Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegyiken van nyomatek hatarolo fakezueknek.
haver szerette mert ilyen 20-25 centis csavarokat tekert be a gerendákba
nekem a finomabb melókra teljesen alkalmatlan, robogóba is beletörte a blokk csavart
hiába van 4 fokozatban állítható nyomaték, de ez csak viccnek van rajta

a fúró is olyan hogy ugrik a fordulat, de a fúróval még elvagyok, az is túl erős, visz mindent a betonon kívül, még a tégla falat is avval fúrom amióta megvan
🤣
Nem is kerül annyiba és azért lehet velük dolgozni.
akkor a makita is eltépné
egy halom fos a lidl kacat, nem olyan mint a makita higy ha kicsit húzodlassan racsnizik, makitát lehet használni úgy is hogy másodpercenként 1-2 alkalommal verjen a csavarra
Régebben azért előfordult ilyen, osztálytársunk súlyemelőversenyen indult hétvégén és hétfőn kérdeztük hanyadik lett mire mondta, hogy 2., mindenki dicsérte stb., de még a héten az is kiderült, hogy a súlycsoportjában egyedül indult így rökönyödés, hogy akkor miért 2.? Elmondta, hogy olyan szarul emelt, hogy 1 érvényes gyakorlata sem volt így távollétében másik srácot hoztak ki győztesnek. 😆
Szerintem csak fakezu vagy.
Szerintem csak fakezu vagy.
én épp egyik nap basztam a falhoz a lidl ütvecsavarozót
szedtünk szét egy pala épületet és olyan csavarral volt feltéve a pala mint amivel a szendvics panelokat szokták
na ez a lidl szarkupac sorba törte el a csavarokat, nem lehet vele dolgozni mert kibaszott nyers nem szabályozható finoman
utána előszedtem a kehes 20 éves makita csavarozót és egyet se tört el
csak 10-12 csavar után akkucsere volt mindig mert már teljesen odavannak az akkuk
baszki de 50 szakmában 😅
Nem vagyok matematikus de akkor szakmánként jut 4 diák mert 200 az össz induló létszám 🤣
200-ból 150 en eleve helyezettek ehhez csak jelentkezni kellett. 😅
Most már csak azon kell izgulni ne abba az 50-be essen bele a gyerek aki nem kap semmit erre van 25% esélye 😅
Igen három ! A helyi versenyek , elődöntők után volt Pesten az országos , több mint 200 diákkal ! Okos vagy , ülj előre ! 😂
Ha ilyen mélységekre vagy kiváncsi : https://www.szakmasztar.hu/sza... 😉
nyomdaipari 🤔
ha hárman indultak összesen akkor minimum a harmadik(kezeit széttáró)
Milyen szakmáról is beszélünk?
2 éve megvettem akkor volt 25 tokjában akksi nélkül. Azóta néha akcióban láttam már 20 ért is(gondolkodós)
Jó választás(meghajlós) A véső résztől nem kell hanyatt esni persze kisebb dolgokhoz kifogástalan. Járdát nem kell 20 méter hosszan feltörni vele. Az ütvefúró része parádés. Tegnap is használtam viszi a gőzölt betont is mint a xart(meghajlós) 😅
Pestre megy , Szakma-Sztàr verseny díjátadóra ! Az országos verseny első hàromban bentvan , ma tudja meg hányadik lett ! 😉
Értem, értem......csak értem 😆
Már belementél, érzéketlen tuskók vagyunk mind 🤣
Jo összefoglalás pipi részéről, hasonló jutott eszembe nekem is, de nem akartam belemenni ilyenekbe🙂
Jah.....
hova?
Oda gyalog is elmehetsz😆
Kimentem , az autó szélvédője tiszta jég , takarítottam , mert anya indult reggel a gyerekkel ! 🤨
nálunk 1,9 fok volt hajnalban a leghidegebb. 15 km mellettünk törtelen -0,1 fok volt(gondolkodós)
4 napja távhős lakást festek. Ott még tolják a fűtést ezerrel.
Kimondottan hűvös lett , hidegben nehezebben reagál a tolóajtó , meg a nyugdíjas is ! Mi az hogy május 10.-én 4 fok reggel ! Ez a hiba ! 🤔