Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem venne senki új autót itt kuba lenne 😅
toldozgatnánk foldozgatnánk a sufni műhelyekben esztergált alkatrészekből az autókat 😅
15? 5 😆
Ja leveszik róla az elidegenítési tilalmat hogy el lehessen árverezni 🤣
Meg kéne mondanod az autó hőveszteségét, k tényező? A te hőtermelésed elhanyagolható ha megfelelő szigetelő réteget azaz ruhát viselsz. Illetve az óránkénti légcsere mennyisége is kéne (hugyozás, pecabedobás stb)
egy kicsit tréfa nekem is belefér 😆 ne aggódjál ha ez így lenne kb. 800-an szopták volna a faxt az 1200-ból nagyjából ennyinek fogalma sem volt róla, hogy küldözgetni kell ezt a faxságot 😅
Teljesen értelmetlen a levezetéséd.Adott egy idő intervallum,legyen 10 év,ezidő alatt,te három autót veszel,vagyis ennyit kell miattad legyártani,ha 10 évig használnál egy autót,akkor egyet kéne legyártani.majd 10évesen megvenné valaki és az is használná 10évig......kevesebb autó kerülne forgalomba,de kevesebbre is lenne igény.
Amivel kitörölheted? 🤣
Vicces csávó
.... de most hogy mondod megérdemelted volna
A mostani új autókkal nem fogunk 15 év múlva menni, mert gtk lesz mind akkucsere okán 😁 Szóval jobb ha lezsírozva marad a mostani dízel mert a gazolaj biztos marad, a munkagépekbe nincs alternatíva 🤷‍♂️😁
Bakker, ez jó nagy szívás, én csak vicceltem ezzel, de úgy látszik igazam lett 😬
na a nagy többség azt szerette volna, hogy ez így történjen ahogy alant leírtam 😅De szerencsére nem így történt. Minden nap elküldök egy éves beszámolót azt a héten küldik a törlőpapírt(meghajlós)
Ja, 30 éves, de egy normális műszakin tíz éve nem menne át...
Meg aztán nem mindenki az öt kilométerre lévő csatorna partra jár az autóval, évi egy tank benzinnel 😁
na elmentem az okmányirodába a törzskönyvel és a forgalmival. Megnézet a csaj mit tehet de azt mondta semmit. Hívjam fel azt a humelt azzal egyezkedjek, mert nekik kell az okmányba papírt küldeni, hogy le lehet venni az elidegenítést(kezeit széttáró)
felhívtam a humelt vagy mit humda. Elmondtam mi a bajom, hogy eltelt 3 és fél év és nem került le az elidegenítés az autóról mi a teendő?
Bekérte a támogatói okirat számát. Aztán elkezdett húházni(kezeit széttáró) Azt mondta egy évben sem küldtem be a monitoring beszámolót ez probléma lesz(kezeit széttáró) Mondom nem kezdjük jó a beszélgetést én erről a beszámoló küldésről jó ha tegnap este óta tudok(kezeit széttáró) Azt mondta erről ők nem tehetnek. Mondtam, hogy van ismerős aki erről minden évben ímélt kapott mi ilyet nem kaptunk(kezeit széttáró) Azt mondta volt akinek küldtek volt akinek nem ez nekik nem kötelező. (kezeit széttáró) Van egy aláírt támogatói okirat amibenl minden részlet benne van. Azért vannak a szerződések, hogy elolvassák az emberek és értelmezzék,majd eleget tegyenek a benne foglalt kötelezettségeknek(kezeit széttáró) Hát mondom ezen már túl vagyunk ez nem történt meg mit lehet tenni? Azt mondja semmit(kezeit széttáró) Kérdeztem ha most egyszerre beküldöm a 3 évet akkor mi van? Hisz tulajdonképen megfeleltünk a kritériumoknak az autót a támogatással megvettük a kaszkót fizettük rá a matrica fent van a mai napig is használatba van nálunk az autó(kezeit széttáró) Erre azt mondja ne gondoljam már, hogy majd utólag 3 évre visszamenőleg elfogadják a beküldött adatszolgáltatást.