Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van annyi afabefizetesed.
A Mókus szerintem rohadt jól nyomta,emlékszem ez is kb 2005 környéke lehetett,Alsóörs harley fesztivál,ott mindig az Erdős Csabát nyomatták sztárolták,szóval kb 2005 környékén a Mókus is ott volt,hát,ezerszer jobb műsort csinál,mondjuk tisztán látszott hogy ő elmebeteg,aztán még motort is cseréltek,a Mókus felült a Buel-re,aztán simán végig egykerekezte a placcot,Erdős Csaba nem tudott egykerekezni az etz-vel.
az áfavisszaigénylés az gyakorlatilag azonnali(kezeit széttáró) Megveszed a céges autót áfásan és annyi áfával azonnal kevesebb áfabefizetésed van(kezeit széttáró)
Az esö sima boneles fr agy,a masik egy zsakrugos matrac+boxspring agynemutartos agy,első 55 masik 60 centi magas,az első 170500.- a masik 318000.-.A matracosnak az előnye hihetlen de valaszthasz megfelelő matracot abbol a 350 fajtabol amit az a 4 gyarto csinal akivel kapcsolatom van,de speciel neked gyartatok osb lapbol is,annal kemenyebb nincs.
az ingatlan még mindig jó fedezet(kacsintós)
Én se szeretem ha az asszony kiabál. 🙄
Nagyot mulatoztunk eccer mikor jön be fuvarból kolléga és meséli, hogy egy áruházba ment ki rakodóval egy kétajtós hűtőért amit a 3-ra kellett felvinni, címre érnek és a rakodó akinek a 20 év a gurtniban volt a dumája azt mondja ő felviszi egyedül csak lesegíteni érjen fel a sofőr, kolléga szépen elindul a vevővel be a gangos házba beszélgetve és mikor beérnek a belső udvarra hatalmas robajjal eléjük esik a hűtő és darabokra hullik, kiderült, hogy a rakodó felért a 2.-ig és a fordulóban megtántorodott és hátrálni kezdett neki a korlátnak és a púpjáról lecsúszott a hűtő ami onnan lezúdult. 🤣 Ez főleg azért maradt meg mert a rakodónak hatalmas arca volt, de még ez sem csökkentette sőt...... 😁
asszonynak vettem már sárga w3-at zsinórosat meg van vagy 3 db akksis minden emeleten 😅 A legutóbbi akksis amit vettem elég komoly szívóerővel rendelkezik persze órákat nem lehet vele baszkódni(ujjával nemet mutató) Fali töltők vannak csak fel kell rá tenni oszt már tölt is. De szigorúan ki van adva, hogy porszívózni akkor szabad csak amikor nem vagyok otthon(kezeit széttáró) Én egyik hangját sem szeretem. 😅
Pedig jó erőben vagy, majd ha legközelebb átjössz gurtnizunk cseppet. 😁
ez ágykeret meg matrac? Na azt akartam elkerülni. Egész eddig ilyen matracos ágyam volt egyszerűen abból még a drága is szar volt nekem. Kipróbáltam olyat amiért nem általkodtak elkérni 530 ezer forintot és csak egy matracról beszélünk 😅 De az se nyűgözött le.(kezeit széttáró) Vettem egy komplett ágyat. Ez végre 60 cm magas úgy, hogy amikor fáj a hátam is könnyen lecsúszok róla(meghajlós)
Ne tedd, nem ezért írtam, ez volt a melóm oszt jónapot ahogy másnak más, amiért Ininek ezt írtam az az, hogy semmi sem hihetetlen és lehetetlen attól, hogy én még nem tettem meg. Valamikor 2005 körül láttam Mókust egy bemutatón és addig nem hittem el, hogy lehet simóval, p10-el kerekezni nem még, hogy azt amit művelt velük pedig akkor már ezer éve mentem ilyenekkel, hiába voltam még motoros táviratos is 2 évig ilyeneket nem csináltam és addig nem is hittem volna el ha bárki is mondja.
