Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a triumph.
úgy őszintén melyik a jobb gép? Most a kinézetet hagyjuk mert a busa az bűn ronda(kezeit széttáró)
Erről beszélek ! Ha elötte hallod , olvasod , hogy kint van , eltudod dönteni mit szeretnél ! Nem szeretnék fotósnak produkálni , sem Ininek függő falat rakni ! Aki akar térdeljen a fotósnak , kinek mi fontos ! 🙃
Nem a fotós vonja el a figyelmet, azzal nem volt bajom, hanem a szalagkorlátra kirakott élénk színű plakátja, ami kritikus pillanatban a kanyar közepén kizökkenti a ridert.
Én ezért rühellem.
Nekem a kizökkentés csak annyit jelentett, hogy nem értettem mi ez a nagy felhajtás, baleset, csoportosulás, rendőr, szóval felvettem a motort egyenesbe és lassítottam, de mikor rájöttem hogy ez a buzi van ott, visszafelé másik úton mentem inkább.
azért valljuk be kanyarfotóként ez értékelhetetlen kép, sok kőműves nem tud ilyen függőleges falat csinálni mint ahogy ülsz a motoron
ha senkit se mozgatna meg a produkálás utáni vágy akkor nagyjából mindenki 30 lovas motorokkal közlekedne mert az mindenre is elég, mellé ilyenek mint a fészbuk és társai oldalak se lennének
szóval azért a többségét megmozgatja az hogy végre készül egy jó kép rólam, csak ez párszor nem adja ki
az hogy ezeket felteszi a nézettség miatt az meg teljesen gusztustalan, pusz ha már ott van akkor illyene maximális segítséget is nyújtania hiszen egy része az esésnek miatta van, mert ha nincs ott szerintem 10 esésból 9 nem is történne meg
🤔
Szerintem meg mindenki saját maga dönti el kinek motorozik , produkálja magát ! számtalanszor motoroztam kanyarfotósnál , soha nem jutott eszembe , hogy direkt arra motorozzak , főleg térden csúszva , pedig cseréltem térdkoptatót többet is , az 1100-zal is !
Azt én is, de csak mert szörnyen idegesítő a hang színe 😁 az a tudálékos orrhang 😬
na azt én is legalább 5 évre börtönbe csuknám......
Mert szerinte a fotós elvonta a ríder figyelmét , azért volt a zakó , és segítségnyújtás helyett videózgatott , amit tiltás ellenére posztolgatott ! 🤔
Igen , szeretnék menni , még nemtudom kivel , de jó lenne nem egyedül ! 🤔
Miért
Ja,most példaul hadjaratot inditott a kanyarfotos ellen.
azért a sok fikázódáson kívül ez a dodor ember tesz valamit a motoros társadalomért
az hogy ebből mennyi haszna van az szerintem lényegtelen
ilyen azért szerintem nem olyan sok van......
A dodoros grillpartira mesz?
💪
Én azért kitoltam , Dodor ,Tryumph, Kawasaki nyílt nap , Baráti találkozó , aztán egy közös gurulás barátommal egy 2-es Busával Komáromba fagyizni ! Mert nincs motorozás fagyizás nélkül ! 🙃
Azért ki se tolom a motort, meg az időt is sajnálnám rá. Egyik cimbi is volt, rakta ki a képet hogy mekkora élmény. Ja....
Azt tudom , meg a vezetéstechnikai tréninget is kihagyja mindenki , mert az is megy mindenkinek , és a bólyázás amúgy is csak egy haszság ! 😂
Na,azt tuti kihagytam volna.
Nem azért mentem oda , hogy adjon valamit , de ebéddel megvendégelt sok motorost , tortát már nem vártam meg , beáltam a többi motorossal a felvonulásba !
tódor 😅 Mit adott el neked?
Dedikálta? 😅
Én tudom hogy ki, úgyhogy kizárt hogy legyen közös fotója velem 🤣
első? Akkor 4 közül az első lett(meghajlós) a semmitől sokkal több lehetett volna negyedik is. 😅
Nem.Ha nincs harley-d,nem vagy motoros.A harley-sok a motorosok,mindenki más csak motorozik.