Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az fasza,hol a brében lehet eladni egy atlagtelefont hogy nem lakatosne zalaegeszegrol packetaval akarja megvenni,meg valami idiota kulfoldi rogton kuld egy zagyva uzenetet hogy meg van veve csak regisztalj itt vagy ott vsgy mittomen,de kattints ra.
Meg ilyenek.

"Kedves Hirdető! Ez még meg van? Mitől lehet tudni róla"
Mit b+ a hirdetesben ott a tipusa,meg hasznat,mwg vsnnsk aprobb karcok.A nyaralásairol nem tudok semmit,mar volt az a kurva telefon nyaralni,vagy hogy mit vett a gyerekének?
Onnan nem kellett szökni, elengedtek 😁
Szerintem ugyanazok az OPNI-ból szököttek, akik a FB Marketplace-en randalíroznak :)
Mit árulsz? Zafira B tetőcsomagtartóra vevő lennék 😁
Nem igazán értem mit akartál ebből kihozni... ez az erősítő drága és biztos jó is, de körülbelül 30 éves technika. Az igazán jó maiak nem így néznek ki, trafó, kábel, késes saru meg ilyesmi már nincsen. egyébként ebbe is nem tudom, milyen relét látsz, az amire gondolsz, az bemenetet kapcsolja, xlr vagy rca közt.
Az is hulye aki oda megy rollerral.
Mondjuk minden rolleres idiota.
Na meg van a meg fejtés Dobogókő - Esztergom festékes kátyúkra
Most a héten egy komolyabb villanyrolleres minden védő felszerelés nélkül meg pihent (mentő ott volt és nem mozgott )
És valószínű hogy a rendőrök végig sétálták a szakaszt és helyszínelő sprével végig színezték a kátyúkat meg nyilakat hogy merre kerüld .
A jófogást csak fogyatékosok latjak?
Fűnyírás, mosogatás, csapatás.
felénk fél sávonként haladtak, óránként kb 1 km leterítettek
mindig meglepődtem milyen gyorsan haladnak mert akkoriban ott mászkáltam minden nap reggel-este
na de akkor is 2 hét után jó lesz 4-5 évig......ennyit csak megér
aztán ha nem főszezonban csinálják nem fog az annyira fájni
csak itt nálunk az a divat hogy felmarják mászkál rajta a nép 2 hónapig, még jobban szétbasszák és a 2500. kibaszott szélvédő után nekilátnak szarakodni vele ami tart 3 hónapig mert minden buszmegállóval elbaszakodnak egy hétig meg hasonló dolgok
Csak fel savot te nem csinalsz meg.
Ez az ut az erdoben kavirnyaszo keskeny út.
ugyanmár
egy nap alatt felmarják a sávot 3 nap alatt leaszfaltozzák
ha még van kisebb-nagyobb javítás akkor is egy hét alatt kész egy sáv
a kátyúzással tovább fenntartják a forgalmat
Igazabol az a baj hogy kurvara forgalmas,ha ujrahuzzak az tobb het zero atmenő forgalom.
Akkora felzudulas lenne .........🤣
a népnek fogalma nincs mennyi pénz az a 6-8 milliárd, az ezermilliárdok meg végképp felfoghatatlan
https://audiocentrum.hu/HEGEL-...

6,8 millió forint, erre azt gondolom, ez már valami. Nézzük a belsejét. Hát, nem látok 1100 W-hoz gondolt keresztmetszetet. Relét igen, ami nem biztos, de hát... minek másnak és pont a hangfalcsati felett vannak.
https://www.av-online.hu/hifi/...

Itt egy készülék, nem aranyár, de nem is az alja (vagy a fos teteje). Ott a kép az erősítőnél, hogy milyen vezeték megy a boardról a hangfalcsatlakozóra belül. Ez csatornánként 300W/4 Ohm. Ezek után a hangfalkábel hosszúságát számolva csak pluszban, minek is komolyabb vezeték a hangfalig?
És ezen is van valami védelem, ott a háromeres fekete kábel a két kimenet között.
De nézek valami komolyabbnak gondolt (árazás alapján) készüléket, ha találok.
Az a baj, hogy a nagyjaink ezeke a kicsi melókra már rá se mozdulnak... mostanában hidat autópályát meg vasutat kell építeni, ott a kilométerenként 6-8 milliárdra a szeme se rebben senkinek.
Az 52-essel párhuzamosan már autópályát rajzolgatnak dehogy azt a szart addig is leaszfaltozzák, arra 20 éve nem volt pénze senkinek.
Most nem értem ezt. A kormány/állam akarja tönkretenni a tömegrendezvényeknél előírt feltételrendszerrel?
Szerintem is drágább ezt foltozni mint 5 évente telibe húzni. Kettő között lehet foltozni.
Én meg úgy kerülgetem mint tanpályán a szét fújt bójákat . Mondjuk nem volt irdatlan nagy iram ......... kicsit szutykos volt a út a hordaléktól ! Meg a kis jelölt kátyúk is olyan sokan voltak mint a tavaszi szapora nyúl . De jó lenne ha telibe húznák szép simára mint Mátrába Gyöngyös-Parád szakaszt ,akkor lehetne döngetni 😁
😎 👍️
Régebben igen. Van még pár ismerős. Ki mehetünk majd nagyon egyedi hangulata van ezeknek. Viszünk egy mz-t ime és azt hiszik hogy versenyzők vagyunk 😆