De. Kb. így működik. Sőt még a töltőkábelbe is be van kódolva mennyit tud, így ha 16Amperes kábelt dugsz egy 32Amperes autóba 32Amperes áramforrásba, akkor is csak 16Amperrel tölt. 2-3Ampernek nincs különösebb értelme mert az kb. a fedélzeti számítógép fogyasztása lesz vagyis nem tölt semmit 😁
Éppen ezért 6Amper a szabványban megengedett legkisebb áram.
enyém az lehet 10 éves, az a "benti" mérő a kinti amin a porban huzigálok az egy nagyon fasza 600 forintos piacos valami, az ampert már nem mér mert teljesen elégett az a része, azért vettem utána egy lakatfogós multimétert csak nem szeretem mert leesik mindenhonnan olyan béna kialakítású
van kb 4-5 ember aki megbízható információkat ír, a többi kb semmit se ér, max leírja a tapasztalatait
azért ott se mindenki hülye.... csak a hülyéket sokkal könnyebb észrevenni
Találtam nagy kutatás után a kutya kulájában egy tizest és sajnos a zőccséges nem akarta úgy elfogadni és kénytelen voltam leszopogatni, mondtam is asszonynak kissé fanyalogva, hogy valami finomabbat kéne ezután adni az ebnek. 🤢
próbáltam rákeresni a fészbukon a töltős dologra de lehetetlen ott valamit megtalálni
kb mint egy tehenészet egész éves trágyájában megtalálni egy 5 forintost
hogy lehet valami ilyen cefet szarhalom....
Kresz-ként valóban ellenben egy társasház, cég vagy bármi saját jogkörben bármit megtilthat amit megszavaztak vagy a vezetőség kiadott (erről sok vitám volt különböző telephelyek őreivel, főnökök előkerítésével) ezért ha csak egy wc papírra kiírják már az is elég. Volt ilyen vitám bőven ennél sokkal komolyabb dolgok miatt mint személyiségi jogok meg ilyenek.
Maga a töltő is sokmindenre megáll, például arra is ha a védővezető nem érintkezik csatlakozik rendesen. A nincs elég áram lehetetlen, mert van csak mondjuk szarok a kötések, érintkezések és amig nincs nagy durvaság a töltő felveszi, az más kérdés hogy a fűnyíróhosszabbító már sazrrá melegszik. Itt nem az szokott lenni a baj, hogy nem jut elég áram el odáig, hanem amiken keresztül megy nem bírják és melegszenek aztán füstölnek végén ha gyúlékony anyagba botlanak, ami akár a vezeték vagy kábel szigetelése is lehet, el kezd égni ami csak tud. Láttam én már nem egy kiégett fadobozt, main hat amper se ment át.
Itt a tartós és nagyobb terhelés állandósága okozza a bajt többnyire. Még az is előfordul, hogy az eleinte elfogadható állapotú tápkör szerkezetei egyébként az átlagos otthoni felhasználást sokévig bírnák, itt viszont nap mint nap 4-től több órán át tetemes terhelés van. Ebből kifolyólag melegszik, hűl minden és ez előbb utóbb fokozódik az átmeneti pontokon.
Ilyen kb. 138-on, másmilyen 362-n még másmilyenebb 627-en volt kint, mindre emlékszem cím és garázsszint szerint, ahol volt őr akkor annak összes rokonára is. 🧐
Én nem a napelemhez írtam. Csak simán az autó töltésével kapcsolatban.
De hát az "okos" ember ugye trükközik mindenfélével, vezeték, hosszabbító, csatlakozás... és nem mindig bír ki mindent.
a naposoknál olvastam hogy van olyan töltő ami leáll ha nincs meg a megfelelő amper
nem tudom milyen töltő meg mennyi amper mert nem érdekelt de mintha az rémlene hogy 10amper alatt leáll
a lényeg az volt hogy tegyen nagyobb akkut az inverter alá mert neki örökké megállt a töltés minden felhőnél
mert ha valami ment a lakásban már nem tudta pótolni a kis akku az áramot ami a töltőhöz kellett volna
Éppen ezért 6Amper a szabványban megengedett legkisebb áram.