Aha, ezt a 12 órát annak meséd már, aki még nem ment keresztül fél európán 1200 kilométert 🤣 ha nem állsz meg egyszer sem, akkor se hozod ki a százas átlagot.
En is lattam mar valakit, akinek a szomszedja volt gorogorszagban.
Tehat megint, olvass mar vissza mit irtam, a turizmuson kivul nincsen semmi ott. Csak koltekezes. Kolcsonbol persze, de ez mar a semminek az eredmenye.
Ja, én csak kettőre emlékeztem... biztos a tiéd mind? 😁
Akciós volt, három nappal az utazás előtt foglaltunk, meg mindenféle bónusztagságom van, mert már vagy ötször voltunk itt. valamivel több volt, mint fél listaár. 3*, külön bungallók, arra, hogy aludjunk benne éjszaka pont elég
Az asszony élt kint évekig,elég sok ismerőse van,hidd el,egy görög jobban fogja tudni mint te.De a válasz nagyon egyszerű,mármint hogy miért volt,egész egyszerűen szartak mindenre,és ez a mai napig így van náluk,semmi nem érdekli őket.Az asszony dolgozott kint egy pékségbe,azt mondja mikor mentek hogy intézzék a papírokat a bolthoz,azt mondták hogy jól van nyissanak ki,majd készülnek az engedélyek,10évig ment a bolt mindenféle engedély nélkül,aztán 10év után egyszercsak lett engedély,azt meg 2napig ünnepelték.
Nem tudom a bidében hogy van, de segédakku akkora, mint egy motorbicikli akksi, arról üzemszerűen nem sok minden mehet... talán csak a inverter rendszer segéd tápja
Baszki,fogd már fel hogy nincs vele bajom,nekem az már a nyaralás része és imádom,a gyerekek kb 3-4órát utaznak ébren,és szeretik.Ja,és én nem ev-vel megyek, az a 15-16óra valójában csak 12.
Mert te csak igénytelen, paraszt turistáknak való helyekre mész, azok arra vannak alapítva, hogy lehúzzák az ilyen hülyéket, mint te 🤣
Viszed a kis családot, megveszel minden szart, amire a gyerek rámutat, meg reggeltől estig csak zabáltok különböző éttermekben 🤣 hát bocsi de én nem így nyaralok.
Az adriára a tenger miatt megyünk, mindig reggelivel vacsorával, napi két étkezés bőven elég. Gourmet és wellness? azok miatt másfelé megyünk, és máskor.
Mivel 3 gyerekem van és egy feleségem,ez akárhogy is számolom,ez bizony 5.
4nap 200ezerért teljes ellátással?Hát.....nem lehet túl sok csillag.Mi egy teljesen önálló házba szoktunk menni,nincs zsíros kenyér sem főzés,illetve szoktunk kerti faszenes sütögetést csinálni,szeretjük.
Egy hero vagy... vagy inkább Münchausen? 😁
Faszom vezetne 1200-at, már ez a 800 is felső határ, mondjuk én nem sofőr vagyok, aki a fél életét autóban tölti, de ne kamuzzá már, hogy neked 15-16 óra vezetés kényelmes 🤣 gyerekekkel, asszonnyal, aha... 🤣
A mentésnél azt mondták, hogy ugye maga az autó minden rendszere normál autó akksiról megy 12v szgk 24 tgk, erről megy villanynál a klíma és fűtés is meg minden és a kisakksit a nagyakksi tartja szinten az tölti viszont a nagyakksi adott töltöttség alatt ( nekünk azt mondták, hogy 15% alatt) a nagyakksi már nem tölti a kicsit és ezután már nem lenne szabad klímát, fűtést használni ha még nem tudjuk hamar tölteni mert lemerül a kicsi és ha ez együtt következik be a naggyal ahogy általában akkor már tölteni sem lehet mert a kicsi vezérli a töltést is ráadásul ha a kicsi nagyon lemerül akkor hiába cserélik le vagy töltik mert letilt a gép és csak laptopos ember indítja újra ha sikerül. Klaci írta amikor erről tavaly írtam, hogy neki már merült a kicsi a leaf-ben és simán feltöltés itán működött, ez könnyen lehet, de a volvónál nem.
Öten? viszitek az anyóst is?
Gondolom nem szállodában vagytok, hanem zsíros kenyeres apartmanban, az olcsóbb is. Mi ellátással megyünk mindig, az nem nyaralás, ha az asszonynak főzni kell...
