Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek mind jók, nem is olcsók. Daikinnal óvatodan mert az olcsók OEM gree készülékek.
Annyira be van ásva minden alá, hogy az olajozás kizárt. Szívem szerint 2RS-t tettem volna bele, abban jól megmarad a zsír, de ott a súrlódás is nagyobb a gumi ellenében, nem tudom, mennyire tetszett volna a motornak, úgyhogy a gyárival azonos ZZ-t kapott.
Két évig nem volt vele baj, aztán fokozatosan hangosabb lett. Most kapott FAG csapágyakat, meglátjuk, meddig húzza.
valami műanyag kosarast kell nézni azok halkabbak
gumi porvédőst aztán néha 1-1 csepp olajat bele injekciós tűvel
Nekünk is zajos az egyik kültéri, de nézegettem a burkolatot, kiderült hogy az rezonál. De csak néha csinálja. Agyaltam valami gumis, vagy műanyag alátéten. Belül viszont csendes, mindkettő.
Kösz, már rendelem is. 😆
daikin
Hát, ha ugyanaz a motor van a te füledben is, akkor két darab 608ZZ csapágy fog kelleni :)
Nekem alapból zúg a fülem elég rendesen, akkor lehet, hogy csapágyazni kéne azt is? 🤔
Melyik most a csúcs?Lg,daikin,Mitsubishi?
de viszonylag olcsó
valami 400 pénz az 5kw-os
kis pénz nagy zúgás 😂
most akarjuk lecserélni a 3,5-öst nagyobbra de 75 ért helyeznék át egy másik szobába a jelenlegit meg 80ért tennék fel az újat aztán megrekedtek a tárgyalások
A gree alapbol is zajos. Kissé tulhájpolt berendezés.
Jàr a buksisimi.😀
Nem tudom, rémlik-e, hogy említettem a zajos Gree beltérimet.
Cseréltem csapágyat a mókuskerék motorjában, most csendes.
Kérem a viruális vállveregetésem! :)
Hát ha veszek magamnak akkor itt is ilyen.......
Én ma pisztáciás kávét ittam kókuszvirág cukorral, ilyen a klímaszerelők élete 🤣
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
Legyen kokuszos.
Te mondod meg milyen legyen! 😁
Bár ha én olvasom, akkor én mondom meg.... 😂
Nekem?
Jellegű?
A vizsgán lehetnek gondok a hiányzó idomok miatt. 🤔
Szevasztok,
GSX750f motort szeretném átalakítani NEKED jellegűre. A kérdésem az lenne hogy kapható digitális Km óra, mi a bekötése, ill a motorvezérlő bekötése illesztése érdekelne.
Ha valaki már foglalkozott a kérdéssel kérem hogy segítsen benne.
file:///C:/Users/B%C3%A9la/Desktop/Digit%C3%A1lis%20Km%20%C3%B3ra.htm
Várom hozzászólásotokat, előre is köszi, jó utat minden motorozó társamnak is!
Még a Gold-Wingbe a rükverc ! 😉
Anno a trabantot beraktad egyesbe és ráindítóztál, simán vitte az autót... tulajdonképpen a tesla is ez, csak kicsit fejlettebb 😁
Szerencsére a Tesla egy baromi jól átgondolt autó. Már beszállni sem sikerülne okostelefon nélkül. Szerintem ezt direkt ellened találták ki 🤣
De szeretném ha ilyenem lenne(fejét fogó) Engem már az is irritál amikor rázza a kormányt meg húzza lefelé. Én minden ilyet hatóságilag tiltanék(kezeit széttáró) Aki nem akar vezetni csak utazni az szálljon buszra(kezeit széttáró)