De akkor miért csak a mélygarázsakból? szerintem az országból is(kezeit széttáró) Akinek meg van már ilyen vellanyos azt kárpótolni egy vacsi új kombi passzáttal és 5 éves tankolókártyával(meghajlós) Majd a volt villanyautós tulajnak kedvezmény 5 év után egy új autóvásárlásra mondjuk 40% és még 5 év tankolókártya(kezeit széttáró) Ez így fer lehet(gondolkodós)
de akkor már tudom miről szólhat a dolog.(gondolkodós) Gondolom valami hülyegyerek felgyújtotta a garázst ahol volt egy villanyautó és már akkor meg is van a mumus 🤣 Aj ezek a kárörvendők 😅 De amikor a bmw-k égnek hamuvá az rendbe van 🤣
Lacám: Te ilyen villanyautós buzie vagy. Nézegetem a járműszolgáltatási platformon az asszony autóját. És mivel támogatásba lett véve van rajta kimásoltam"ELIDEGENÍTÉSI TILALOM A MAGYAR ÁLLAM JAVÁRA KÖRNYEZETKÍMÉLŐ GÉPKOCSIHOZ NYÚJTOTT TÁMOGATÁS MIATT" Én ezt úgy tudtam,hogy 3 éven belül elévül. Mit lehet ezzel kapcsolatban tudni szerinted. Ha ez 3 év múlva elévül akkor ez miért van még benne hivatalosan az adatlapjában? 2021.11.30-i forgalomba helyezésű az autó.(gondolkodós)
Miképp tudom helytelenül tölteni a delejhajtányomat? 🤔 Azt hittem eddig, hogy a csatlakozókat azon egyféle módon ahogy csatlakozni tudnak oszt jónapot, esetleg vannak mondókák, ráolvasások, kigyulladás elleni táncok vagy más helyes módok?
én addig verném a cikk írót amíg mozog, meg az összes hozzá hasonlót is
tények nélkül írkálni felelőtlenség, nem tudnak semmit de megy a sok hatásvadász cikk
persze nem lehetetlen hogy töltés közben kigyullad egy akku, legtöbb esetben a helytelen töltés miatt gyullad ki
amúgy régebben is mindenhol teli volt a hírek hogy kigyulladt a napelem a házon, közben meg egy olyan ház gyulladt ki amin volt napelem.......
Azért az mekkora szopóka, hogy lent állsz a mélygarázsban 20 éves dízeleddel teljes nyugalomban hogy mi baj lehet, erre oda áll mellé egy gyökér elektromos autós és felgyújtja a picsába az egészet 🙈😁 Ki kéne tiltani ezeket a mélygarázsokból mint a gázosokat 🤷♂️
Erről pofázok mikor az otthoni töltésről beszélek.Jó sok családot meg fog ez még ölni.Majd szépen a biztosítók is elkezdik drágábban kötni a lakás biztosításokat ahol elektromos autót töltenek stb stb.
Engem speciel egyáltalán nem zavar. 7kor pláne. Hajnal négykor talán....de csak a városiak fetrengenek ágyban siri csendben fél8kor, azok meg megérdemlik 😆
ha iskolai tananyag lenne az emberi rosszindulat akkor benne lenne a könyvben
remek pelda a megkeseredett kisemberre
nem tudom milyen volt a gyerekkora lehet apuci verte és dugta aztán emiatt utál mindent és mindenkit
Hasonlatos, amikor a tel vegen mondjuk mar ki lehet nyitni es ugy hagyni az ablakot, esetleg kiteriteni a ruhakat, es valami hulye akkor kezd egetni, ami meg amugy is tilos errefele.
Tudod, amikor valami mkozeli rokonjukat siratjak a korai funyirok, akkor is ok is ezt tapasztaljak, csak ennyit kivanok nekik. Ha nem gond a funyiras ideje, akkor sohase legyen az.
tények nélkül írkálni felelőtlenség, nem tudnak semmit de megy a sok hatásvadász cikk
persze nem lehetetlen hogy töltés közben kigyullad egy akku, legtöbb esetben a helytelen töltés miatt gyullad ki
amúgy régebben is mindenhol teli volt a hírek hogy kigyulladt a napelem a házon, közben meg egy olyan ház gyulladt ki amin volt napelem.......
remek pelda a megkeseredett kisemberre
nem tudom milyen volt a gyerekkora lehet apuci verte és dugta aztán emiatt utál mindent és mindenkit
anyáméknál meg nem volt fű ott veteményeskert volt