Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs mit ezen csodálkozni akinek nincsenek barátai nem tud menni velük 😅
A 60-as szülinapodra össze tudnál még szedni 3 cimbit aki el is menne? 😅
Pontosan ez a lényeg,minél hosszabb a pálya szakasz,annál jobban felhúzza az átlagot.Nem igazán van képbe.Éjszaka nincs,vagy gyér a forgalom.
éjszaka indulsz 1-2, hajnalra érsz oda és már sincs dugó. Hazafele meg este 8-kor kell indulni és üres autópályán mégy meg még az m7-et sem szopod be. De nehogy már a kacsát tanítsam úszni. 1200 még jobb köridő kijön mert annál többet tudsz 130-al menni
Ezek szerint még is komfortosabban nyaralok mint ti.(gondolkodós)
Vagy orvos kongresszus,ott lehet ingyenélősködni.
neked milyen szabad időd lett? 4 nap alatt 30 ezret költöttetek? Abba nem fér bele a kettőtök ásványvize tavernából 😅
Max lidl, konzum, plodin tommy 😅
ennyi a 4 napos bokorbaszarós, hányós sátras peca másodmagammal(gondolkodós) Mit adhatnak ezen az adrián??? ebbe még az áramtankolás ami nem kevesebb mint a benzin és az autópályadíj is benne van 😅 Azon gondolkozom nem nyaralni mentek ki hanem vendégmunkásnak 3 napot betonoztak 1 napot nyaraltak így jöhetett ki 200-ból 😅
Ha láttad őket,akkor te is hülye vagy,hisz te is ott voltál éjszaka a pályán.
Mekkora kamu vagy ,nemrég még azt írtad hogy egy-egy hetekre mentek többször,érdekes ,most meg 10napra mentek.
De beleszámolja,néhány autón ez állítható,de ott is az alap beállítás a teljes időtartam,nem pedig a mozgási idő.
Állásidő nélkül számolva most is ment...
Sose megyünk haverokkal, az pipi, aki 15 tagú társasággal megy nyaralni 😁 nemsoká indulunk Korzika-Szardínia körútra, az nyaralás, lesz 10 nap, repcsi meg minden, az már 1,6-nál tart befizetve 2nkre, és még el se indultunk 😁
Csak némileg más 600 kilométeren tartani egy átlagot, mint 1200-on, ott már azért meg is kell állni néha, leginkább a gyerekek miatt.. bár talan blade-ből kinézem, hogy a szarásig telepakolt alhambrát az egész családdal telerakva lenyomja éjszaka 150-nel az autópályán, én is láttam ilyen hülyéket éjszaka az M5-ön.
Egyébként horvát pályán mióta nincs dugó? öt éve nem jártam arra, azelőtt mindig volt zagreb körül, meg főleg karlováci kapuknál ki-be.
Te, mint a munkásszállók nagy ismerője, biztosan tudod 🤣
Levezettem 😁
Ez nem nyaralás.. lett pár nap szabadidőnk váratlanul, és leuglottunk négy napra fürdeni... nem nagy ügy, nekünk ilyen többször előfordul. 384 juró volt a szállás reggelivel vacsorával, töltöttem kb. 30 000 Ft, 16 juró pályadíj, meg néhány sör, kv, ücsi, azt nem számoltam darabra... most hogy összeszámoltam pontosabban, lehet hogy 220 is megvolt 🤣
És valóban 03;25-kor indultál? Mert az ilyen fedkompok az állásidőt nem számolják bele, csak mikor jár a motor...
... biztos te is családdal, kisgyerekekkel 🤣
Úgy látszik mindenki meg tudja oldani a 100 feletti átlagot,csak ev tulaj nem.
Leginkább úgy lehetne jellemezni őket,hogy marhára ráérnek,ha munka van,azt mondják jó lesz az holnap is,frappé legyen a kézbe,akkor már nagy baj nem lehet,semmin nem idegeskednek,viszont ha ég az erdő,mindenki lapátot ragad és megy oltani.Igen,ott nagyon sokan az olivával foglalkoznak,szeretnek mulatni,simán csinálnak egy étteremből egy villanás alatt táncparkettet.
Nyugi!A gourmé meg a bock bor meg az összes hacacáré csak akkor megy mikor ott vannak a haverok,azok elött kell játszani.Az adriára ketten mennek,azt kihozzák 200ból.
hát kíváncsiságból ránéztem mi a faxt keres az elkerített m7-esen az a rahedli őzes tábla. elolvastam a cikket aztán kiderült 10 éve tart ez a fejetlenség 😅 Az, hogy mit keres igazából senki sem tudja a vadásztásrsaság kérte és ezt kötelezőleg ez miatt ki kell tenni de a közútkezelő meg nem vonhatja vissza. Aztán a rendőrség meg a közlekedési minisztérium sem tudott arra választ adni, hogy hogy fér meg egymás mellett a 130-as tempó a vadveszéllyel 😅 ez már csak a konklúzió. A cikk elég hosszú(kezeit széttáró)
110-es átlagot hozok 3 éve horvát meg vissza. Most a rohadék m7-es miatt csak 100 lett mert 7 helyen volt felbaszva 60-as táblával 13 és 8 kilométeres két hosszú szakasz a többi rövidebb valamivel(fejét fogó) Kb. 4 kilométert kell mennem ami nem gyorsforgalmi út ennyire van a házunktól az m44. Végig autópálya az út. 583 kilométer most 6 óra volt egy 10 perces pihenővel. Ha rajtam múlna én meg se állnék ennyi megy egyben. kapuknál nincs várakozás hajnalban indulunk a zágrábi elosztón max ketten vannak mire érkezünk. tavaly 700 km 6,5 óra háztól házig. (kezeit széttáró) ehhez az kell, hogy szarni kell a horvát autópályák semmiből ott termő 90-100-110 es tábláira mind indokolatlan. Azt kell nézni ha a helyi nyomja neki mert akkor én is. Idén már azon gondolkoztam ezek a seb. táblák nem e csak ajánlás? mert egyébként vannak egyenes szakaszok ahol sűrűn kint vannak a semminek(kezeit széttáró) Bár az m7-es is furcsa volt nekem a fél kilométerenkénti vadveszély táblákkal 😅
hát hiszi a piszi 😅
nem tudom elképzelni 200 ezerért mit kaphattak. Annyiért már a miskolci munkásszálló is necces 😅
hát furi egy nép a görög az tuti. Dolgozni qrvára nem szeretnek de rázzák az öklüket a nagy nyugdíjért. Amikor elkezdi a kormány bolygatni a nyugdíjat akkor ezek simán kimennek az utcára felgyújtanak felborogatnak mindent. Nem úgy mint nálunk, hogy sétálgatnak feliratos molinokkal az utcákon estére meg szépen mindenki hazamegy(ujjával nemet mutató) Kibaszott akaratosak. Ipar nincs mezőgazdaság főleg ültetvények az meg nem túl sok ember kezében van. Minden amijük van az az idegenforgalom. A horvátokkal ellentétben ezt ők legalább tudják és ekép viselkednek azokkal a túristákkal akik ellátogatnak hozzájuk. Legalább is 25 évvel ezelőtt nekem ez volt a tapasztalatom(meghajlós)