Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tartályban van olaj
hova tűnhet el a rendszerből álló helyben nyomtalanul?
Jólvanna, később láttam 😁
A főfékhenger kezdeném a szétszedést...
Ha le van választva a főfékhenger, akkor visszanyomni a munkahengereket, és ha jön belőle az olaj, akkor jó, ha nem, akkor le van ürülve az egész rendszer.
nagyjából evvel kezdtem
ősszel letette most akart vele menni és nem volt semmi hátsófék
ennyi
leírjam még párszor hogy semmi folyás- sérülés bármi rendellenesség nem látszik rajta?
4 éves motor 20ezer futás alatt, gyári minden rajta még a betét is
A legelső kérdés, hogy magától lett ilyen egyik pillanatról a másikra, vagy valaki belenyúlt?
Jól gondolkodsz ! Ha az agyban a szelepek megkotlanak , tud ilyet produkálni ! Márpedig ha az ABS nem dolgozik hajlandó lehet erre is ! 😉
közel se az a minőség ami 20+éve volt.....
mondjuk ezeken azt hiszem brembo fék van, attól meg nem kell nagy csodákat várni 😁
A yamakkával csak a baj van.
újonnan vette, most mondja a gyerek nem 5 hanem csak 4 éves
ősszel letette most meg beesik a fék hátul
küldték a videót hogy 1 ujjal lehet nyomkodni a pedált, a tartály kb 3/4 részig van porszáraz az egész fékrendszer, gyári betétek kb félig kopva
Most vette?
olyat láttam már hogy endúró esés után levegős lett mert fejreállva be lett húzva a kar
olyat is hogy hegyről le megforrt és nem volt fék, ez rendbe se jött teljesen hiába hugyoztuk le hárman is 🤣
de olyat nem láttam hogy ősszel jó tavasszal nem és se eldőlve nem volt se semmi akció
hétfőn hozza a gyerek addig ki kell találni a tutit
mt07
5 éves motort ki takarít fék ügyileg?? max ha új betétet kap akkor takarít a gondosabb gazda
mert a 20 éveseket alapból szétszedtem vételkor
nem menet közben esik ne hanem álló helyben, akart volna menni vele aztán nincs hátsófék
A fekkörnek abs hibakor is mukodnie kene,vagy ez korai bmw k1200?
lenyomták 300x és semmi eredmény
se olaj alatta se a motoron se a csöveken sehol semmi
ősszel jó volt most meg nem
abs nem tud elromlani és mindig átenged vagy ilyesmi?
Ha van benne olaj, akkor működik úgy is
Ha 5 éves a félfolyadék akkor azért. Meg szorul a betét, mert nem volt takarítva és elmelegszik, és visszamyomjaba tartályba.
No,meglett a fő gond. 🤣
A következő lenyomásra felkeményedik ? Vagy többszöri lenyomásra is beesik fékerő nélkül ? Én unatkozás képen , kikaptam a bivaly elsőkerekét , oda is kapott egy Metzeler K3-at ! Lezsíroztam a csapágyakat , meg kapott új szimeringeket ! 😉
Meg kell nezni a nyerget es a csoveket. Ha beesik a pedal (es a pedal amugy mechanikusan nincs szetkapcsolodva a fofekhengertol), akkor levego van a rendszerben. Azaz valahol tomitetlen, folyik, stb. pl. megserult avagy kinyomhatta a karmantyut es a dugattyu mellett elszorhatta a folyadekot, effele.

Legalabbis en ott kezdenem.
akkor ha ilyen okos mindenki mitől eshet be a hátsófék egy 5 éves motoron? nincs benne 20 ezer se
tartályban van sok fékfolyadék fékbetét félidős
Biztos hiányoztál neki.. 😁
Ez nem központi fűtés... fékben nincs olyan, hogy csak úgy megnyílik egy szelep magától 😂
Azt csak speciális bubikiszedő kanállal lehetseges.
csak megnyilik a szelep a légtelenítéshez. Bár én nem gondolnám, hogy ez a gyári megoldás(kezeit széttáró)