Az akkussal gondolom nem takarítod végig a lakást, meg szerintem a szívóereje sem akkora.
Nem arról a porról beszélünk, hanem amit mondjuk már a hepa szűrő sem szűr meg meg amit felkavar, vagyis amit felszív, azt 100% fullban kinyomja a lakáson kívülre.
Kevesebb ülepszik mert a sima porszivó által kifujt levegő folyamatosan felkavarja a benti port. A szivó erejét meg egy se übereli pláne az akkusok.
Amit meséltem beüzemelőset, bejárónő pont előttem takaritott ki. Utánna porszivóztam a padlószőnyeget, még egy jó marék koszt szedett ki a takaritógép utan
Hosszu. Amig nincs nem tudod. Én se terveztem be anno. Csak azzal is foglalkoztunk és épp akkor üzemeltem be egyet amikor jöttek másnap hozzám aljzatbetonozni.
Nagyon meggyőző volt, ugyhogy este gyorsan leraktam a csöveket magamnak is. És hát az asszony is szereti. Nem.kell gépet huzgálni magaddal csak egy csövet. Nem visit a lakásba. Nem büdös mint sok porszivo. Ami levegőt besziv azt a szabadba fujja, nem kavarja fel a port igy tisztább a lakás. Allergiásoknak is jo mert az összes atka meg ami a szűrőn átmenne kikerül a szabadba. Sokkal hatékonyabb, erősebb. Kényelmes komfortos csendes erős.
Ja és ha most csak a csöveket rakod le (ehhez is kell szakértelemert el lehet baszni és betonozás után ugy is marad) egy 100asból bőven megvan. A gépet meg megveszed amikor lesz rá lóvé az a drága de abba is a beam a jo.
Jó de a mai akkumulátoros gépeknél a csövet sem kell húzgálni, nem? A drágák csak tudnak némi szívóerőt. Amúgy a padlón lévő por a legkisebb gond szerintem, azt még egy robotporszívó is összeszedi, az hogy minden máson áll a por szerintem szarabb takarítani 🙂
Csak a szívócsövet huzigálod, nagyobb szívási teljesítmény, a levegőt (legyen benne bármi is) nem a szobába fújja vissza, meg írhatnám a ritkábban ürítendő porszákot, de hát... ki hol él, nálam évente kétszer kell kb. esetleg háromszor, meg a zaj, de az is olyan, hogy ki-hogyan bírja azt a 20-30 percet alkalmanként.
Autot mostanaban lizingelnek. 🤣
200 az draga.170 ert mar van jo,es ha az egyetlen kriterium akkor magadat basztad at,csak 3 zsak cemetbol es soderbol lehet kemeny fekhelyet csinalni.😂
Felőlem,korpusz termek kb a 30%.Inkabb ülőgarnitúra,franciaagyak,matracok,boxspring agyak.
Lattam csinaltatott gardrobot,tulaj szerint millios aron vette,fel ev alatt olyan szinten szethullott mintha egy tornado pusztitotta volna el.
A toloajto sin ki volt szakadva belole.
De valami 70e-ret fizetett egy egyedi csinaltatott parnazott falert.Ami 1db butorlapra ragasztott szivacs,diszgombokkal behuzva a szovet.A maradek molinot meg csak betomkodte a hataba es letűzte.
Nekem kellett kivagni es kitalalni hogy kerul fel a falra mert azt mar nem csinalta meg.
Nomeg sok a vevom aki kiad lakast,azok nem fognak millios konyhat berakni.
Tobb mar arajanlatokkal jon,3-4 el,2-3 millioert kiajanlva,nalam meg ugyanaz 1,2-bol megall.
Ugyanaz a strongbox csillapitott fiok,blumm csillapitott kivetopantok,racskosarak,franke granit mosogatok.
Szoval meg az sincs hogy te megsporolod amit rateszek.
Egy sorozatgyartott elemes rendszer mindig is olcsobb lesz mint az egyedileg gyartott.A meretgazdasagossag miatt.
termelhetsz hidrogént otthon is
jó sok napelem pár vödör víz egy nagyobbacska 500+ bar tartály meg pár kisebb és máris meget az ingyen vízbontás
pár izmosabb kompresszor némi cső pár szatyor szerelvény aztán
már csak össte kell építeni a rendszert
szerintem aki cng beszerel meg csinálja hidrogénre is a kocsit
2-3 fasza villanyos kocsi árából meglenne a hidrogén termelésed
de egy vágyat ugye nem kell pénzben mérni
szóval nem kell elhinni hogy ez egy 100%-ban halott ötlet, meg kell csinálni 😉
hát ha ennyiért adod az 50 ezres szarokat meg is érdemled, hogy nem nyitja rád az ajtót senki 🤣
Én most vettem 200 ezerért qrvajó ágyat kemény és magas(meghajlós) De még 5-7 százezer forintot is bárki kitesz az asztalra ennyi egy havi fizu. De egy autó meg egy lakás árát már nem teszi ki azt hitelezik.
Ha nem kéne szétveretnem a kecót, amit semmiképpen sem, akkor már nekem is lenne, így csak vágyakozva gondolok rá.
Mondjuk ha vennék lottót és nyernék, akkor szigeten élnék a pálmafák alatt, ott semmi nem kéne, egy kis net a pc-re meg rántott hús. Meg mérsékelt meleg, monduk 25 fok.
A tgk-knál mindig ez volt sőt a nagyobb cégek meg sem veszik hanem még a lizing lejárta előtt visszaadják és újat hoznak ki. A furgonokat viszik még kp-re bár azt sem biztos.
Szo szo........én a régi váhyam szerimt a jelenleg szinte lehetetlen belsőégésű hidrogénhajtást szeretném, az, hogy ennek kicsi az esélye nem zavar, de már ez a cellás dolog is haladás. 😁
Én meg inkább csináltatom,megspórolom azt amit te ráteszel+az olyan amilyet én szeretnék.De vásároltam már a jyskbe is,ágyat soha nem vennék ott,de pl a könyvespolc a gyerekszobába,teljesen hibátlan ami ott van.
Én, ha újra építkeznék, eleve gardróbszobában gondolkoznék (most is az van amúgy, csak az asszonyállat kiszorít belőle), épített konyhaszigetben, meg valamiféle futonágyban. A polcok is lebegőpolcok lennének. Igaz, a futonágy az még flexibilis a padlófűtés miatt, de erre hajlok.
Meg központi porszívó.
Mondjuk pont a te csoda teslád rendelkezik a legpompásabb beltérrel,sehol semmi,középre meg felfúrtak egy tv-t.,aztán az ostoba paraszt meg onnan vezérel és ott néz mindent.Okos.
Nem arról a porról beszélünk, hanem amit mondjuk már a hepa szűrő sem szűr meg meg amit felkavar, vagyis amit felszív, azt 100% fullban kinyomja a lakáson kívülre.