Most kíváncsiságból megnéztem, nekem a támogatott autóra ideadták a törzskönyvet, és semmi záradékolás nincs rajta. A forgalmiban sincs semmi. A kaszkómba se volt záradék, féltem is egy kicsit, hogy visszabaxxák, de simán befogadták a felületen szó nélkül.
Egyébként ki csinálta neked ezt a pályázatot? (mert ahogy elnézem, a saját eszedtől nem te) ha valami pályázatíró, akkor azt kell nyaggatnod, hogy adja be a megfelelőt a megfelelő helyre. Elvileg kifizetted a szolgáltatást...
Nem teljesítetted a pályázati feltételeket?
Ne parázz, mi a legrosszabb ami történhet? Max. visszakérik a támogatást... kamattal 😁 de te ajánld fel helyette a bal herédet, tudom azt szívesebben odaadnád, mint a pénzt vissza 😄
Küldtek róla e-mailt minden évben.
km óra állását kellett beírni meg hogy hol mennyit töltöd, meg mire használod. Ebből csak a km óra állás lehet kihívás neked 🤣
Meg mellesleg a szerződésben is le van írva amit aláírtál, szóval majd küldök neked bablevest a csillagbörtönbe 🤣
Amúgy simán felhívod őket telefonon és közlöd velük mit akarsz. Készségesek. Ne keltsd a pánikot. Ez a gyökér meg a sültgalambot várja azért nem kap semmit. https://villanyautosok.hu/2025...
egyébként most, hogy olvasgatok utána nincs jó előérzetem(gondolkodós) Úgy látom más se nagyon boldogul ezzel(gondolkodós)
Qrvára nem mondta senki, hogy évente valamilyen monitoring beszámolókat kell tartani futás teljesítményről meg akkukapacitásról 😅
Vannak olyan műszaki kérdések amit egy átlag felhasználó nem tudom honnan szopna ki 😅 Na valamit majd mondanak. Az a szerencse, hogy minden évben vittük a márkaszervizbe ahonnan az autót is vettük ott elméletileg dokumentálva van minden(kezeit széttáró) Ha meg nagyon kötik az ebet a karóhoz akkor meg véletlenül ellopják. Minden garázsomba csak nem néz be a rendőrség 😂
28-ik oldalon van erről szó de te is kawa is frici is olyan qrva okosak vagytok még is az az érzésem, hogy fingotok sincs az egészről csak idiótán vihogtok a saját tudatlanságotokon(kezeit széttáró) Mivel némileg valami halovány fogalma lacának lehetne erről az egészről így hát őt kérdeztem a ti "segítő" szándékotok(fejét fogó) annyit sem ér mint halottnak a csók na pont ezért nem benneteket kérdeztelek 😅
Bár most egy kicsit az az érzésem lacának is csak halovány fogalma van ezekről, mert pont olyan idiótán vihog a saját tudatlanságán mint ti. 😂 Na majd felhívom azt a telefonszámot amit linkelt mondjuk már ez is segítség, hogy van valami telefonszám(gondolkodós)
Ott a link, mit akarsz még? 45 oldal már meghaladja a lehetőségeidet? 🤣
Az elején van tartalomjegyzék 😁
... vagy kérdezd meg a chatgpt-t, értelmezze neked
sem én sem az asszony nem küldött semmi jelentést sehová nem is voltam olyan információ birtokában, hogy nekünk ezzel lett volna bármiféle teendőnk. Megkaptuk a támogatást megvettük az autót annyi volt csak, hogy 3 évig ne adjuk el(kezeit széttáró)
Most azt a telefonszámot amit linkeltél azt felhívom aszt intézik?
itt nálunk a faluban kigyulladt egy autó ami 2 ház között állt. Aztán a szomszédnak leégett miatta a háza teteje, de erről sincs cikk csak a helyi fészbukosok rakták fel(kezeit széttáró)
Ne parázz, mi a legrosszabb ami történhet? Max. visszakérik a támogatást... kamattal 😁 de te ajánld fel helyette a bal herédet, tudom azt szívesebben odaadnád, mint a pénzt vissza 😄
km óra állását kellett beírni meg hogy hol mennyit töltöd, meg mire használod. Ebből csak a km óra állás lehet kihívás neked 🤣
Meg mellesleg a szerződésben is le van írva amit aláírtál, szóval majd küldök neked bablevest a csillagbörtönbe 🤣
Amúgy simán felhívod őket telefonon és közlöd velük mit akarsz. Készségesek. Ne keltsd a pánikot. Ez a gyökér meg a sültgalambot várja azért nem kap semmit.
https://villanyautosok.hu/2025...
Qrvára nem mondta senki, hogy évente valamilyen monitoring beszámolókat kell tartani futás teljesítményről meg akkukapacitásról 😅
Vannak olyan műszaki kérdések amit egy átlag felhasználó nem tudom honnan szopna ki 😅 Na valamit majd mondanak. Az a szerencse, hogy minden évben vittük a márkaszervizbe ahonnan az autót is vettük ott elméletileg dokumentálva van minden(kezeit széttáró) Ha meg nagyon kötik az ebet a karóhoz akkor meg véletlenül ellopják. Minden garázsomba csak nem néz be a rendőrség 😂
Bár most egy kicsit az az érzésem lacának is csak halovány fogalma van ezekről, mert pont olyan idiótán vihog a saját tudatlanságán mint ti. 😂 Na majd felhívom azt a telefonszámot amit linkelt mondjuk már ez is segítség, hogy van valami telefonszám(gondolkodós)
Az elején van tartalomjegyzék 😁
... vagy kérdezd meg a chatgpt-t, értelmezze neked
Szerintem akkor se értette amikor odadták az autót
https://msz.elektromobilitas.h...
Most azt a telefonszámot amit linkeltél azt felhívom aszt intézik?
https://elektromobilitas.humda.hu/