Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj, legalább a boltnak is meglesz hogy ki tette tönkre az ajtót, kin lehet leperelni a javítási költségeket 😁
https://www.facebook.com/realmotor.hu/videos/1074332131175719 , https://www.facebook.com/Dodorshow/videos/3982962628586987 , https://www.facebook.com/events/3875251862686629/ 😉
kötözködés és rosszindulat(gondolkodós) Azért megvan, honnan jöttek az alapok ugye frici? 😅
Az idősekről mindig elég negatív véleménnyel szoktál lenni amit nem is rejtesz véka alá(gondolkodós)Itt mért vagy ilyen megértő? Miért nem vén gecizel? Miért nem kérdezted meg mi a fasznak ácsorog mozdulatlanul az ajtóba? Majdnem kizártnak tartom az öreg sztoriját rendes használat mellett. Az ajtó érzékel kinyílik majd nincs mozgás becsukódik. Lehet az ajtóba jutott eszébe, hogy elfelejtette hová indul(gondolkodós) Egyébként 85 éves hova mászkál már? Ugye nem autóval jár(gondolkodós) Egyébként meg miért nem ti vásároltok be neki?
Motoros téma , mindenki csak saját felelősségre olvassa ! Ma Győrben , motoros kánaán ! Dodor shop Győr -Tryumph-Győr 1. éves szülinap , főzés tesztmotorozás , Kawaszaki nyíltnap Kawasaki tesztmotorozás , Győrújbarát motoros találkozó ! Fagyizási meghívás ! Jó nap lesz ez , úgy gondolom , jó idő , mi kell még ? Már húzom elő a bivalyt az óljából ! 😉
És az mégis mire jó?Figyelj 85 éves az öreg,sanszos hogy az öregnek pont az ajtóba jutott eszébe megkeresni a bevásárlólistát,az ajtó meg becsukódott.Aztán mit vársz a továbbiakban?
Én eddig sem jártam az aldiba, a fater szokott. A cél az, ha utólag kiderül valami egészségügyi probléma - mert fájlalja a kezét, de nem látszik semmi - akkor legyen nyoma írásban.
Ha ezután nem akartok odajárni azt megtehetitek felhajtás nélkül is 🤷‍♂️ De tényleg, mi lenne a cél?
Pedig szerintem fogsz 🙂
És mégis mire számítasz,hogy kapsz 5liter kefírt?
Ez ilyen tipikus pipi matek.Ha a motor árából vetted az ugyanúgy pénzbe került.
Hát, pont nem akarnék pont az amerikaiakkal egy nevezőn lenni, elkérem a vásárlók könyvét, mert a fater szerint meg sem kérdezték, hogy szóljanak-e valakinek, vagy hívjanak-e dokit, de erre azért még visszatérek egy megismételt kérdésekkel, mert hülyét sem akarok csinálni magunkból.
Told be az öreget tolókocsiban tetőtől talpig begipszelve, Amerikában így szokás 😁
A cukor roooossssszzzz,es inkabb dubajoztal volna,akkor lenne pénzed habzsidőzsire.
🤣
Na, a fatert (85) odacsípte a helyi aldiban a tolóajtó. Amikor bement reklamálni, a boltvezető odaadta a tolóajtó karbantartó cég adatait, hogy náluk reklamáljon. És ha az meg odaadja a kínai gyártó elérhetőségét a Jangcén horgonyzó dzsunkán, akkor mi lesz?
Holnap nem ezt terveztem, de be kell mennem baszakodni az aldiba.
:-(
elment a motor lett belőle napelem
nem volt ingyen de pénzbe se került
a telepítést én csináltam az meg végképp ingyen volt, közben meg cukros kenyeret ettem az olcsóbb
😀
aranyból egy unciát simán kiadott volna de az nem hozott volna ennyi nyereséget
vagy akár dubajban is el lehetett volna költeni
A nap fizeti? Ingyen volt a napelem és akkupakk meg annak a kiépítése? Még a kiépítés is legalább 40 doboz urbán nápolyiba került. 😁
nekünk a hűtés kb 2000ft/év a többit a nap fizeti
fűteni többet szoktam vele kb annyit amennyi az olcsó villany, most nagyjából 1000kwh van leolvasásig az olcsóból majd októberben elhasználjuk ha hideg lesz
hűteni nagyon fasza a napelem kb 9 órától zörög este 6ig a légkondi "ingyenbe" ha valami cefet hőség van akkor este 10ig megy a hálózatról, de ez csak pár nap mert a vályogház tarja a hőt elég jól
Mi a szomszéd klímáit szoktuk wifi-n irányítani, télen levesszük a fűtést nyáron meg fel a hűtést mert vigyázunk a számláikra. 😁
4éve hibátlanul működnek jóformán csak fűtésre használjuk őket ,van valami szuper csendes mód rajtuk , simán lehet aludni velük a fiaim tudják wifin keresztül vezérelni , én hülye vagyok hozzá ! Ehhez is ! 😉
opel vezérmű szíjfeszítőbe tettem már párszor amikor kezd nagyon halkan fütyülni akkor még utána évekig bírja
szíjat cserélek néha de mást nem mert alig fut de a szíj öregszik futás nélkül is
a ruszki szivattyú csapágyaiba is teszek mindig ha szimering csere van azt is kb 2 évente kellett
kerékcsapágyakba is mindig tettem ha volt valamiért bontva
bicikli középcsapágyba évente ment olaj
szóval én azért olajozok sűrűn
olcsó gyors és legalánb 3x élettartam lesz
Teszt update.
A sena beallitasaval kb 120 ig hallom a navit,a telefon is hangos bar nem annyira jo minoseg mint a navi,azt mondom 120 ig az is hallhato.
A kapcsolodas meg mindig wifin a kijelzo a telefonnal,bluputtyal a telefon a senaval.Viszont siman kezelheto a kijelzorol a telefon,kesztyuben is,igaz nem a legergonomikusabb.
Kicsik a gombok,szamok,a fel-letevés nagyobb.
A menet kozbeni navi baszogatas kizart mert a kurviger letiltja,csak telefonrol tudod modositani,ertheto okokbol,motoros navigacio.
A wifi miatt egy napot nem bir ki a telo akkuja,kb 6-7 orat esetleg,de ott a tanktaskaban a legendas powerbank.😀
Az meg kerdeses mennyi adatmennyiseget nyel el,a mult honapban nem volt eleg 15 Gb,pedig elotte a 10 bol maradt 4-5.Ez meg tisztazasra var.De offline mod jol mukodik.
Aprosag de a google maps android autoval nem mukodik a sebesseg meres es kijelzese,csak a sebesseghatar tablat jelzi ki,kurvigeren meg siman megy.
Ugyanaz mint a gree, midea, tcl. Elég régi önálló kinai márka. Nem rossz, bár ritkán szerelek olyat.
Kínaiak nem tudnak kommersz csapágyat gyártani. Zörgős és rövid élettartamúak. FAG-al kb. örök élet lesz ahhoz képest.
Jó a ZZ-s csapágy. Inin kívül senki nem injekciózza a csapágyat, de szerintem ő sem, csak más farkával szereti a csalánt verni 😅
És az AUX Delta ? 🤔