a szélvédőre, 100 fölött kissé macerás, de inkább mint kiberhelni a gyárit. 😒
enyém opelből 20 éve szivárog a víz úgy hogy minden cső száraz de a váltón ott a fagyállós víz
1-2 liter vizet bevett amikor sokat mászkáltunk vele
így mindig frissítve van a fagyálló szóval én úgy fogom fel hogy ez egy pozitív dolog 😂
Látom sehol senki.. akkor szidjuk az Opelt, ill. a tervezőit 😬 nem csoda, hogy csődbe mentek... ezt az elbaszott szerelhetetlen fost 😬
Kiegyenlítő tartály alól valahol folyik. Kivenni nem lehet persze, jobbra-balra milimétereket enged, hátra nyilván nem, felfelé se, egyedül előre enged - miután elvettük onnan az akkut. Persze akkor se jőn ki, mert a szintmérő szenzor alul van, a drótja rövid, és nem lehet hozzáférni. Ez minden más normális autóban felül vagy a sapkában van, nem tudom, melyik agyament baromnak jutott eszébe, hogy ezt alul tegye, egy bajonett zárral, meg egy O-gyűrűvel - mert persze ott folyik...
amúgy ma legalább 5 ezret spóroltál volna a villanyos kocsival 😆
Googleba írd be a várost tengerszint feletti magasság, és a Viki már mutatja is. Múltkor ezzel szórakoztunk, amikor a Duna-Tisza csatorna volt porondon
megboldogult ifjúkoromban a szimót 2x megtankoltuk egy nap és kiskőrüs táblán kívül nem voltunk
aztán kiskőrös egy kis putri városka
igaz közel 20 órát csapattuk 😂
...........szerintem van aki igen, talán elmondják.
Ennyire vidéken laktok, hogy még a walt disney-s hófehérként premier előttiként adják a művházban? 🤓
Hazudtam, 250km volt. 🤥
nem baszki nem értem világosíts fel(kezeit széttáró)
Hogy hófehérke egy néger férfi? 😅
Csipkerózsika is már rég csipkejózsika ebben a szép új világban 😅
Nekem ezen már semmi meglepő.(kezeit széttáró) szerencsére a moziba még a régi szereposztásban néztük a gyerekkel néhány hete(óranézegetős) bár a helyzet az, hgoy mindig belenézek az előzetesbe mielőtt mozizni megyünk mert már nem minden 1értelmű 😅
Melyik város ez, hogy ekkora, Tokió? 😄
Én félek a magasban ezért tudni sem akarom mennyire magasan vagyok, full lapos legyen a föld oszt jónapot. 🙄
Tök mindegy, hogy mennyire jó.........nem az a lényeg, de hát tudod te ezt csak érteni nem akarod. 😄
Mondjuk ma pont mentem 350km-t mert el kellett ugrani meló után a város túloldalára, nemrég értem haza, de még úton lennék ha közben tölteni kellett volna. 😁
ezen röhögök egy ideje:
http://youtu.be/x35-U9ctVwE
Nem esik,es 17.
Esik az eső... meg 8 fok van kb.
Motorozzatok. 🤣
12x28+110=446, meg kellett némi zártszelvény, oszlop (kb. 80) meg saját munka. Akku még nincs, ezért ára sincs benne. Nekem most ennyi kellett.
Nekem nem járt támogatás napelemre, magas volt az egy főre eső jövedelem hozzá, csak az adócsalók kaphattak, mint pl. te.
...és csak azért nem csináltam meg eddig saját erőből, mert a tetőm 45 fokos, és K-NY tájolású, szóval a legszarabb, és csak a 12 eFt-os villanyszámlából sose térült volna meg.
Most viszont az autót tölti majd a sziget, meg egy 120 literes bojlert, a többit meg leszarom, 8 eFt-os villanyszámlát kibírok. Ha lesz akku, akkor a fél házat átrakom, és még tovább csökken a villanyszámla
nem tudom mekkora a napelem azt se hogy mit fűt
de a többség napról ment
Lapos a föld, sehova nem folyik semmi hanem dinamikusan áll. 🧐