Altalanos vasarlasi tetel jelenleg 5-700e kornyeke.Ez altalaban egy agy,par szekreny,konyhak egymillio felett.
Es ja,a 20 eves lepukkant alhambra,passat vasarlo menjen a jyskbe,meg ki is keresem neki a megfelelo termeket.
egy időben az édesburgonyát sütögették benne, én a tököt de ezen kívül én nem ettem megs emmit se ami ebben készült, a panírozott dolgok full szarok voltak pedig valami olaj spray is lett beszerezve
én vidéki vagyok, ami nem csucsog a zsírban az csak szar lehet 🤣
Nekem csak robot porszívóm van Xiaomi, de az esetek 100%-ban elég csak gombról elindítani. Eleinte jó játék volt az app, mert tényleg sok mindent tud, csak ahogy mondod, igazából a beállításon kívül nem nagyon kell, ha már az ember kijátszotta magát.
Ellenben mostantól a kínai titkos szolgálat tudja mennyire átsütve eszed a krumplit, rólam meg a lakásom alaprajzát 😆
Basszus, új Renault 5-nek jobb oldalon 3 azaz HÁROM bajuszkapcsoló van, teli rakva még azon belül is biszbasz kapcsolókkal, meg telipakolva a kormány is gombokkal ÉS plusz az érintőképernyő (azon mondjuk nincs semmi lényeges funkció, csak a mélységi beállítások)
Ehhez képest nézzétek meg a Tesla kormányát. Ugyan azokra a funkciókra képes két egyszerű bajuszkapcsolóval és a kormányon lévő két darab görgetővel.
ez egy xiaomi kacat, amúgy nem rossz a rendszer, kezeli a kamerát a sütőt meg gondolom én minden egyebet ha lenne
van rajta egy tekerős gomb is meg kijelző de olyan kicsike hogy szemüveg nélkül senki se látja 50 éves kor felett, persze csak angolul tud a kijelző(az app az fasza minden nyelven tud)
valamit mondott a gyerek hogy van nem okos is de az valamit nem tud amire ugye 1000% hogy szükség van minden nap
főleg úgy hogy idén még elő se szedték a szekrényből 😂
De csak úgy mondom, a Teslában sincs több gomb mint egy Trabantban 😁
Sok funkció mellett, mégis ezt a legkönnyebb, leginkább magától értetődőbb kezelni. Aki a VW kezeléséből indul ki nem csodálom hogy retteg az érintőképernyőjétől, mert az egyszerűen szar. Gyenge számítógép, németesen fasz logika mellett, fájdalmas kezelni. Ha VW-m lenne én is ragaszkodnék a gombokhoz, mert azt talán nem tudják elbaszni.
Mondjuk a Rönó képes volt a gombokat is elbaszni 🤣
Ahogy jöttek a funkciók mindig ráépültek a régi kezelőszervekre amit nem terveztek át. Így most már durván eklektikus és áttekinthetetlen.
Biztos meg lehet szokni, mint a Tu154-es pilóta fülkéjét is átlátja a pilóta, de azért ha választhatok én maradok az Airbus letisztult digitális pilóta fülkéjénél.
Ez nem azért van mert nem lenne lóvé megvenni,hanem sokkal jobban jár így.Sokkal jobban jár ha azt a pénz nála van és forgatja,és a haszonból ki fizeti a hitelt.
Ne ez mondjuk tényleg idegesítő faszság. Kínaiak mániája ez, főleg hogy meg lehetne rendesen is csinálni minimális ésszel, de már a kínaiak sem szeretnek agyalni, csak annyi a lényeg hogy megvedd és ráírhassák milyen szipiszupi a cucc.
Most már egy esp32-es wifi+BT modul 500forint, van benne egy elég erős proci, meg 2mega memória amivel két kattintás csinálni egy webszervert és azon keresztül kezelheted. Míg egy rendes érintős LCD 10ezer forintba is belekerülne és még programozni is kéne, ha ráakasztanák az 500forintos számítógépre.
sógor ivekónál dolgozik azt mondja a cégek 100 %-ban hitelre vásárolnak tőlük. Már 1% sincs aki leteszi az asztal sarkára a pénzt az autóért cserébe minden hitel(kezeit széttáró)
Azért amiért te is meg freelac is kézzel lábbal tiltakozik a valóság ellen hiába jön szembe inkább elássátok, figyelmen kívül hagyjátok ahogy a Svájci politikusok.
Nem a sofőr miatt van, hanem azért mert a gyártóknak egy platformja van. Az alá pakolják be a villanyhajtást.
Ha belegondolsz teljesen rendben van ez így. Kamionoknál nincs olyan probléma mint az autóknál, hogy az akkut nagyon másként kellene elhelyezni mint a diesel hajtásláncot.
De a személyautóknál is ugyan így készültek az elsők. Közönséges VW Golf csak a műszer nem a vízhőfokot mutatta, hanem az akku töltöttséget.
Az elektronikus kütyük nem a villanyhajtás következményei. Azt csak azért rakták eleinte bele, mert nem sokan adnának 2* annyi pénzt egy fapados Golfra aminek a hatótávja is kisebb, és eleinte még gyengébb is volt. Ezért csinálta a Tesla hogy a villanymotornál igazából semmi pluszba nem kerülő brutális erőt megcsinálta, mert így erőben a Ferrarikkal volt már paritásban, nem a dodgemekkel, ellenben azoknál jóval olcsóbb volt, így már el tudta adni az első villany roadster-ét az akkori drága akkuk ellenére.
Aztán később a luxus kategóriára jellemző elektronikákat is azért pakolta bele, mert igazából ezek is filléres dolgok ha úgy csinálják mint a Tesla, hogy belerak egy számítógépet ami mindent kezel.
A Toyota Priusomban is volt rengeteg funkció ami a Teslában. Az idióták minden funkcióra külön modult használtak amit fiók szerűen lehetett kivenni, berakni a konfiguráció függvényében. Na hát így tényleg drága gyártani, és sokkal nyomibbak is ezek a funkciók, ráadásul módosítani sem lehet utólag.
na majd beszámolsz.(meghajlós) Okos ember más kárán tanul 😅
Nem tudom, hogy a karbamid mit okoz neki szerintem azt beépíti a gyom a sejtjeibe és attól jobban nől 🤣
ez így van évente érdemes többször is kezelni. Sokan ott rontják el, hogy addig hagyják megnőni a gyomot amíg ismét elszórja a magját és csak utána nyiffan ki.
Es ja,a 20 eves lepukkant alhambra,passat vasarlo menjen a jyskbe,meg ki is keresem neki a megfelelo termeket.