Pipfasznak:
ADAC megbízhatósági lista minden kategóriában bmw, audi van a legelején, a legvégén meg a toyoták... ezt is megértük 😁 https://www.blikk.hu/ferfiakna...
Nem jobban mint a szilikon gumik általában.
Olaj és hőállónak vannak azok a piros szilikonok, annak a töltőanyaga miatt jobb az ellenálló képessége, és keményebb, meg könnyebb kezelni, ha épp deklitömítésre használod. Igaz az drága, de az mondjuk tényleg jobb is.
Ez az ideológia, hogy miért drágább, de el ne hidd. Semmivel nem erősebb mint a szaniter szilikon.
Jó, biztos vannak hulladék szilikonok is, de kb. mindegyik ugyan olyan erősen tapad.
a legjobb a világon
ami talajmarót műtöttünk ott kijött a hajtó tengely, gondolom leesett a zégergyűrű a hajtóműházban
aztán kijött csapágyastól szétbaszta a deklit a lánc
visszavertük amennyire lehetett belehegesztettük a csapágyat a házba ez fogja a tengelyt, dekli behegesztve fbs-el
majd a dekli kihézagolva 3 db 8-as alátéttel csavaronként és gazdagon fbs-el megkenve
vakamiért nem ment vissza a tengely teljesen kb fél centi kilóg a csapágyból
most már használják holnap paprika ültetés elő kell készíteni a talajt szóval mindenképp menni kell a gépnek
itt nincs idő baszakodni, csak azért jött be a gép mert nincs akkus hegesztőgép ilyeneket kint a szántóföld közepén meg kell oldani
a vadiúj steyer traktor azért lett eladva mert ahhoz laptop kell minden szarért letilt aztán a buzik nem adják el a programot amivel ki lehet törölni a hibát, hiába javítod meg nem indul
aztán elő lett szedve a 40 éves japó vas kicsi generál aztán örök élet
minden évben meg kell kenni 2 tubus fbs-el aztán csak megy és megy
Ilyesmi célra régen az epokittet használtuk, de most már van egy csomó fajta műgyanta pont erre... festhető, reszelhető, csiszolható, van acélhoz műanyaghoz. Olcsóbb mint az fbs 😃
obis árat ne hasonlítsd azok az apró dolgokat ott vastagon számolják.(dollárjeles) Kb. úgy kell elképzelni ami az obiba 2 kilónál könnyebb azt bárhol máshol megkapod fele harmadáért ha nincs akcióban 😅
szerintem gyerek korom óta nem használtam ilyet azt se tudtam, hogy van még pedig obi fanos vagyok 😅
Én az fbs-el teljes jó meg vagyok elégedve az kb. olyan dzsoli dzsóker mint a purhab vagy a wd 40 😅
az fbs sokkal keményebb olaj és hőállóbb cucc mint a sima szilikon
pl delli védő az első úton lejött szaniter szilikonnal felragasztva az fbs meg nem engedte el
simán tudja azt amit a kurva drága hőálló szilikonok
nem tudom mi az a kinyomó patronos én kinyomópisztolyosat szoktam venni, ilyet kb.4-5 ezer forintért. De az tényleg elég akár 2 évig és soxorosa van benne mint a tubusosba. Ami szívás, hogy minden használatkor buziskodni kell a csőrrel mert beleragad(kezeit széttáró)
az fbs az teljesen más anyag mint a gumián és a szaniter szilikon(kezeit széttáró) A szaniter is ecetes mint az fbs de az nem ragaszt csak tömít ugyan úgy nem festhető. (kezeit széttáró) Enyhe kicsi vízfolyások tömítésére egyértelműen az fbs az még ragasztó is egyben. (kezeit széttáró) A szaniter szilikon arra jó ami a neve mosdók, kádak vizes helységek eszközeinek illesztésének a behúzására(kezeit széttáró)
Mondjuk azt én is remélem az ininek lesz vagy 6 rugóó mire kiszállítják 😅
Jól beszoptad, mert mire kiviszik neked, pont ugyan annyi lesz, de lehet kicsit drágább 🤣
Jól ki van ez találva, geci az összes 😆
De mondok jobbat. Ha kinyomó patronosat veszel, négyszer ennyi anyag, fele ennyibe kerül.
Ha nem ragaszkodsz az FBS márkához, csak sima szaniter szilikont veszel, akkor még olcsóbb.
Annak idején a Gumián nevű cucc volt a legolcsóbb, és ugyan ez volt, kis tubusban. Azért szerettük, mert egyszerre el lehetett használni egy melónál, nem kellett rakosgatni, nem kötött bele. De ennyi pénzért inkább kidobom a fél patront minden használat után.
ADAC megbízhatósági lista minden kategóriában bmw, audi van a legelején, a legvégén meg a toyoták... ezt is megértük 😁
https://www.blikk.hu/ferfiakna...
Olaj és hőállónak vannak azok a piros szilikonok, annak a töltőanyaga miatt jobb az ellenálló képessége, és keményebb, meg könnyebb kezelni, ha épp deklitömítésre használod. Igaz az drága, de az mondjuk tényleg jobb is.
Jó, biztos vannak hulladék szilikonok is, de kb. mindegyik ugyan olyan erősen tapad.
ami talajmarót műtöttünk ott kijött a hajtó tengely, gondolom leesett a zégergyűrű a hajtóműházban
aztán kijött csapágyastól szétbaszta a deklit a lánc
visszavertük amennyire lehetett belehegesztettük a csapágyat a házba ez fogja a tengelyt, dekli behegesztve fbs-el
majd a dekli kihézagolva 3 db 8-as alátéttel csavaronként és gazdagon fbs-el megkenve
vakamiért nem ment vissza a tengely teljesen kb fél centi kilóg a csapágyból
most már használják holnap paprika ültetés elő kell készíteni a talajt szóval mindenképp menni kell a gépnek
itt nincs idő baszakodni, csak azért jött be a gép mert nincs akkus hegesztőgép ilyeneket kint a szántóföld közepén meg kell oldani
a vadiúj steyer traktor azért lett eladva mert ahhoz laptop kell minden szarért letilt aztán a buzik nem adják el a programot amivel ki lehet törölni a hibát, hiába javítod meg nem indul
aztán elő lett szedve a 40 éves japó vas kicsi generál aztán örök élet
minden évben meg kell kenni 2 tubus fbs-el aztán csak megy és megy
aztán így az olcsóbb
meg ha ismét elszabadul a bele akkor mem töri ki a műgyantás cuccot
kellene esztergálni fém kupakot és nem lenne hiba
Én az fbs-el teljes jó meg vagyok elégedve az kb. olyan dzsoli dzsóker mint a purhab vagy a wd 40 😅
pl delli védő az első úton lejött szaniter szilikonnal felragasztva az fbs meg nem engedte el
simán tudja azt amit a kurva drága hőálló szilikonok
😁
szerencsére nem nekem kell csak megütköztem az árán
Mondjuk azt én is remélem az ininek lesz vagy 6 rugóó mire kiszállítják 😅
Jól ki van ez találva, geci az összes 😆
De mondok jobbat. Ha kinyomó patronosat veszel, négyszer ennyi anyag, fele ennyibe kerül.
Ha nem ragaszkodsz az FBS márkához, csak sima szaniter szilikont veszel, akkor még olcsóbb.
Annak idején a Gumián nevű cucc volt a legolcsóbb, és ugyan ez volt, kis tubusban. Azért szerettük, mert egyszerre el lehetett használni egy melónál, nem kellett rakosgatni, nem kötött bele. De ennyi pénzért inkább kidobom a fél patront minden használat után.