Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehetne papírból is,mivel elektromos autóról van szó,sosem megy tönkre.Megmondták itt az okosok,ekektromos autó nem megy tönkre.
http://youtu.be/p5vZxZDSG2U;si=G_FpFAJrw1e5OFLY

Tesla tuning es a szerelo velemenye videos melleklettel. Lengokar muanyag merevitessel.
Á, tartsák meg. Inkább kivárok.
Kicsit szabni kell aztán az lesz belőle. Mondjuk az egyik hengert is le kell akasztqni ha kisebb kell....
Nem tudod mi a jó, egy ilyen nyújtja a gerincedet 😁

https://youtube.com/shorts/Qm1...
Meg nem, de lassan lehet az is.
Félgyesznyó nem volt meg?
Ha legalabb... mondjuk az se kene, mert ocsmany.
De R1150R, R1100S meg K1200LT-t kinalgattak.
Mér, bmw csopper nem jó?
nem találom a képet pedig lementettem az IQ szökevények írását
meghirdettem 10 ért alku nélkül(akkoriban 20 alatt egy sem volt) aztán jönnek a cigók a 8 ezres ajánlatokkal
aztán beírtam nekik hogy aki szeret alkudni annak 15 ezer és engedek belőle
és jött egy 12 ezres ajánlat úgy hogy a posztban ott volt a 10 ezres ár 😂
na itt meguntam az értékesítést aztán oda adtam haver gyereknek, nem ér meg 10 ezret nekem az hogy hadakozzak a hülyékkel
30 eve csinalom.🤣
pénzért szopatod magad az idiótákkal
én anno egy ájfón4 est akartam eladni a fészbukon de megleptek úgy a cigók és olyan sötétek voltak hogy inkább odaadtam haver gyerekének játszani
Nem baj, nem neked kell érteni. :)
Azt se értem, mire jó a chopper, de hogy mire jó a kisebb chopper, azt végképp nem vágom 😁
El kéne fogadni vmelyik béjemvét 🤣

Egyszer mentem egy ilyen véróddal 20 kilométert, alig vártam, hogy visszaadjam a gazdájának... szétbaszta a gerincem minden úthiba.
🤣
Akkor örültem, de ma már nem tudom jó ötlet volt-e? Ott mindig biztonságban éreztem magam most mások vágynak erre ha velem vannak. Ki érti ezt? 😤
Ezt csak megerősíteni tudom.
Világosan leírom a hirdetésben, hogy csopper eladó, kisebb csoppert beszámítok - eddig szinte CSAK BMW-t ajánlottak... :D
Ott is vannak teli hülyek. Nekem nincs az asszony meg a gyerek hirdeti az 500 hátsó doboz szettjét de arra se érkezik csak nagy ritkán érdeklődő de annak is vagy ingyen kéne vagy alapbol hülye
A marketplaceig meg nem volt gusztusom elmenni.
Nem.nagyon mozog a jofogás, inkább marketplace....állitolag....
Mer pénzt szeretnek erte.Altalaban azert szoktak feladni aprohirdetesben.
Tulajdonkeppen igen. Már nagyon ritkán nézek ott is szét, vaterát már vagy őt éve ignoráltam az tiszta internetes áruház lett.
A jófogás meg tele idiógákkal. A napokban is belefutottam egybe.
minek eladni? dobd ki ha nem kell
mi térdig járunk az ájfónokba aztán pont az ilyen hülyék miatt nincs eladva egyik se
Hardveraprón esetleg, bár nem tudom most milyen, régen jó volt
Igen, kb. ez "a szint".
A csalók meg sajnos mindenhol ott vannak már, ez a sok szabadjára engedett AI is sokat segít nekik. Régebben a tört magyarságukkal legalább kilógott a lóláb. Jó, az ilyen 'futárral küldöm a pénzt' trükköknek nyilván nem dől be mindenki.