Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt eszünk amit fogunk....
hát b+ én pont tarját fogtam, nem jött keszeg
😂
http://youtu.be/o5MMTCzxzms

Nézem a faszkalap zsidókat, kell ez nekik Gázában?
Pedig de szívesen segítettem volna ! Nem 1 irigy gyerek vagyok ! 😏
Elvagyik,meg nem undorodtam odaig hogy raprobaljak,majd a hetvegen.
a mixeresek pazarolják a beton én meg ezért a pár marék cuccért fizettem 3500 fotintot
olyan mint máshol
legalábbis szemre olyan
pedig még napelem sincs sok, és előtte is ilyen volt
Nálunk is ez volt 2 éve hónapikig oszt panaszkodás hegyek és megjavult, tavaly is pár hétig oszt megint panaszkodás és azóta ritkán van 1-2 napig 2 havonta, ahogy ini mondja olyan pár pillanatnyiak, de ahhoz pont elég, hogy a klíma meg minden szórakozzon és tartsak tőle, hogy jól tönkremennek a cuccaink.
Csatlakoztatások?
Hát nem tom milyen hálózat lehet felétek......
szerintem ahhoz akkor nem kell túl nagy cucc nálunk is van ilyen egy pici fekete doboz 😅 na az pont arra van amikor pár másodpercre elmegy az áram(kezeit széttáró)
Na igen, az alaphelyzetbe áll és az idő állítódik el és akkor a felvétel az űrben köt ki.
Csak szolok,mar tobb mint egy honap tesztuzem van.Tökéletes.
A kurviger varosokat,utcakat ismeri,hazszamra esely sincs,szerintem nincs meg az adatbazisuk hozza.
Offline tesztet meg csinalnom kell.
a pc is kikapcsolt néha napi 2-3 alkalommal is
a lámpán meglátszik a villanás
egy műanyagos cégnél van ismerős ő is mondja hogy heti szinten vannak ilyen villanások van hogy egyik fázis kimarad percekig
a 8 az extrém eset de mindig van pár kisebb
nem azért ruháztunk be szünetmentesekre 50+ ezreket mert felesleges....
Te valami tanyán laksz?😅 ilysn még a sötét borsodban sincs😅
Amugy meg mitől lenne naponta 8szor áramkimaradás, gondolod valaki kapcsolgatja? Ez nem egy félvezetős technologia, itt mindenhol merev kapcsolat van senki nem kapcsol semmit pláne ha se zivatar se semmi. Szerintem az invertered regisztrál hülyeségeket különös tekintettel a hálozaton lógó többi inverter zavaró hatására.
Vagy vegyél komolyabb routert, ne alist😅
én próbáltam de akkor is vett fel áramot
be lehet tized voltonkét állítani mekkora akkufeszültségnél kapcsoljon át hálózatra
aztán lehet csak az enyém a fullgagyi
ki kellene baszni és venni egy nagyobbat...
ha kinyúlik akkor majd lesz csere
Be lehet állítani bypass szünetmentesnek, akkor lekapcsolja az invertert amikor nincs használva, és nem fogyaszt, bár nem próbáltam ki mennyire működik
napelem és akku nélkül ezek a olcsó hibridek nem sok mindent érnek, egész sok veszteséggel dolgoznak és ha nincs "ingyen" áram akkor kurvára ráfizetéses
egy olyan táp amit linkeltem meg párezer forint
de vannak 30 felé egész nagyok is és olyan akkut teszel bele/ mellé amit szeretnél akár hónapokig is mehet egy bazi nagy akkuval
azt meg ki sem fejtem bővebben hogy a gagyik mit csinálnak az okosabb mérőkkel
Nem veszem alapértelmezettnek, de jobb befektetés a mai vilagban mint a azünetmentes. A vadkameraiddal is sokra mennek majd felbasszák azt a házra 🙈🤣
? Te most alapértelmezettként veszed azt, hogy mindenkinek van napelem meg inverter(kezeit széttáró)
Gondolom sanyának csak a kamerákhoz kellene állandó táp, hogy ezek az 1-2 másodperces áramszünetek ne baxtassák a kamerákat(gondolkodós) Lehet, hogy elvesztik a kamerák a beállításokat azt minden ilyen szünet után állítgatni kell rajtuk.
Bár kérdezi, hogy mennyi ideig működtetné így akkor nem tudom mihez kell akkumlátoros kamera(gondolkodós) Venni kell vadkamerát olyat amelyik napelemmel van szerelve(kezeit széttáró)
Szerintem hülyeség a mai világban már szünetmentesre költeni mert a hibrid inverter pont ezt a funkciót tudja azzal kiegészítve hogy ha süt a nap akkor ingyen van az áram. Ha csak ilyen piciben gondolkozol arra is van megoldás, érdemes lenne a hűtőket is bevonni hogy ne legyen szopás ha 1 napig nincs áram.
pár évvel ezelőtt mondjuk 4-5. Nekünk is hasonló volt a helyzet. Mi összebeszéltünk a szomszédokkal, meg az utcából néhány emberrel, hogy amikor vannak ilyen kimaradások azonnal jelentsük be(meghajlós) Szóval 8-an 10-en mindig jelentgettük ezeket. Én is utáltam már sütőn, mikrón, ébresztőórán stb. állítgatni be mindig a pontos időt mert mire hazaértem csak villogott mindegyik. Hát eltelt egy év szóval nem gyorsan jöttek (kezeit széttáró) aztán fúrtak faragtak az utcában egy hétig mondom ez már 4-5 éve volt. Azóta nincsenek ezek a kimaradások(kezeit széttáró)
ezekkel az üzemanyagokkal? 😅 Fél évig áll benne megdöglik az üzemanyag is meg megdöglik az aggregát is 😅
https://pepita.hu/szunetmentes...
ezeket meg lehet csinálni rendes 18650-es akkukkal úgy hogy sokáig menjen
de 4 kamerát nem bír
tudni kellene az áram felvételt
Az a kamerától függ...
imax 4d kamerát fél percig se, kínai webkamerát fél-egy óráig 😁 csak hallgatnod kell, hogy közben fütyül
ha nem sokáig akkor csinálsz mellé egy nagyobb pakkot 18650-es akkuból