Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehhh,ha nincs dodor konyved nem vagy motoros.😆
Könyvét se vettem meg 😪
Pedig próbáltam kifaggatni mi az amit megtudhatnék belőle, hogy legyen e hajlandóságom.
Dodor kep nelkul nem is lehetsz motoros.😀
gyereknek is van dodoros fotója, de igazándiból azt se tudta ki ez az ember
kb olyan mint amikor megvették a ktm motort azon a tankján volt egy jarvis aláírás aztán aki megvette nem is hallott róla
mi meg szörnyűködtünk micsoda pogány ez az ember hogy az endúrózás istenét nem ismeri 😂
Latod, latod... Most azt fogja mondani neked a varazstukrod, hogy meno vagy, kiralyfi, de az Ekecs menobb nalad! :D
Nahát, én meg nem csináltam dodorral képet amikor együtt szülinapi buliztunk......nem tuttam hogy számít 🤣
😉
😏
Nagyon köszi ! Büszkék vagyunk rá ! 😉
Gratulálok neki, ügyes!
Okos gyerek ! Első lett ! A több mint 200 ból , akik már tovább jutottak valamikor ! 😉
Lehet az Alin kapni kihajtó tengelyt, ami fél collos. Az hasznosabb, mert a 6szöghöz túl brutálisan dolgozik.
Csak azé nem vettem még bele, mert előbb szét kell szedni, hogy kb. milyen kell bele, mert pont belevalót találni...
hát én a kis feketét makkantottam meg szerkezetépítő csavarral. Az mondjuk csak 12 centis volt de nem bírta a lelkem oszt megdöglött.
De a ződde simán befejeztem a műveletet. Abba se tiltás se sípolás csak teker amíg nyomod a gombot 😅
hát fogalmam sincs mire gondolsz 😅 Ezt már kb. egy éve megbeszéltük 😅 Valakivel nagyon keversz(kezeit széttáró)
Írd már le a sztorit elejétől a végéig pontosan mire emléxel meg azt a részt is amin meg kell rőkönyödni(gondolkodós) Mert nekem ez akkor sem meg most sincs meg(kezeit széttáró)
Most az aldis csajoknak szerinted mit kellett volna csinálni ezt is írd meg(gondolkodós) Vannak bent egész műszakba 5-en ebből 3 a kasszánál ül kettő folyamatosan tölti az árut. Mit kezdjenek egy olyan bajjal amihez semmi közük nincs? Ráadásul úgy, hogy ilyen még mióta van lidl meg aldi nem történt meg senkivel az egész országban tehát még csak gyakorlat sincs rá 😅 Nem is a te családod lett volna ha ez nem veletek történik 😅 Rám még nem csukódott ilyen ajtó meg sem senki másra mert amikor kinyílik ki vagy besétálok rajta aztán mögöttem bezárul 😅 ettől függetlenül szerintem be lehet ez állítva mint a garázskapu ha idő előtt nyomást érzékel visszanyílik(gondolkodós) Persze nem biztos az ikarusz 256-osokon sem nyílt vissza az ajtó gyerekkoromba ott volt, hogy a hátamon lévő táska kint maradt mert annyian voltunk a buszon, hogy az utolsó lépcsőn fértem csak el 😅
De majd addig baszkódtok, hogy előkeresik a kamerafelvételeket azt látcódni fog rajta, hogy a fater simán megállt az ajtóban nézegetni a blokkot mert sokallotta az összeget azt panaszkodni akart a fotocella meg nem érzékelt mozgást az úgy döntött ha nincs mozgás nincs ott senki azt bezárt 😅
Ketto van.......🤣
Egyiket bennhagytam egy szekrenyben,ugy kellett nyomozni a vevo utan aki elvitte 🤣
hát én a ződde csavaroztam ezer szám lindabot. Nekem nem volt vele bajom(kezeit széttáró)
nem lazul ki. Amikor befogod a szerszámot fúró vagy csavarbit kézzel egyet húzni kell a tokmányon oszt sosem lazul meg.(kezeit széttáró) Egyszer vetem az obi saját márkás lux-tool-ját(fejét fogó) Na azzal tényleg nem lehetett mit csinálni az állandóan lelazult. Nem is örültem amikor a létra tetejéről csavarozgattam volna be a ledlámpát a plafonra. A végén már 3 bitfejjel mentem, hogy a 4 csavarra kitartson mert ezek mindig a földön landoltak és már untam érte lemászkálni a létráról 😅 Utána találtam rá a párkira(meghajlós) Na azóta ilyen gondom nincs(ujjával nemet mutató)
na ez a fekete kb. 1 hetet élt nálam oszt kinyiffant(kezeit széttáró) visszavittem oszt vettem 7 ezerért helyette inkább még 1 ződet ami fasza 😅 A szerkezet csavarokat toltam be a gerendába a padlásfeljárót szereltem volna vele fel de nem bírta. Azt utáltam benne, hogy rohadt kényes volt. minden szarra szabályzott pittyegett, tiltott meg ilyenek.(kezeit széttáró) A végén a gomb megnyomásakor már csak a világítás működött rajta 😅
Ugyanennek viszont meg van a kicsije a fekete, hengerakksis. Az pl. fasza. Csak csavarokkal bíbelődni kifogástalan.
ebből 2 féle van
egyik az 1/4-es kocka végű meg ez a 6 szögletű bitfejes
nekem a bitfejes van, de úgy hiányzott mint a sziget fesztivál után a szifilisz
sógornak van ilyen 2 is. mintha 50 lenne darabja még csak nem is olcsó(gondolkodós) Mondjuk még nem panaszkodott rá én meg ilyet nem használtam(kezeit széttáró) Nekem ilyen pont nem kell semmihez. Szerintem gépszereléshez kerékhez ilyesmihez való az ilyen(kezeit széttáró)
Érdekes ez az ütvecsavarozó, nekem a nagy zöld van, 400Nm elvileg. A kerékcsavarokat le tudtam szedni vele, illetve az 50-es torxból elcsavart már 2 bitet is, viszont a 25-30 centis szerkezetépítő csavart nem bírja behajtani végig amit utána a 30 centis hajtószárral simán behajtok.
Ez fekete.😂Ha bameg,ti magyaraztok parkside-rol.Ugy komplett.😂
Meg meg is mutatom a videoban hogy parkside.😂
Te meg fafejű 😁 nem a zöld racsnis fúróról van szó hanem a fekete ütvecsavarozóról
Hát... erre nem is gondoltam.
Mint leírtam, engem csak az lepett meg, hogy az önműködő ajtó szervizét adták meg a reklamáció miatt.

De persze, elfogadom - mi mást tehetnék - a véleményeim miatt, csak akkor te se felejtsd el, amin már egyszer veszekedtünk, hogy mindenkinek azt adta vissza az élet amit adott, amikor azzal flexeltél itt, hogy te mennyivel száguldoztál hazafelé a pulyához, hogy lefekvés előtt hazaérjél... Ugye tudod mire gondolok...?