(kezeit széttáró) Azt mondta sokkal nagyobb költségvetésű pályázatokat szoktak vissza dobni akár csak egy betű hiánya miatt(kezeit széttáró) Kérdezem akkor most mi lesz? Hát azt mondja ha már úgy is felkerestem és felhívtam magamra a figyelmet akkor elindítják a támogatás visszavonását. De azt mondja ne aggódjak ha nem hívom fel őket ez kb. fél éven belül így is úgy is megtörtént volna(kezeit széttáró)Szóval azt mondta az ügyintéző a 2,5 millát kamatostól kell visszafizetni. Mivel az utóbbi években elég jól fent volt a kamat úgy készüljek, hogy 3 misi körül lesz a végszámla viszont ha ez befizetésre kerül akkor leveszik az elidegenítést az autóról(meghajlós) És mondom ha nincs annyi pénzem? Azt mondja 1 évre lebontva tudnak részletfizetési kedvezményt adni de csak az utolsó részlet befizetése után tudják az elidegenítés korlátozást feloldani(gondolkodós) Kérdeztem mi van ha ezt részletekben sem tudom fizetni? Azt mondja az autót minden képen le fogják foglalni(kezeit széttáró) És mondom mi van akkor ha időközben az autót ellopják? Azt mondja, hogy akkor adók módjára fogják behajtani ha nincs semmi a nevünkön le is lehet ülni(szemeit körbeforgató) Szerintem ennek a függvényében egy darabig nem látom az asszonyt a háztartásból hiányozni fog(gondolkodós)
opel 30 éves de még van benne 20 év megfelelő karbantartással
a mostaniak már ennyit nem bírnak ezért inkább 35 év mire lehetne a csökkenést látni
Sehogy, nem pörgök ezen ennyire.
Semmivel se... amit én eladok, az is forgalomban marad, meg a tied is forgalomban van. Újat mindenképp kell venni valakinek, ez esetben az én vagyok. Ha mától senki nem venne új autót, akkor 15 év múlva nem lenne mivel menni. 😁
ha már mindenki ért mindenhez is
van egy kb 3 köbméteres kocsi belső amit le kellene hűteni 25 fokra
kinti levegő 35 fokos, a kocsiban terpeszkedik egy 160 kilós rozmár aki kb 35 fokos átlaghőmérsékletű
mekkora tömegű jég kellene a hűtéshez és mekkora légáramlat?
készül az álló klímám a kocsiba de a méretezés nem megy
vannak ezek a hungarocell hűtő boxok ebben lenne a jég és egy(több) ventillátor fújná a hideg levegőt
Mr.féltengely,hogy állunk a megvilágosodással?
Én 10+évig használok 1 autót,sokkal jobban védem a környezetet ezzel,mintha ezidő alatt vennék három új autót.
A tieteknél sok hülyeség volt, azt mondta más is, de amit mi csináltunk Pipivel, csak a hulladék szerver akadt ki a sok embertől, más gond nem volt.
Először azt akartam beírni, hogy baxxon bálnával jégtáblán, aki ezt kitalálta, de aztán győzött a mohóság 😄 inkább a támogatást választottam 😅
Remélem beírtad, hogy óriási fókapopuláció növekedést vársz most, hogy ilyen környezetbarát módon fogsz közlekedni és ezt innentől a dízelesek orra alá fogod dörgölni minden áldott nap 🤣
Ja, egy full baromság, olyanokat kérdeztek, hogy hajunk égnek állt 😡
pl. fejtsem ki max 1000 karakterben, hogy szerintem ez mekkora karbon lábnyom csökkenést okoz, meg hogyan befolyásolja a tengerek élővilágát 🤣 Ejus pályázat, na... 😄
Szerencsére a villanyautosok.hu-n fent volt egy csomó kész válasz, Ctrl-C, Ctrl-V 🤣
...pipiről van szó... 😁
A miénket beadtuk, olyan haver segített, aki beadott már vagy 10-et, meg amúgy könyvszakértő 😅 ennek ellenére felét nem értettük, és 2x adták vissza hiánypótlásra.
az nálunk is itt van(kezeit széttáró) Beszaladtam az okmányba mit tudnak erről mondani hát azt, hogy amíg ezzel a humellel nem záratom le az ügyet addig ők nem tehetnek semmit(kezeit széttáró) Visszakerestük az asszony íméljeit(sosem töröl semmit) ezek nem küldtek ezzel kapcsolatban semmit sosem,hogy ilyen beszámolót küldenünk kellett volna(kezeit széttáró)