Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehhez pályázat író? Az adatait kellett csak megadni és hogy melyik kocsit akarod megvenni. Bár az igaz, hogy online felületen, ami pipinél kizáró ok 😆
Törzskönyvet mi is megkaptuk, pedig állítólag nem kellett volna 😆
én csináltam a pályázatot. Semmit nem küldtek ezzel kapcsolatban
Lehet, hogy a céges más volt.
Most kíváncsiságból megnéztem, nekem a támogatott autóra ideadták a törzskönyvet, és semmi záradékolás nincs rajta. A forgalmiban sincs semmi. A kaszkómba se volt záradék, féltem is egy kicsit, hogy visszabaxxák, de simán befogadták a felületen szó nélkül.
Egyébként ki csinálta neked ezt a pályázatot? (mert ahogy elnézem, a saját eszedtől nem te) ha valami pályázatíró, akkor azt kell nyaggatnod, hogy adja be a megfelelőt a megfelelő helyre. Elvileg kifizetted a szolgáltatást...
Nem teljesítetted a pályázati feltételeket?
Ne parázz, mi a legrosszabb ami történhet? Max. visszakérik a támogatást... kamattal 😁 de te ajánld fel helyette a bal herédet, tudom azt szívesebben odaadnád, mint a pénzt vissza 😄
Na látod, ügyesen meg tudod te ezt oldani 😁
Pipi,hogy te milyen egy szerencsétlen hülye vagy......nem is értem hogy maradtál eddig életbe.
Küldtek róla e-mailt minden évben.
km óra állását kellett beírni meg hogy hol mennyit töltöd, meg mire használod. Ebből csak a km óra állás lehet kihívás neked 🤣
Meg mellesleg a szerződésben is le van írva amit aláírtál, szóval majd küldök neked bablevest a csillagbörtönbe 🤣

Amúgy simán felhívod őket telefonon és közlöd velük mit akarsz. Készségesek. Ne keltsd a pánikot. Ez a gyökér meg a sültgalambot várja azért nem kap semmit.
https://villanyautosok.hu/2025...
egyébként most, hogy olvasgatok utána nincs jó előérzetem(gondolkodós) Úgy látom más se nagyon boldogul ezzel(gondolkodós)
Qrvára nem mondta senki, hogy évente valamilyen monitoring beszámolókat kell tartani futás teljesítményről meg akkukapacitásról 😅
Vannak olyan műszaki kérdések amit egy átlag felhasználó nem tudom honnan szopna ki 😅 Na valamit majd mondanak. Az a szerencse, hogy minden évben vittük a márkaszervizbe ahonnan az autót is vettük ott elméletileg dokumentálva van minden(kezeit széttáró) Ha meg nagyon kötik az ebet a karóhoz akkor meg véletlenül ellopják. Minden garázsomba csak nem néz be a rendőrség 😂
28-ik oldalon van erről szó de te is kawa is frici is olyan qrva okosak vagytok még is az az érzésem, hogy fingotok sincs az egészről csak idiótán vihogtok a saját tudatlanságotokon(kezeit széttáró) Mivel némileg valami halovány fogalma lacának lehetne erről az egészről így hát őt kérdeztem a ti "segítő" szándékotok(fejét fogó) annyit sem ér mint halottnak a csók na pont ezért nem benneteket kérdeztelek 😅
Bár most egy kicsit az az érzésem lacának is csak halovány fogalma van ezekről, mert pont olyan idiótán vihog a saját tudatlanságán mint ti. 😂 Na majd felhívom azt a telefonszámot amit linkelt mondjuk már ez is segítség, hogy van valami telefonszám(gondolkodós)
Ott a link, mit akarsz még? 45 oldal már meghaladja a lehetőségeidet? 🤣
Az elején van tartalomjegyzék 😁
... vagy kérdezd meg a chatgpt-t, értelmezze neked
oké ez akkor mit ír értelmezésed szerint? zanzásítva ha lehet(meghajlós)
Egyébként elég macera minden pályázati megvalósulás, foglalkozós de nem egy ördög lakat.
🤣
Szerintem akkor se értette amikor odadták az autót
Miért nem olvasod már el azt a kurva Pályázati kiírást? 16. oldal.
https://msz.elektromobilitas.h...
sem én sem az asszony nem küldött semmi jelentést sehová nem is voltam olyan információ birtokában, hogy nekünk ezzel lett volna bármiféle teendőnk. Megkaptuk a támogatást megvettük az autót annyi volt csak, hogy 3 évig ne adjuk el(kezeit széttáró)
Most azt a telefonszámot amit linkeltél azt felhívom aszt intézik?
Persze, hogy nem veszik le maguktól te szerencsétlen. Hol láttál te ilyent?
De neki meg nem volt banki hitele, így nem tudja hogy megy.
Akkor asszonyt kérdezd meg, mert ő csinálta 😆
https://elektromobilitas.humda.hu/
Persze,lesz idő majd amikor nem lesz hírérték,így sem jelenik meg mind.De attól még a jelenség létezni fog.
Vazz, példaként írtam az eljárásra. 😁
itt nálunk a faluban kigyulladt egy autó ami 2 ház között állt. Aztán a szomszédnak leégett miatta a háza teteje, de erről sincs cikk csak a helyi fészbukosok rakták fel(kezeit széttáró)
milyen humadnak milyen éves jelentést? én nem küldtem senkinek semmit(kezeit széttáró)