Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát erre van igényed......
Na ez biztos tetszeni fog: https://villanyautosok.hu/2025...
Egyre ritkább, bár meg lehet szokni. Mondjuk a teslaféle 32 collos tévé már a tulzások teteje. Nekem se jön be, a régebbi műszerfalba integrált tetszett. A focusba ami volt jol nézett ki. De már a transitba is kiáll, aztán vagy bele akad az ember keze vagy nem mer a műszerfal tetejét telebaszták tároló rekeszekkel.
A merci találta ki asszem aztán azt hitték a többiek igy trendi. De tényleg idióta találmány a sokszor jol megtervezett műszerfalböl kiálló függőleges lcd
Ne legyél már hülye, miért gondolod, hogy erre van igényem? Ezt adják ma, aki újat vesz, nem tudja ezt kikerülni... nem járhat mindenki 20 éves foccvágennel. 🤔
Most vettem egy bluputtyos ventillatort,ininek kötelezö,nem kell felkelni a kanapérol mi home-bol kapcsolom.Beallithato időre kikapcsol,ki-bevkapcsol az oszcilláció.😀
a képernyő még hagyján nekünk a levegős sütőhöz is már alkalmazás van nem csak úgy bekapcsolom és sütök vele
bár meg lehet oldani alkalmazás nélkül is a sütést csak úgy elég szar
A karoqban nem áll ki, benne van a műszerfalban a kistv, az még egész tűrhető.
Jó nagy szívás, hogy el kell menni ahhoz a köcsög tűzhöz, nem lehet hómofiszból online oltani 🙈😁
Az már nagy kincs.
Az evente 3-4 intezett vevős aruhitelem ez evben asszem eddigi felévben egyre csökkent.🤣
itt Debibe van még a tűzoltóknak csepel d710, de az agyhalottak mégis rönóval meg rózenbójerrel járnak a tűzhöz
Mi is visszasírjuk a régi tűzoltóautókat,maga az autó hagyján,azzal nincs mit tenni,de hogy a szivattyú kezelőt miért kell érintőképernyősre csinálni......és nem bírnak leszokni róla,nem értik meg hogy nem való ilyen helyre.
Igen ez olvasható belőle, de a miértje nem és további kérdéseket vet fel.
Az a lényeg, hogy azt akarták bizonyítani, hogy nem érdemes lecserélni környezetvédelmi szempontból, csakogy ennek az ellenkezője jött ki ami nem erősítette azt a narratívát amit tolni akartak. Ezért kukázták a tanulmányt, csak nagy ciki lett ebből, hogy mellébeszéltek. Nem tudom miért de olyan dejavu érzésem lett a cikktől 😁
Én mondjuk szeretem a future dolgokat és a legtöbb villany is ilyen, nekem bejön ez viszont érdekes módon a villany kamionok legalábbis amikben ültem azok semmiben sem különböztek a dieselektől, ugyanaz a kezelőszerv, műszerfal, minden legfeljebb az üa jelző helyett ugyanolyan formátumban töltöttségjelző volt, hát ez nem tetszett, de érthető, mivel a diesel és villany kamiont is ugyanaz a begyöpösödött sofőr fogja bezetni így nem akarták öszezavarni holmi modernitással, van olyan kollégá aki még a tempomatot sem tudja kezelni nem még az adaptívot beállítani. Haberomnak a főnöke lecserélte a 2008-as volvót egy 2017-es mercire, majdnem elindulni sem tudott vele és 4 nap múlva felmondott mire a főnöke visszaadta neki az öreg volvót és így maradt. 🙄
Ebben a cikkben csak ara nem adnak választ ami a címe. Csak a svájci kormány terelési próbálkozásáról van szó, de még az sem világos, hogy ez miért volt annyira fontos nekik miközben a jövő épp a villany tehát ha az derül ki, hogy a villanynak sokkal kisebb mondjuk olyan 36-os a lábnyoma mint a benyásé akkor miért kellett ezt titkolni? Hát nem épp a zöldtolás a lényeg? Valami fura ennél a cikknél.
Én azért 10000-ként cserélem. 😐️
Valaki csak egy dolgot mondjon hogy ez mitől jobb!Szerintem semmi előnye nincsen,arról nem beszélve hogy az autók 90%-ában úgy néz ki mint amikor a 90es években mindenki fúrta fel a műszerfalra a turbó nyomás mérőt,csak úgy oda van fúrva egy tablet.Nem tudom miért nem lehet rendesen integrálni a műszerfalba.Undorító gagyi.
Én is a Horváth tanárnőt szerettem.......az az egy volt fizikai. 😶
Személyi és lakáskölcsönt meg valamennyi áruhitelt, az autó pont nem megy.
Dehogynem az új autó a gyártónak a lényeg. Az alkatrészt nem ők gyártják hanem beszállítók és utángyártók a szervizek meg önállóak még csak nem is a gyártól rendelt holmit építik be hanem a helyi bárdi, unix, láng meg ilyenek cuccait tehát maga a gyártó nem nagyon kaszál az autó utóéletéből, annak az a fene tudja mennyi marzs a haszna ami a gyártás során keletkezik.
Annak a hatása csak addig tart míg a következő adag elkezd nőni ami esősebb, hűvös helyeken 2-3 hét nálunk 4-5 hét tehát egy nyáron 2-3x kell használni és elég nagy terület a kerítések meg miegymás, kipróbálom ezt is oszt kiderül, ha igaz, hogy akár évekig kiírtja ahová löttyintem akkor már csak azért is megéri mert nem kell évente többször permeteznem.
Szóljatok már ennek a kretén kéribaromlacinak hogy ne mindig csak egy oldalról tájékozódjon,pláne hogy az egy elfogult részrehajló oldal.Pont olyan ostoba mint aki az m1 nézi és az alapján alkot véleményt.
En meg kombiaszmat,egy deka erinto nem vót benne mig nem lőttem alirol egy bluputtyos carplay-t,azota nyugodt vagyok.🤣