Szlovénia, Lendva, a kilátónál a fabódéban egy ezres a feles kóla, 2,5 euró, 1,90 a presszó kávé. Az is euróban.
És ez nem étterem, még kocsmának SEM mondanám.
Belépő asszem 7 euró volt és ezért semmit nem kapsz, csak hogy lifttel felmehetsz a kilátóba.
A horvát buziknál a turizmuson kívül SEMMI nincs, amit a világban bárhol eladhatnak, így tehát...
A görögök? Hát kb. dettó, illetve itt van kikötői illeték, ami a horvátoknál is, de azt hagyjuk is. Ja, esetleg a sajt egy nagyon kicsi részben. Uozo? Hagyjuk már... Nem kis részben a görögök ezért borultak fel az országukkal együtt pár éve.
jövőre keresni kellene egy olyan helyet ahol még kap az ember valamit a pénzéért. Akikkel szoktunk menni azok ilyen horvátország fanatikusak. Mondjuk tavaly is voltunk 15-en idén is leszünk 11 en gyerekestől. Látom azért, hogy rázogatják ők is már a fejüket a horvát árakra. Minden évben valamelyik megjegyzi, hogy tavaly ez még ennyiből-annyiból kijött és a szállás árai nem nagyon változtak 3 éve.(kezeit széttáró) Én ilyenkor csak a bajszom alatt mosolygok és minden évben elmondom mehetünk máshová is nyaralni én viszont ilyen ügyben nem vagyok tájékozott nem tudom hol vannak azok a helyek ahol még a józan ész határán mozognak az árak.(kezeit széttáró)
Azt tudom , hogy 20 éve amikor bulgárba voltunk nem tudtuk elkölteni a pénzünket (kezeit széttáró) A magyar árakhoz képest olyan olcsó volt minden, hogy egész meglepődtünk. na persze nem a felkapott naposparton voltunk, hanem attól jóval lentebb ilyen tengerparti falukban(kezeit széttáró) én erdélybe is kimennék sosem voltam. Szerintem ott még az árak sincsenek ennyire elrugaszkodva bár ki tudja(gondolkodós)
Tehat megint, olvass mar vissza mit irtam, a turizmuson kivul nincsen semmi ott. Csak koltekezes. Kolcsonbol persze, de ez mar a semminek az eredmenye.
Akciós volt, három nappal az utazás előtt foglaltunk, meg mindenféle bónusztagságom van, mert már vagy ötször voltunk itt. valamivel több volt, mint fél listaár. 3*, külön bungallók, arra, hogy aludjunk benne éjszaka pont elég
Viszed a kis családot, megveszel minden szart, amire a gyerek rámutat, meg reggeltől estig csak zabáltok különböző éttermekben 🤣 hát bocsi de én nem így nyaralok.
4nap 200ezerért teljes ellátással?Hát.....nem lehet túl sok csillag.Mi egy teljesen önálló házba szoktunk menni,nincs zsíros kenyér sem főzés,illetve szoktunk kerti faszenes sütögetést csinálni,szeretjük.
Faszom vezetne 1200-at, már ez a 800 is felső határ, mondjuk én nem sofőr vagyok, aki a fél életét autóban tölti, de ne kamuzzá már, hogy neked 15-16 óra vezetés kényelmes 🤣 gyerekekkel, asszonnyal, aha... 🤣
Gondolom nem szállodában vagytok, hanem zsíros kenyeres apartmanban, az olcsóbb is. Mi ellátással megyünk mindig, az nem nyaralás, ha az asszonynak főzni kell...
És ez nem étterem, még kocsmának SEM mondanám.
Belépő asszem 7 euró volt és ezért semmit nem kapsz, csak hogy lifttel felmehetsz a kilátóba.
A görögök? Hát kb. dettó, illetve itt van kikötői illeték, ami a horvátoknál is, de azt hagyjuk is. Ja, esetleg a sajt egy nagyon kicsi részben. Uozo? Hagyjuk már... Nem kis részben a görögök ezért borultak fel az országukkal együtt pár éve.
Azt tudom , hogy 20 éve amikor bulgárba voltunk nem tudtuk elkölteni a pénzünket (kezeit széttáró) A magyar árakhoz képest olyan olcsó volt minden, hogy egész meglepődtünk. na persze nem a felkapott naposparton voltunk, hanem attól jóval lentebb ilyen tengerparti falukban(kezeit széttáró) én erdélybe is kimennék sosem voltam. Szerintem ott még az árak sincsenek ennyire elrugaszkodva bár ki tudja(gondolkodós)