3 hét?? azt egy leány kollégiumban is megunnám nem egy nyaralóhelyen
a legtöbb amit kibírtam az elmúlt 20 évben egy szálláson az 4 éjszaka volt, de már a 2. után nagyon mentem volna haza
ismerősnek van valami értesítése(talán booking??) hogy dobálja az akciós nyaralásokat neki heti szinten többet
olyanokat amiket lemondtak de az előleget befizették már és az nem jár vissza, és annyiért adják mint a fennmaradó pénz
a hiba benne az hogy gyorsan kell intézkedni mert van hogy kedden kap értesítést a csütörtöki akcióóról
van hogy előtte 2 héttel, itt meg kurva gyorsnak kell lenni mert percek alatt elviszik
ilyen kb féláras nyaralások
amikor szerelgetni jártam sűrűn mondott nagyon jó áras akciókat
Látom megint levontad a megfelelő következtetést 🤣 mit lehet élvezni egy autóban? hát nem azt, hogy 8 órát ülsz benne folyamatosan 😁 de ezt ha magyarázni kell, akkor már régen rossz... egyébként te a motorban mit élveztél?
Igen tudjuk, hogy te kizárólag csak ezért jársz dízel volkswagennel, de életben úgy hívják ezt, amit írtál, hogy vis maior...
Mivel valószínűleg az életbe nem jártál arra, elmesélem, hogy letenye utáni benzinkúton egy sima tankolás 3/4 óra általában, mert ott sokan megállnak jó helyen van nekünk például pont félúton, meg szlovén matricát is ott lehet venni.
Szezonban az összes tengerpartra vezető pálya mellett hasonló a helyzet, és egyszer a dízelt is tankolni kell
Nocsak,a bmw-be ezt érezted.Egyébként igazad van,egy dizelel egyszerűen csak odaér az ember,míg az ev-vel valahol a semmi közepén a töltő mellett áldogálsz,micsoda élvezet. 🤣Élvezet,nálad ez mit takar,te,2024ben tapasztaltad meg pl a hűthető ülés fogalmát,én már évek óta így megyek.Na meg aztán,aki azt mondja hogy két óránként jók esik megállni,ott azért túl nagy élvezet nem lehet.
Egyszer a benzinessel is megálltunk mindig, néha 2x... most meg háromszor, na bumm.
Ezt amúgy élvezet vezetni, de erről te semmit sem tudhacc. A dízellel max odaér az ember...
hogy a pikcsába jöttök ki 1 milkából 3 hétre? nekem 1 hét tavaly 800 volt. idén volt egy 3 nap 400-ért, meg megyünk 7 napra az lesz kb. 1.(szemeit körbeforgató)
De hol a gyors töltő?Na meg aztán megnéznélek mikor közlik hogy a fiad balesetet szenvedett az osztálykiránduláson,te meg ott álldogálsz a gyorstöltő mellett.
Nekem egy problémám van,vesz az ember egy ilyen autót 18millióért,nagy, fasza,kényelmes,úgy azt mondod hogy ezzel ki lehet menni a világból,és mikor emlegetem az 1000km-t,sem az a lényeg amit ti előszerettel emlegettek hogy üvegbe pisálni meg ez meg az és hogy nem áll meg az ember,nem,a problémám az hogy van egy ilyen autó mint amit már fentebb írtam,és egész egyszerűen az autó határozza meg hogy mikor akarok megállni és mennyi időre és ami még fontos,az az hogy hol.Most nekünk egy ilyen 800km-es út,egy megálló,de legyen kettő mert lehet hogy látunk valamit ami miatt megállunk,de kétlem hogy pont ott lenne egy töltő.
Nem vagyok én életművész,megdolgozok minden forintért,és igen,szerencsére elmondhatom hogy rohadt mindegy hogy egy nyaralás 1millió vagy 1millió 60ezer
Én sose titkoltam a hátrányát, azt nem mondhatod, most is elmeséltem szépen, hogy kint szoptam a prérin, meg hogy tovább tartott az út, meg azt is elmeséltem, hogy van egy benzines autónk is 😃
Tudod ezekről mindig egy történet jut eszembe,van egy ember két ev van a családba,szereti őket,de ki is meri mondani a kőkemény hátrányokat.Szóval vele történt hogy otthon vannak autók töltőn,lemerűlve,jött a nem várt családi esemény,tudod mikor úgy rögtön autóba ülsz és oda mész.Na,hát ő rohant át a szomszédba kölcsönkérni egy autót.Igen,igen,tudom.Jön a felvetés hogy hány ilyen van.....Csak az a baj hogy túl sok esetben van ilyen hogy "egy évben hány ilyen alkalom van.És tudod,ezek összeadódnak.
Nem tudom a kamionba hogy van, én már többször merítettem 5 százalékra, persze ilyenkor már tolja az arcomba a piros villásdugó képet 😁 egyszer elkúrtam úgy értem haza hogy már ki se írta a százalékot olyan kevés volt de utána feltöltődött könnyen
a legtöbb amit kibírtam az elmúlt 20 évben egy szálláson az 4 éjszaka volt, de már a 2. után nagyon mentem volna haza
olyanokat amiket lemondtak de az előleget befizették már és az nem jár vissza, és annyiért adják mint a fennmaradó pénz
a hiba benne az hogy gyorsan kell intézkedni mert van hogy kedden kap értesítést a csütörtöki akcióóról
van hogy előtte 2 héttel, itt meg kurva gyorsnak kell lenni mert percek alatt elviszik
ilyen kb féláras nyaralások
amikor szerelgetni jártam sűrűn mondott nagyon jó áras akciókat
Mivel valószínűleg az életbe nem jártál arra, elmesélem, hogy letenye utáni benzinkúton egy sima tankolás 3/4 óra általában, mert ott sokan megállnak jó helyen van nekünk például pont félúton, meg szlovén matricát is ott lehet venni.
Szezonban az összes tengerpartra vezető pálya mellett hasonló a helyzet, és egyszer a dízelt is tankolni kell
Ezt amúgy élvezet vezetni, de erről te semmit sem tudhacc. A dízellel max odaér az ember...
Az Adriáról tudok mesélni, az akkora, amekkora szokott 😁
nekem sajna úgy kell összekuporgatnom 🤔