van egy pár éves gyerekük bár az még a szállás árban meg a kajában sem igazán kalkuláció képes szóval inkább csak 4 még az az 5 kiadás szempontjából(kezeit széttáró)
ez az ár még így is fele a horvátnak 😅 3,5 euró egy két decis éttermi kóla 4 -4,5 euró egy fél liter csapolt sör. Szóval én többnyire ezért sörözök ott az még is csak gazdaságosabb 😅
hát akkor hogy? otthonról viszitek a kenyeret meg a felvágottat meg a 260 forintos tuborgot? Másként én nem látom át, hogy hogy a faxomba jön ki a 4 nap 2 kila az 3 nap szállás(kezeit széttáró) Vezesd már ezt le nekem légyszi szeretnék megtanulni olcsón nyaralni már csak azért is met mindig én fizetem és én vagyok az akit ez egyáltalán nem érdekel 😅 (meghajlós)
nem tudom kinek akarod ezeket a sztorikat mesélni? 200 ezer 4 nap adria? Még akkor sem ha a saját nyaralódba mégy 😅
2 száz ezer már akkor elment amikor otthon az udvarba beleültél az autódba(fetrengős)
nekem a csúcs egy sopron oda-vissza volt 6 órán belül(útvonelterv szerint 2x 3,5 óra), közben még egy minimotort is vettünk a gyereknek
ettől messzebb még sose mentem egy seggel, volt több menet de azt reggel oda-este vissza tettük meg
igaz akkor még harciasabb futómű volt az astra alatt
Te zagyválsz össze vissza.
Ezt írtad;
"A horvát buziknál a turizmuson kívül SEMMI nincs, amit a világban bárhol eladhatnak, így tehát...
A görögök? Hát kb. dettó, illetve itt van kikötői illeték, ami a horvátoknál is, de azt hagyjuk is. Ja, esetleg a sajt egy nagyon kicsi részben. Uozo? Hagyjuk már... Nem kis részben a görögök ezért borultak fel az országukkal együtt pár éve."
Én írtam hogy nem nem azért borultak mert csak a turizmusból élnek,sőt,azt is írtam hogy szálitmányozásból annyit keresnek mint a turizmusból,ami nemzetközi.Az meg hogy nincs amiből eltartaná magát egy ország,miért és mihez kapcsolódik?Mert egyik témához sem.
Tisztán látszik, hogy sem olvasni, sem összefüggésiben gondolkodni sem tudsz.
Amúgy azt írtam, hogy nincs olyan, amiből egy ország eltartaná magát. A sajt meg az olivabogyó az nem az. Persze ellenkezhetsz, de akkor a tényekkel ellenkezel.
Na várjál,most igen elkanyarodtál,eddig arról beszéltél hogy a turizmuson kívűl semmi bevételi forrásuk nincs.Most meg már arról hogy mekkora az államadósságuk.hogy és mihez jön ez most ide,vagy egyáltalán mihez kapcsolódik?
Az megvan hogy görögországnak van az egyik legnagyobb szállítmányozási hajó flottája?Nagyjából annyi a bevétele ebből mint a turizmusból ,és akkor ott van a gyümölcs a sajt az oliva.
De ezt iram, mondom harmadszor, hogy a turizmuson kivul semmi extra, amibol egy orszag eltartana magat. Az, hogy nem szeretnek melozni, es meg ez a szarhazisag jelentkezik az eletviteluk mas reszen is, csak engem igazol.
Na szoval valos tapasztalat,12 óra 32 perc,1057km,ossz megallas 1 ora 45 perc.
Ugy hogy reggel 4 orakkor indulva egeszen a hatartol meg sokaig nem is volt forgalom.
Gondolom, nem három kisgyerekkel, meg nem mostanában... már szinte sehol nem lehet normálisan haladni, nagy a forgalom, az utak túlterheltek, mindenütt mérők, kamerák...
2 száz ezer már akkor elment amikor otthon az udvarba beleültél az autódba(fetrengős)
ettől messzebb még sose mentem egy seggel, volt több menet de azt reggel oda-este vissza tettük meg
igaz akkor még harciasabb futómű volt az astra alatt
Ezt írtad;
"A horvát buziknál a turizmuson kívül SEMMI nincs, amit a világban bárhol eladhatnak, így tehát...
A görögök? Hát kb. dettó, illetve itt van kikötői illeték, ami a horvátoknál is, de azt hagyjuk is. Ja, esetleg a sajt egy nagyon kicsi részben. Uozo? Hagyjuk már... Nem kis részben a görögök ezért borultak fel az országukkal együtt pár éve."
Én írtam hogy nem nem azért borultak mert csak a turizmusból élnek,sőt,azt is írtam hogy szálitmányozásból annyit keresnek mint a turizmusból,ami nemzetközi.Az meg hogy nincs amiből eltartaná magát egy ország,miért és mihez kapcsolódik?Mert egyik témához sem.
Amúgy azt írtam, hogy nincs olyan, amiből egy ország eltartaná magát. A sajt meg az olivabogyó az nem az. Persze ellenkezhetsz, de akkor a tényekkel ellenkezel.
Ugy hogy reggel 4 orakkor indulva egeszen a hatartol meg sokaig nem is volt forgalom.