Én tudtam, mert elolvastam a szerződést, de az nem volt meg hogy mi módon kell, és mikor.
Ha nem küldenek e-mailt, akkor én sem küldök, meg szerintem el is fejeltettem volna.
Nem, ha már így kérded, mert most telefonon válaszolgatok diktálva, a bárdit az asztalin szoktam megnézni az emeleti szobámban, a telómon be se tudok oda lépni... meg bármit keresni, olvasni sokkal jobban szeretek a nagy gépen.
Az öreg lomok fogynak,mert azt is lecserélik 4évente.Akkor még egyszer felvázolom,amíg én használok egy autót,addig te hármat,és teljesen mindegy hány éves,vetíthetjük új autóra is,2025ben mindketten veszünk egy új autót,én használom 2035ig,te veszel egy másikat 2029ben majd megint veszel egy másikat 2033ban,ki szennyezte többet a környezetet,ki miatt kellett legyártani több terméket?
De, simán engedi, csak most egyszerűen nem volt időm ilyen faszságokkal foglalkozni, holnap reggel utazok izlandra, most pakolászok. Fapados parkoló, kinti autóbérlés, becsekkolás, ma ezekkel szórakozok... ráadásul elment a net a rendelőben, azt is meg kellett néznem, de valami központi hiba... akkor is elvett 45 percet.
Nyilván nem pörögsz rajta,nyilván már meg nézted és nyilván rá is jöttél hogy nekem volt igazam és te egy óriási nagy baromságot beszéltél.De hát te mondtad hogy megnézed......csak ugye az egod nem engedi hogy beismerd a tudatlanságodat.
hát annyira nem elhanyagolható a hőtermelése. Az ini tulajdonképen egy szűk 2 mázsás fűtőtest ami 36 fokon fűti a környezetét.(kezeit széttáró) Én a helyében minden pecakezdetkor feldugnék a seggembe egy lefagyasztott banánt az némileg csökkentené a test hőkibocsájtását 😅 Ha meg már úgy is vett hungaroceles tárolót abba elférne néhány hűtött banán a napra frissíteni 🤣
elbasztuk a tetejét festéskor
csak a közepe lett festve a tetősínen kívül nem mert az fasza volt
na az most kezd szarul kinézni
meg oldalt is egy kicsit
ettől 10x szarabbak futnak
Ha nem küldenek e-mailt, akkor én sem küldök, meg szerintem el is fejeltettem volna.
percek alatt megnő 5-6 fokkal a benti hőmérséklet a kintihez képest teljes árnyékban is
a jobb sárvédőn volt az íven egy 5 centis rohadás
a beltér is kb egyben van letagadhatna 15 évet
csak a közepe lett festve a tetősínen kívül nem mert az fasza volt
na az most kezd szarul kinézni
meg oldalt is egy kicsit
ettől 10x szarabbak futnak
kicsi lakkhiba van rajta de nem vészes
max a lengéscsillapítókat kellene kicserélni ha használni akarná az ember sokat