Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van pár ismerős aki hatalmas király volt közúton, jobbról balról telepakolt dobozokkal előzött mindenkit karcolva az aszfaltot és üdvözült mosollyal seperték be a nép elismerését, hogy mekkora ászok...........oszt ugye még 15 éve simán fel lehetett menni a hringre, pannóniára, örkényre vagy kisebb gokart pályákra mint kecsó, kakucs........hát ott igen siralmas volt a tudás, akiket mindenhol aláztak ott volt, hogy lekőrözték őket, de az sem volt ritka, hogy pár kör után földhözbaszták magukat és erre hivatkozva többé semmilyen pálya közelébe sem mentek.
Fagyizásban? abban van! sokszor ettem már fagyit 😁
6 patronnal elvan az ember legalább 2 órát verseny nélkül is
😃
Az dühös lehetett ! 🤣
Az ilyesmikkel gyorsulási versenyre szoktak mókolni. Busák elég jónak számítottak ebben a műfajban, de azért az egyik ismerős a reszelt 600-as CBR-el elpicsázta apuci pici fiát akinek csak pénze volt, de a motort nem tudta kezelni.
De a közönség díjas azon a versenyen akkor is egy riga moped volt amire felraktak egy habszifont, beletekertek 6 patront és az volt a nitró 🤣
Pláne ha motoros felvonulásokra járnak
Semmi kétségem a te jóval nagyobb tapasztalatod felöl ! 😂
Aztán ezekkel a kiiktatott tiltású motorokkal ott tömegeltek a fagylaltos előtt, mi? 🤣
Kérdeztem , mikor a rendőr megkérdi : mi az a palack ,azt mondod kávés termosz ? 🤣
A hétvégén egy Gixer 1000-et vizsgáltam meg Nitróval , amit nem is Kunmadáron használ a gazdi , hanem rendes közúton ! 😉
💪
Az én motoromhoz 70eFt lett volna egy cigis doboz két csatlakozóval ha ez motívált volna ! Plusz 500Euro 4 nitro befecskendező , elektronikával együtt ! Na úgy már lenne tüzijáték ! 🤫
Azt tudom , hogy a ZZR 1400 találkozón a 15 motorból a felének bentvolt a tiltás kiiktató , azaz a felének kevés volt a 210LE és a 300km/h ! 😉
Elvakult Kawasakis vagyok , de tisztában vagyok a Busával kapcsolatban is ! 1-essel sokat mentem , az nem állt meg 300-nál , 2-essel még keveset mentem , hogy véleményt mondhassak róla ! 🤫
Pont ezek szarok versenypalyan,Nehez,mindene leer kanyarban,egyik oldalan a dekli,masikon az idom,gsxr,cbr 1000,zx10,R1 valo palyara.Ezek nem.
Bar van aki eskuszik ra.
Nem hiszem , hogy ez bárkit is érdekelne !
Nem akartam belszólni,de nagyjából az jutott eszembe hogy szerintem ezen a szinten már pont mindegy melyiken ülsz,nagyjából márkahűség,kinézet ami döntő lehet.
De,kurvafontos hogy 10km en melyik megy 300 at autopalyan.
Pontosan egy pályára gondoltam , pl Pannóbia ring , és a kanyaroknál , kigyorsításoknál lehetne figyelni a különbséget , nem feltétlen egymással versenyezve , hanem egyik után a másik motorral menve ! 😉
Először azt tisztázzátok már, hogy mitől vagy mi alapján jobb egyik a másiknál. Mert eddig csak a 300 volt ideirva de az semmit nem mond egy motorról és közuton de még pályán se feltétlen szempont. Max kifufópályán.
Kell vér a pélóba , hogy ezt megállapítsa bárki és én is kiváncsi lennék rá ! Azt viszont tudom hogy a ZZR 250 km/h-tól úgy gyorsul , mint más motor 150-től ! 🤫
Keveset mentem ezzel a 2-essel, van egy 1-es neki , azzal volt velem a balesetemnél ! Az nem ált meg 300m/h-nál . Ez megáll , ahogy a ZZR is . Igaz a ZZR már 5.-ben tudja ezt . A Busát nem tudom ,hányadikban tudja a 300-at ! Igazából ezt pályán tudnánk kipróbálni melyik keményebb ! 🤔
A k5ezer sarga-fekete.
Asszem az adott balesetnel nem volt plakatja.
Asse mind 🤣