Pedig oda pont jó. POM vagy PA fogaskerekek elég szívósak, és nagyon jó kopásállóságú. Van még a XT100-as nevű csapágy műanyag, na mondjuk a kínai orsódban tuti nem olyan van, az konkrétan tartósabb mint az acél, vagy csapágybronz ilyen helyeken, és kenés nélkül működik.
mondjuk ez a hirdetés legalább egyértelmű(gondolkodós)
Üres nókiás doboz 1500-ért(szemeit körbeforgató)
Lehet hagyó mikiéké volt ezért ilyen sok az eszmei értéke 😅
Részecske szűrő? Majdnem annak volt a legkevesebb baja az scr katalizátor égett hamuvá valószínűleg a hibás adblu befecskendező miatt 😆 Ez a része most viszont már jó (meghajlós) Már csak 4 féktárcsát betétekkel meg a bal féltengelyt kell kicserélni 110 ezret futott autónál(fejét fogó)
Nem rémlik, hogy ilyeneket kellett a hajeszokon csinálni pedig azokat 200 ezer fölött hajtottam 😅
ha nincs áram a benzint, hogy töltik az autókba? Vödörrel felhúzzák azt tölcsérrel beleengedik?
Bár szerintem ilyen globális áramszünetnél sokkal nagyobb tragédia a népnek, hogy nincs fészbuk, meg nem megy jutubon a sorozat 🤣
fele ismetettségibkör dögrováson van
ez a covid tartós cucc lett
én pár hónspja szoptam be másfél hétig hason feküdtem mert bármi más pozicióban elkapott olyan köhögési roham hogy többnyire okádás lett a vége
Te gondolatolvasó vagy 🤣 persze okoskodni szívesen mennék, csak lázas vagyok, itt nyőgök és boldogítalak benneteket. Különben tuti valamit kint csinálnék a szabadban.
igen
csak az alis cucc eszik 20-30w(nagyobbak 50-70w) a victron meg 1w
ha 2 napig nincs napfény akkor a victron eszik 50w az alis meg 1-1,4kwh
egy kicsike akkunàl ez kurva sokat számít
plusz a victron hatásfoka 95% feletti az alis meg inkább 90 alatt mint felett
ezek hülyék nyílvánvalóan ebbe többször küldték a kenőpénzt ez érhet legalább 2500-at 🤣
A dobozért külön nem szoktak felárat számolni 😅
Üres nókiás doboz 1500-ért(szemeit körbeforgató)
Lehet hagyó mikiéké volt ezért ilyen sok az eszmei értéke 😅
ennyiért kettőt adnak?
https://allegro.hu/ajanlat/uj-...
Azt veszek egy 20 éves transzportert 😅
Nem rémlik, hogy ilyeneket kellett a hajeszokon csinálni pedig azokat 200 ezer fölött hajtottam 😅
Bár szerintem ilyen globális áramszünetnél sokkal nagyobb tragédia a népnek, hogy nincs fészbuk, meg nem megy jutubon a sorozat 🤣
ez a covid tartós cucc lett
én pár hónspja szoptam be másfél hétig hason feküdtem mert bármi más pozicióban elkapott olyan köhögési roham hogy többnyire okádás lett a vége
csak az alis cucc eszik 20-30w(nagyobbak 50-70w) a victron meg 1w
ha 2 napig nincs napfény akkor a victron eszik 50w az alis meg 1-1,4kwh
egy kicsike akkunàl ez kurva sokat számít
plusz a victron hatásfoka 95% feletti az alis meg inkább 90 alatt mint felett