Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis csámcsogni való.... 😁

https://www.youtube.com/shorts...
Az öngyilkos lesz az első bekezdés után. 🤔
Tudtam, hogy van valami végzetes hibája! 🤓
😆 nem sajnos mindig leállítja a motort ha kiveszed sebességből. Aggódok is hogy tönkremegy az önindító
Rákattintottam egy cikkre ami lefulladt a tesla címmel bírt, vártam, hogy alapjárat, kuplung, váltó vagy valami hasonló baja derült ki, de nem ez volt, tényleg a start/stop rendszert ke lehet kapcsolni? 🤔
😱
Mi van ha kötelező lesz? 😬
Vagy eleve el sem olvassuk 🤣
Majd a chatgpt-vel összefoglaltatjuk 🤣
Nyugodtan kezdj bele.😄
hát az akkor egy hosszabb lélegzetvételű esszé lesz 😅
Szavast írt. Szóval ne hagyd cserben. :D
szavas vagy karakteres?
de nem ám(meghajlós)
Vagy felnek tole,meg ir egy 2000 szavas hablatyot. 🤣
Senki nem tud egy rossz szót se mondani arról az áldott jó emberről 🤣
No,pipiekézés a menű?
Kb. ez a lényeg.....
Bármi lehet
azt, hogy kihámozod a lényeget és érthetően elmondod nekem.(kezeit széttáró) De nem gondolnám, hogy van róla fogalmad, bár ez érthető minek foglalkoztál volna vele téged nem érint. Látod eddig én sem foglalkoztam vele pedig engem érint legfeljebb nem tudtam róla 😅
Igazából mondjuk úgy állítottad be magad mintha mindent tudnál róla akkor meg 2 mondatban leírtad volna de hát nem így történt(kezeit széttáró)
már most mindent értek veled ellentétben 😅
lehet nem is festő vagy fusiban hanem nyomozó 😅
nekünk semmit nem küldtek sem az ügyfélkapura sem az emailra. De mikor felhívtam őket nem is szarakodtak rajta azt mondta a srác minden nap küldjek be egy évnyi beszámolót utána ha kész írjam nekik le ímélbe, hogy bent van az éves beszámoló akkor előre tudják venni a doksit a lezáráshoz(meghajlós) rendesek voltak. A kereskedésben az értékesítőt is felhívtam mit tud ezekről a dolgokról. Szerencsére még az van ott akitől vettük az autót. Mondta ők semmit nekik ezzel nem volt dolguk. Mondtam azért kérdeztem mert emléxem mielőtt kigurultunk az autóval ők is fényképezgették a matricát. Azt mondta nekik is kellett 1 beszámolót küldeni, hogy elküldjék nekik a 2,5 gurigát de nekik ennyi volt vele a dolguk(kezeit széttáró) Azt mondta nem is hallott erről amit mondtam neki én vagyok az első aki 2021-óta ilyennel kereste 😅
Suttyó vagy. HA legalább elolvasnád a szerződést csak nem érted, az egy dolog. De az, hogy el sem olvasod, csak elvárod, hogy valaki kiemelje a számodra lényegeset, akkor persze, hogy vihogok, mert MI MÁST tehetnék?
Mit nem értesz, mert hogy én nem fogom az egészet elmagyarázni, ez tuti.