Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ráakasztós lakatfogó lehet pontosabb mint az átfolyós multimétered. Legalábbis nekem van olyan és nem horror az ára
Ez a solar edge, amit szerelnek, leáll hogyha nincs hálózat? hiába süt a nap? Az szívás...
Kár hogy nincs már covid, arra is jól rá lehetett volna fogni 🤣
Tehát akkor mégis történt tervezői hiba......
Igazából ez az alkatrész csak a kereket vezeti, meg a féknyomatékot veszi fel. lehet hogy olyankor recseg a csavarodástól... utána néztem, már nem ilyet használnak, régebbi teklákban volt ilyen.
Régen a teflon volt a császár, ma már a PA sokkal jobb, még reszelni se nagyon lehet, csúszik rajta a reszelő. Légpuskába rugóvezető perselyt csináltam belőle, tökéletes lett.
a 10kw invertert mérte ismerős az 70w evett amikor 0 fogyasztó volt rajta, enyém 5kw és 50w eszik de ez átlag mert csak evvel a ráakasztós lakatfogós franccal mértem ami azért nem olyan pontos mint amin átmegy az áram
Nem hiszem hogy ilyen nagy eltérés van... de megmérem neked pár nap múlva, felkerülnek a panelek, be lesz kötve a cucc, 6 kW ali szigetes konverter, 48 V akku bemenet. Akku még nincs.
Attól függ, ki állítja? A gyár tulajdonosa, vagy a vevő, aki a kelleténél sűrűbben kell cserélje a valamit?
Megy az aggregátor jön az üzemanyag.Egyszerű a képlet.
persze csak ha van áram
ha a kinti drótban nincs áram nálad se lesz a lakásban
az nem jó(kezeit széttáró) Az aggregátorba üzemanyag kell az meg lent van a föld alatti tartályba. Szóval akkor mitű fog menni az aggregát szilvapálinákátú? 😅
Azert azt tudjatotok hogy keveritek az elvárt elettartalomra tervezest a tervezett avulas mitoszaval?
az enyémnek most tört le az egyik pofája ő akkor biztos nem az obisat vitte magával 🤣
hogy tudják tuningolni 😅
ehhez én nem értek nekem még 7 évig jön a delej ingyé ennyit tudok(kezeit széttáró)
inikém halvány lila fogalmam sincs mi az az sw(kezeit széttáró) Ezeket 2011-től gyártották. (kezeit széttáró) Az íméj címet elő tudom halászni belőle. Vannak a neten ilyen kártya függetlenítő programok de eddig minddel árnyékra vetődtem mert állítólag az én kis nókámat nem találta egyik rendszer sem(kezeit széttáró) Télen vettem egy zsír új vodás c2-est. Miután nem boldogultam vele eltettem a fiókba(kezeit széttáró) Múltkor megkotlott a hangszóró a használatban lévőn. (kezeit széttáró) Kivettem az újból átraktam egyúttal kicseréltem az előlapot is meg a hátlapot is így megint zsír új a telefonom(meghajlós) Tartaléknak akarok venni. Szeretem ha van tartalékban új c2-esem, mert nálam elő szokott fordulni a fizikai megsemmisülés. Vagy egy éve véletlenül pajszerral ütöttem rá eltört az előlap na most kicseréltem(meghajlós) Ezeknek egyébként a mikrofon meg a hangszóró a gyengéje(kezeit széttáró) 3-4 évente cserélni szoktam , mert a hangszóró egy idő után elkezd recsegni volt már olyan amikor meg is némúlt. Mikrofon bajnál, meg nem érti a túloldal mit pofázok. (kezeit széttáró) Mondjuk egy ilyennek a cseréje 6 csavar meg kb. 10 perc. Tartalék alkatrészem meg van hozzá(kezeit széttáró)
3-4 ezrekért adnak működő de lepukkant szarokat. előlap-hátlap párt újonnan 5600-ért. (kezeit széttáró) Most látok egy faszát 12 ért az azt írja, hogy t mobil. az melyik szolgáltató az a 30-as vesztel?
Állítólag látták Putyint egy oldalcsípőfogóval a kezében Lisszabon mellett.
Eleve az, hogy egy teherviselő elem merevítő elemei, aminek éppen a nevének megfelelően a merevítés lenne a célja, pont az van olyan anyagból, amire sokféleképpen gondol az ember, csak éppen úgy nem, ahogy a videóban is volt, eleve elgondolkodtat. Aztán mellé rakom a fejemben a tervezett avultatás eddig tagadott logikáját, akkor minimum elgondolkodom, hogy jól van ez így?
Az igaz, hogy speciel én eddig nem olvastam erről még semmit, hogy törnének azok az alkatrészek, de most a kedvedért rákerestem a tesla lengőkar hibára:
https://www.reddit.com/r/tesla...
Ezek mondjuk recsegő hangról írnak, én nem tudom, van-e összefüggés a kettő között, illetve az, hogy utángyártottban lehet kapni olyan, nem műanyag betétes alkatrészt, engem arra gondolkodtat, hogy miért is van szükség ilyen gyártására?
azért van aki elveti a sulykot(szemeit körbeforgató)
nézz utána miféle sw van rajta
nem hiszen el hogy nem lehet kiszámolni a sim lock
mikori a telefon?
2005-6 felé már telefonon is voltak számoló programok
pl dct3-4, sl1-2-3, a100-200 meg mittudoménmi volt még ezekben a lomokban
Paks2-vel még egyetértek. Annak rég kész kell lennie, de a szabályozás és a monopóliumra törekvés pont a hálózat stabilitás ellen hat. Elérhetővé tenném a piaci alapú áron áram használatot és visszatöltést, korrekt hálózat használati díj mellet. Ezzel egy kisebb akkuval és napelemmel pénzt is lehet keresni, és a lakosság lelkesen telepítené a stabilizálást segítő akkut, és akkor használná az áramot jobban amikor abból sok van. Viszont ez viszonylag jó üzlet ezért nem akarja lölö kiadni a kezéből.
az én orsójaim tuti mind kenés nélkül működnek egyébként is.(kezeit széttáró) Van amelyik 20 éves én tuti nem zsírozgattam zsírzószem hiányában 😅
Inkább aggregátor,nagyokos.
Ez esélyes is lehetne(gondolkodós)
Csak azt hámoztam ki,hogy telenóros(gondolkodós) Ezeket komolyan kell venni mert én t komos vagyok.
Múltkor vettem vacsi új c2-es-t vodást. Mondom 2 ezerért kisüttetem mint régen de elhajtottak a bánatos picsába az új telefonommal együtt 😅 Azt mondják nincs már ilyen valami milliós tételekről beszélt a csávó amihez ez kell és azt mondja egy évben kb. 2 ilyen hülye keresi vele meg mint én 😅 mondta a szolgáltató sem fogja kisütni mert kellenének a telefon tulajdonosi papírjai az meg hát jófogásról nincsen 😅