Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Siman tudom szabalyozni,ott van a videoban.
Te is fakezu vagy.😆
Mivel neked lételemed csak a baszakodás miatti mással baszakodás, csak megjegyzem, hogy kifelé jött a fater, tehát a listát tuti nem kereste.
Gyenge, mert nem tudja azt ami rá van írva, de nem ez a baj, hanem az, hogy nem tudod finoman szabályozni. M10 alatt nem jó vele dolgozni, felette meg nem bírja, szóval igazi parkside 😁 de legalább nem volt drága 😁
Most akkor az a baj hogy gyenge vagy tul eros hogy tepi a csavart?🤣
Ha szereles van elfogy a 200db os csavar is.😂
De attol meg fakezu vagy.😆
Ez is papíron 200 newton métert tud, de a 100ra meghúzott keréken csak recseg.... de talán ezt a 15 ezret megérte
10 éve betekersz vele napi 5 db 4x40 es csavart
ez nem használat, ez csak játék kb mintha a homokozó vödrös játékot neveznéd kőműves munkának 😂
Probaltam,siman ment,nem esik ki.Es nem vagyok fakezu,ezek szerint.
húzol egy maxigázt akkor elindul a rendszer
ha kicsi ideig áll akkor elindul egyből, ha többet utána baszakodni kell az induláskor ismét
meló közben idegroham......
Kb 10 eve hasznalom,meg mindig fakezu vagy,semmi nem lazul.
próbálj egyszer dolgozni egy fúrógéppel
mondjuk beleverni 2-3 doboz lindab csavart
egyrészt szétkúrja a csuklód, pusztulat lassú és a fém tokmányból 20 percenként kiesik a fej
vicces mert a könnyü kívül műanyagos gyorstokmány sokkal jobb a fémtől
ez fúrógép baszki az persze hogynem tépi
az ütvecsavarozó ilyen
De 😁 főleg ha kifelé csavarozol vele
Dehogy lazul.
Ahogy blacki mondja, én is az ütve csavarozóról beszélek 😃 a csavarozó simán csak szar, mert a tokmány állandóan kilazul, de azért használható.
Fenéket.Nem tépked semmit,fakezű vagy.

https://www.youtube.com/shorts...
jaaa, na olyanom nincs. A ződ csavarbehajtóval eddig gond nélkül meg tudtam oldani mindent is(kezeit széttáró)
Ütvecsavarozóról beszél, azon az akksi felett, a gép alján egy gombbal tudsz 3-4 fokozatban állítgatni, nem a tokmányon tekergetős sztori.
Haverom is ezt csinálta, senior 100 plus kilogram judo, országos harmadik 😀 hárman indultak, mondtam is neki, hogy én is elindulhattam volna, kétszer földhöz basznak két meccsen, talán túlélem, és máris mondhatom, hogy harmadik vagyok 🤣
Aha, csak az a része is annyira parkside 😬 felveszed, beállítod egyesre, csavarozol, leteszed, egy perc múlva felveszed, indítod, megint négyesen van 😡
Én pont ezt tapasztaltam a fekete kefementes ütvecsavarozóval... nyomod, semmi, nyomod, még mindig semmi, jobban nyomod, sutty elindul és már le is tekerdte az egy centi menetről az anyát... szóval valamit meglazítani vele, azt nem lehet 🤔
a legszarabbakon is 1-20-ig állítható a nyomaték(gondolkodós)
Nem tudom te mivel dolgoztál? (gondolkodós)
🤣
gyöngyörűen leeht szabályozni a nyomatékot rajta(meghajlós) Elég tág határok között(kezeit széttáró) Nem is értem mi a bonyolúlt benne?
Az fasza... ne is törődj pipivivel, én például minden gyereknek örülök, aki nem csak a kibaszott telefonját tudja nyomogatni, hanem odateszi magát akármiben ✌️