Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most lusta vagyok megkeresni de jóval 20% alatti energia nyerhető ha a hidrogén el van égetve
szóval amennyi energiát beleteszel a vízbontásba annak ötöd részét se kapod vissza, a hidrogén cella kicsivel jobb de ott is alig több marad mint 20%
és ezen a világ összes tudósa se tud változtatni mert ez a fizika és a kémia törvényei
egyszerűen lehetetlen ipari mértékben mással energiát termelni a szénen és az olajon kívül, az atom ami még jó egyes területeken de ahol nagy hőfok kell pl vasolvasztás, cementgyár stb ide se jó a villanyos(atom) energia
Jakuzzit ne is mond, párat vittem be nem hajléktalanék odujába, de mindig ön spermakinyerés lett hátulról előre hajolva ajakkal. Amennyiben rászánod magad szeretnék erről videót látni. 😳
Arra meg néhány páraelszívó, van még hely csöveknek a tetőn nem? 😆
Ez már vagy 2 éve nem igaz, termelő cégek energiaellátását már kis hidrogénerőművekkel oldja meg dán és belga ilyet gyártó cég amit nap/szél energiával állítanak elő ( vagy 1 órás ismertetőt néztem meg euronews-on ami a cnn-en is lement) és a hidrogén előállítás egyre olcsóbb, ami autóknál még gond amire Klaci hivatkozik a nagy nyomás és hidegen tartás, de ugye jelenleg amiről tudunk két irány van, a cella vagy ezen problémák megoldása. 30 éve még a villanyról sem gondolta pár tudóson kívül senki, hogy hova fog kifutni.
Vazze.....válasz továbbra sincs, kiderül melyik a kevésbé szennyező és ha a fosszilis akkor annak eltagadása miért érdeke egy zöld kormányzásnak? 😁
Az tetszene is, csak a párájával nem tudnék mit kezdeni, pont ezért nem merem a jakuzzit sem berakni a házba, pedig milyen királyság lenne onnan tévézni 😁
Ez a jó a lízingben, az full kltsg-ként azonnal leírható áfástól míg a vásárlásnál 5 év alatt lehet amortizálni és az áfa visszaigénylés is macerásabb.
Melyik részére lettél irigy, a lyukon a falban vagy hogy még szív is? 🤣
Jártam pár lakásban ahol ez volt, erősen irigy lettem, eszméletlen jó dolog.
Arra ott a vízesésfal, dísznek az egyik falra felteszel egyet és már nincs is por. 😁
én ezt értem, de a hidrogén akkora veszteséget generál hogy még ingyen energiával se éri meg előállítani
egy trolibusz féle felsővezetékes úthálózat sokkal kevesebb bukóval járna mint a hidrogén
Öcsémék is jelentősen megszívták, hogy mással csináltatták a konyhát, egy fele akkora sehol nem illeszkedő nem lábon álló hanem csak a pozdorján ami pár felmosás után málni kezdett és ezt pont dupla áron hát nagyon megérdemelték mert ugye nehogymár az legyen ami jó.........
Nekem tavaly úgy vették volna a lakást, hogy akkor most felveszik a babavárót 10 misit, aztán meg 40-et csokra, ez az egész tartott volna fél évig. Aztán szerencsére nem mentem bele, mondtam is nekik hogy mire ez lezejlik már nem 50 leaz a lakás hanem 70 és így is lett 🤷‍♂️😁
Ugye, hogy tudod te miért próbálkoznak vele, a lényeg, hogy ne függjenek senkiháziaktól hanem egy bárhol előállítható energiaforrás kell és ez az amiért egyáltalán póbálkoznak vele mert az nem kérdés, hogy a villany sokkal előrébb jár minden másnál csakhogy......és ott van a csakhogy, ha egy full globalista és mindenki mindenkiben megbízhatna akkor nem is agyalna senki máson, de hát ott van a csakhogy.........
Azt meg épp azért nem mert nem tudja kitenni zsebből a hitelhez meg már kevés az általános bizalom.
sanyi baszki, a valóság nem létezik mert mindenkinek mást jelent
a vezetőknek meg az a valóság ahonnan a legtöbb pénz csorog a zsebbe
kurva sok furgont bérelnek, szerintem azért mert azt minden hónapban elszámolják költségként
ismerek olyan céget ami nem nagyon sok a bevételt termel de azok is bérlik a furgont
Szerintem meg azért, képtelenség egy még működő fuvarozó vagy szinte bármilyen vállalkozásnak kitermelni annyi pénzt, hogy új tgk-t vegyen kp-re, egy kamionszerelvény úgy 70-80 milla és ebből 8-10-et megvenni háááát, ugye a legnagyobb cégnél vagyok, de ott sem sajátok hanem lízing vagy más hitel van az összesen. Egy 1 autós költöztető talán megveszi 10 milláért a furgonját, de igazából még az sem, jó ha 10-15 éves valamije van saját tulajdonban.
Milyenvalosag ellen?
Ok, de mi a valóság? Pont azt nem írták a cikkben és annak az okát sem, hogy európai politikusok miért tiltakoznak a valóság ellen amit sajnos így most nem tudtunk meg pedig valóban kiváncsi vagyok, hogy mennyi a valós lábnyomméretkülönbség a delej/folyékonydínó viszonylatában.
Igen.
És most az hogy te láttál ilyen gardrobot,az mit bizonyít?Hogy minden csináltatott bútor ilyen?Én megértem hogy valakinek jobb a sorozatgyártott,de én jobban szeretem azt amire nekem pontosan szükségem van.
Mondjuk az jó hogy kifelé fúj a házból. A födémbe lehet rakni a csöveket? Ott fog menni minden, leesz 15cm hely.
Erre lesz a légcsatornás klíma friss levegő bekeveressel, ha minden jól megy annak a szürőjét kell csak takarítani 🤷‍♂️ Lesz egy alap légáramlat a házban pont a por és a pára miatt.
nekünk van valami hepa szűrős extra portalan samsung porszívó
nem érezni a port de a gyerek légtisztítója egyből piros lesz és fél napig maxigázon pörög mire zölddé válik
a rakéta porszívó után szerintem öngyilkos lenne a légtisztító 😂