Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma egész nap azon a környéken kocsikáztam hisz ma is még esztergomba vagyunk 😅 A narancssárga jelölések arra szolgálnak, hogy ott fognak majd kátyút tömni. Reggel azzal keztünk, hogy esztergomba megmásszuk a strázsa hegyet. Mikor odaértünk ki volt húzva egy madzag, hogy a hegy nem látogatható, mert bírkanyáj legel a környéken és a patafájás miatt lezárták. Aztán elmentünk a teca kocsmájába majd dobogókőn ettünk egy bográcsos erdeigombás szarvaspörit meg tettünk egy 3 km-es rezső körtúrát. Mondtam a családnak menjünk le a rám szakadékig 2,5 km + Azt mondták az fársztó gyerünk fel dömös felől autóval. Mondom oké. Kerültem egy 37 km-ert majd a házak között egy sorompó álta utunkat, hogy eddig és ne tovább rám szakadék 5,8 km 😅 Szóval az a program is ugrott 😂
A mélytorkos francia nem attól mélytorkos hogy ad rá egy puszit és már el is tűnt mind az egész 3cm 🤣🤣🤣
te csak ne nevetgéljél nem voltál ott időben a megbeszélt helyen a megfelelő felszereléssel 😅
egyáltalán elindul alattad egy ilyen vagy az elején rá kell segíteni lábbal mint a linda babettánál annó? 😅
már nem pamacsol új lett az scr meg a dpf 😅
hát sajnálom azokat akiknek hosszú farkuk van azok sosem tudják meg milyen jó a mélytorkos francia 😅
Nem is akarod te ezt igazán úgy látom 🤣🤣
Adj egy kis gondolkodási időt 😂 😂
Ja meg a kolbászt csapd majd be a farpofáid közé mert az szarul néz ki ha lengedez és kivillan a ruha alól 🤣🤣
Ha a pálya szélén szurkolnál egy kis pompomos lány ruhában meg olyan szarokkal a kezeden szerintem benne lesz 🤣🤣🤣
Te indultál ?????????? Legközelebb mehetek veled ???????? Nyeles tojás masszírozáson kívül mindet vállalok 😂 😂 😂 Kézbe adom a szerszámot ,betolom a motort ,kereket pumpálok ,kávét hozok .................stb 😁
Hogyne,örök poén. 🤣

http://youtu.be/5JIFo3uw7vw?si=0xWPwykuFJwTwdbJ
Igen. Kb. arról van szó, hogy olyan indokolatlan plusz kiadások vannak ami már nem fér bele ezekbe a versenyekbe.
WC, Mentő, biztosítás, meg elegendő parkoló is mindig volt, szóval itt egyértelműen az el lehetetlenítés volt a cél.
Ez valamelyik filmben volt 😁
Nem mondtam hogy nyerni is szoktam. 😂
file:///C:/Users/Freelac/Downloads/MAMI%20Kupa%20alapszab%C3%A1ly.pdf

Itt hivatkoznak a nézőközönségre. Tehát szerintem inkább nem akarják vagy tudják fedezni a nézőkkel járó plusz kiadásokat, rendezők, wc-k, mentők, parkoló, faxom tudja még mi.
Te versenyző?Egy priussal?🤣
Minden heten megbukik,mar jaro motorral varja a tóni magángépe.🤣
Itt is megírták már tavaly.
Amúgy meg nem néző vagy, hanem csapattag. És máris nincs gond. 😆Persze nem árt előre ledumálni valakivel, de soha nem volt annyi néző, hogy ne lehetne megoldani.
Valóban szánalmas buzik. Ebből is pénzlehúzást reméltek, de a motorsport nem olyan mint a foci, itt nem az adófizetőktől nyúljuk, hanem elköltjük a gépekre azt a keveset is ami van.
Hát most legfeljebb nem zártpályán versenyzünk. Közúton sokkal olcsóbb még büntetéssel együtt is 🤣
Mai két tapasztalat Dobogókő Esztergom felé. Ha oldalazó lefele valaki megfestette a kátyúkat narancssárgára 😆 némelyikhez van nyíl is merre kerüld . Ha sikerül olyan gyorsan hajtani tiszta Star Wars 😂 😂 😂
Amugy rendes dolog mert nem baszod szét a motort mire Esztergomba érsz 😎 👍️
Aztán le hajtottam Kakucsra .................................... állítólag új sport törvény miatt nem lehet néző MAMI kupán 😬 🙄 álltunk ott minta a zárlatos robotok mert nem érettük hogy mi meg hogy 😂 😂 😂 kormány mondjon le ,meg Orbán is 🤣
Te most megsértődtél ??
Próbáld meg így : orrod alá ! Hátha én is tudnék nevetni ? 🤮
én ahogy öregedtem és puhult a pöcs mindig nagyobb motor kellett
350-400-450-600-625
aztán megtáltosodtam és csak az 50ccm maradt
😂
Meg majd ad blue-t is hozzá, hogy kéken füstöljön 😁