nem találom a képet pedig lementettem az IQ szökevények írását
meghirdettem 10 ért alku nélkül(akkoriban 20 alatt egy sem volt) aztán jönnek a cigók a 8 ezres ajánlatokkal
aztán beírtam nekik hogy aki szeret alkudni annak 15 ezer és engedek belőle
és jött egy 12 ezres ajánlat úgy hogy a posztban ott volt a 10 ezres ár 😂
na itt meguntam az értékesítést aztán oda adtam haver gyereknek, nem ér meg 10 ezret nekem az hogy hadakozzak a hülyékkel
pénzért szopatod magad az idiótákkal
én anno egy ájfón4 est akartam eladni a fészbukon de megleptek úgy a cigók és olyan sötétek voltak hogy inkább odaadtam haver gyerekének játszani
Ott is vannak teli hülyek. Nekem nincs az asszony meg a gyerek hirdeti az 500 hátsó doboz szettjét de arra se érkezik csak nagy ritkán érdeklődő de annak is vagy ingyen kéne vagy alapbol hülye
Tulajdonkeppen igen. Már nagyon ritkán nézek ott is szét, vaterát már vagy őt éve ignoráltam az tiszta internetes áruház lett.
A jófogás meg tele idiógákkal. A napokban is belefutottam egybe.
Igen, kb. ez "a szint".
A csalók meg sajnos mindenhol ott vannak már, ez a sok szabadjára engedett AI is sokat segít nekik. Régebben a tört magyarságukkal legalább kilógott a lóláb. Jó, az ilyen 'futárral küldöm a pénzt' trükköknek nyilván nem dől be mindenki.
Tesla tuning es a szerelo velemenye videos melleklettel. Lengokar muanyag merevitessel.
https://youtube.com/shorts/Qm1...
De R1150R, R1100S meg K1200LT-t kinalgattak.
meghirdettem 10 ért alku nélkül(akkoriban 20 alatt egy sem volt) aztán jönnek a cigók a 8 ezres ajánlatokkal
aztán beírtam nekik hogy aki szeret alkudni annak 15 ezer és engedek belőle
és jött egy 12 ezres ajánlat úgy hogy a posztban ott volt a 10 ezres ár 😂
na itt meguntam az értékesítést aztán oda adtam haver gyereknek, nem ér meg 10 ezret nekem az hogy hadakozzak a hülyékkel
én anno egy ájfón4 est akartam eladni a fészbukon de megleptek úgy a cigók és olyan sötétek voltak hogy inkább odaadtam haver gyerekének játszani
El kéne fogadni vmelyik béjemvét 🤣
Egyszer mentem egy ilyen véróddal 20 kilométert, alig vártam, hogy visszaadjam a gazdájának... szétbaszta a gerincem minden úthiba.
Világosan leírom a hirdetésben, hogy csopper eladó, kisebb csoppert beszámítok - eddig szinte CSAK BMW-t ajánlottak... :D
A jófogás meg tele idiógákkal. A napokban is belefutottam egybe.
mi térdig járunk az ájfónokba aztán pont az ilyen hülyék miatt nincs eladva egyik se
A csalók meg sajnos mindenhol ott vannak már, ez a sok szabadjára engedett AI is sokat segít nekik. Régebben a tört magyarságukkal legalább kilógott a lóláb. Jó, az ilyen 'futárral küldöm a pénzt' trükköknek nyilván nem dől be mindenki.