Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem(kezeit széttáró) 5 másodperc senkinek nem elég erre(kezeit széttáró)
Az kb. arra elég, hogy kimond melyik milyen szín(kezeit széttáró) Logikai mutatványra kevés az az idő.
De most már minden rendbe blődi visszatért hozzánk(meghalós)
BLŐŐŐŐDIIIIIIIIII 😍 🤩 🥰
Merre jártál?????
Miért hagytál bennünket el tavaly október óta????
És akkor magától kijön a bubi, vagy valakinek kell mellette futni a villáskulccsal és tekergetni a légtelenítőt? 😁
Neked, gyanítom, nem volt elég az 5 mp 🤣
A cikkben leírt megfejtésben is rossz a megoldás 🤣 ez a legszebb része a sztorinak 🤣
ja(gondolkodós) B
IQ betyár,a "B" a helyes.
Szerinted 90 fokot fordul a nyíl? Segítek, az a derékszög 😁
A sebességet nemtudom honnan szedted , az ABS-emet azóta is egyszer egyszer dolgoztatom a megbeszéltek szerint , köszöni szépen , jól van ! Nagy kár hogy ez ennyire fáj neked ! 🤔
Nem állt mert abban nincsen folyadék... de légtelenítést viszont megzavarhatja, mert magasabban van általában, mint a kerék.
légtelenítést kellene megpróbálni bár nem tudom hogy tud levegős lenni állásába
vagy az abs halt ki aztán visszaengedi a folyadékot? úgy le lehet nyomni a fékpedált mintha üres lenne a rendszer
nem tudom megnézni mert peca van csak pár nap múlva addig fel kell készülni a szervizre
Olyankor kell 150-180-al hirtelen murván fullba tolni az első féket és akkor kinyit a rendszer. Mintha valahol hallottam volna ezt a tanácsot amit állítólag egy szerviz adott itt valakinek. 🤔
Attól függ milyen a rendszer, van amelyiknél simán megy, van ahol a gyújtást kell ráadni, van ahol diaggal kell kinyitni a szelepeket meg ilyenek, de általában simán át lehet tolni rajta a folyadékot.
Egyébként maga a légtelenítés ugyan az , csak folyadék teljes cseréje más ! 😉
Nem úgy kell , mert akkor az ABS agyba nem cserélődik le a folyadék ! 🤔
mér ne kéne?
mi a baj? Jó a D (kezeit széttáró)
abs motorokon ugyanúgy kell légteleníteni a féketbmint a simán?
gyerek haverja hív hogy beesik a hátsó fék nem fog semmit pedig ősszel jó volt
fokyadék van a tartályban folyni nem folyik sehol de nem fog hiába nyomkodja a pedált
beesik mint amikor üres a rendszer
IQ teszt női magazin módra 🤣 nem elég, hogy a megoldást elbaszták, még a magyarázatát is... igy is csak három másodperc kellett hozzá 😁
https://www.life.hu/teszt-life...
lehet ebbe még 95-ösből kevert volt. Édesanyám vette ezt a gépet még vagy 3-4 éve egyszer volt használva azt nekem adta(kezeit széttáró)
Én akkor indítottam de mindig csak röffent egyet azt leált szóval elkönyveltem, hogy membrán lesz a szar aztán bebaxtam a sufniba, mert van saját jó gépem. Most az egyik albérlőnek kell, mert kertes házba van azt az utcai vízelvezető árok füves borítású 😅
Eszembe jutott ez a szerkezet ránéztem azt arra a megállapításra jutottam, hogy gyakorlatilag elolvadtak a tankba a benzincsövek 😅
Mert ez az e10-es szartól lehet? Mondjuk a 100-as is e 5(kezeit széttáró) Mindbe van már alkohol(gondolkodós)
E10?
én pont ilyennel szívok az alkó fűkasznál 😆 Mondom tuti a membrán szar szétszedtem hát hibátlan volt.(kezeit széttáró) A tankba menő benzincsövek szívó-toló benne a tankba porrámentek 😅 De úgy, hogy szétkentem a kezem amit kiráztam a tankból 😅 Szóval ez már csak jövő hét mert ilyen vékony csövem nincs itthon. Azt viszont nem értem a gyárba hogy rakhatnak bele olyan csövet amit szétbax a benzin(szemeit körbeforgató)
szélvédő belső oldalát? Mert azt mosni kell? De hát oda nem esik az eső nem hordja fel a port a szél azt minek mosni? 😅
Mondjuk én a külső részét sem nagyon szoktam mert nekem van rajta ablaktörlő 😅
Én mint utólag kiderült 600 ezernél vettem meg a masztert. TNT-s autó volt. nem használtuk sokat 10 év alatt belement még kb. 170 ezer. Motorral ott sem volt baj egyszer lettek porlasztók újítva.(kezeit széttáró) A váltót 5 évig úgy használtuk, hogy 3-ból kettőbe nem lehetett leváltani csak ha teljes vissza esett a fordulat. Egyébként számos hibával küzdöttünk mindig volt vele valami. Klímakompresszortól a féklámpa kapcsolóig állandóan behányt rajta valami. Nem nagy költséges dolgok de bosszantó amit meg kellett javítani rajta. Amikor a tolatólámpa kapcsolója kinyiffant az sem nagy dolog de egy hétig vakon kellett beállnom a telephelyre mert lófaszt nem láttam hátra. Ilyenekre kell gondolni.(kezeit széttáró) szervó kormány mikor elkezdett rázni pl. egy olajcserével az is megoldódott. A fődarabok viszonylag a váltó kivételével nem kotlottak meg. Tulajdonképpen a váltót is tudtuk használni. Csak rohadt bosszantó volt a két hetente előjövő mindig újabb és újabb probléma(kezeit széttáró) A kiegészítő pótféklámpa kb. havonta repedt el a kéziféket meg soha a büdös életbe nem tudtuk megcsinálni normálisan, hogy legalább 2 hónapig kifogástalanul működjön. Számtalan apró bosszantó hiba nem tette kedvelté nálam a típust.(kezeit széttáró) Persze eleve egy lelakott, szétrúgott 600 sofőr által vezetett foshalmot vettünk meg kb. gomokért szóval ebből az alapból nehéz kiindulni. Ha újonnan veszünk egy ilyet valószínűleg töredéke baj nem lett volna vele(kezeit széttáró)
Elore is koszi,holnap delelott melo,delutan nekiesek.