Én a klíma kültérimet nem bírom egyedül megemelni, 65-70kg között van meg nagy is, de eszembe nem jutna 150kg-kat emelgetni. A kandallóbetét 160kg azt is a helyére tettem már egyedül, de biztos nem emelném meg. A napelem alatt is majd beszartam mire felcuccoltam a tetőre, pedig csak 20-22kg 🤷‍♂️🙈
A 80 kilo is sok.Ket cekker max.😆
Azt aki az emeletet kitalalta le kell lőni mint a rühös kutyat. 😆
Vedd úgy, hogy megemeltem a kalapom, Sanyibácsi.
Zártszelvény váz, szivattyúk, medence súlya meg ami akad.
Nézz rá wellises 6 fős jakuzzik súlyára. 😁
Fenét, ha minden nap csinálod meglepő súlyt bírsz el és hosszú távon, fejenként 150kg igazából nem nagy kunszt sík úton, de lépcsőn is elmegy, 25 évig költöztettem és sok kollégát ismertem, volt cérnavékony alkesz srác aki bármilyen zongorába, páncélba beleállt és bútort is elképesztő módon vitt, oszt volt a gépes társulat akik mind hordóhasú puhosnak látszók voltak, de mégsem, a vékonyabbaknak az volt az előnyük, hogy háttal is szinte futni tudtak fel a lépcsőn a nagyok meg feltolták, de bárki bármit megcsinált, 93-ban kezdtem és akkor a ki nem mondott "vizsga" az volt, hogy 2-3 héttel a kezdés után a mosógépnél szóltak, hogy egyedül vidd fel a 3.-ra, aki megtette az maradt, akkoriban az evrika és az orosz volt amik 132-136kg-ak voltak, azért azt általában ketten vottük, de mindenki megoldotta egyedül is ha úgy esett az energomat a maga 80kg-jával vicc volt, az ölben is ment. Nyilván ezek hihetetlennek hangzó dolgok annak aki nem csinálta állandóan hanem csak a családban próbált 1x megemelni valamit, de attól még ez van. Épp 2 hónapja a főnököm nem bírt a garázsából egy gyalugéppel és én egy fiatal haverral elvállaltam, ház alatti meredek feljáró és 190kg volt ráírva az adattáblára, haber nem csinált ilyet, de fiatal és erős így nem lehet gond, bekötöttem a gurtni, felállunk mire szólt a haver, hogy ő letenné mert nem megy, némi unszolás és magyarázás után felvittük. Én ugye 60+ így nyilván sokkal gyengébb vagyok ellenben gyakorlott, ennyin múlik. Persze ennek megvan a böjtje, ma már csípők, váll meg ilyenek, ezután a mutatvány után is este úgy fájt a csípőm, hogy majd megdöglöttem. 😏
Én is pont azt akartam írni, hogy nem feltöltve kell bevinni, úgy egyszerűbb.
Biztos tele volt vizzel es benne ült a tulaj is, amúgy nem tudom elképzelni hogy hogy volt 700kg 😁
elég izmos legények kellenek ahhoz hogy négyen elvigyenek 600 kilót, azért ilyen nem sok van.....
gurtnival egy százast még kényelmesen el lehet vinni 120 felett azért nem olyen kényelmes a séta
Az ilyennek ott le kell tenni a teraszon, hogy idáig volt 70, ha beljebb szeretné az további összeg és nem.vállaltok felelősséget ha hozzáér valamihez, vagy vigye be magának 🤷‍♂️
Igen, bevinni mindegyiket, egy 2.5x2.5-es kompletten gépestől vagy 6-700kg amit max. 4-en emelünk és általában a teraszra van pár lépcső, a teraszajtó kinyitva is jó ha 3m (nyilván nem kétszárnyas mert olyanon legfeljebb 1.7-2.0-ás megy be) és így ferdén kell a gurtniban megtartani oszt persze kiderül, hogy még nem is abba a helységbe kell ahová belépünk hanem a 40000ft/nm árú padlólap fölött pár centivel egyensúlyozva még beljebb egy vizeshelységbe mindezt úgy, hogy véletlenül se érjen semmihez sehol mert akkora kár lesz mint a csapat összvagyona miközben alkudoznak a 70000-es díjból, hogy csak 40 van rá. 😏
Ezt nem teljesen értem, mi volt és miről szeretnél videót? 😁 Bevinni volt gáz vagy mi?
Amennyiben a hidrogén előállítása az előállító eszközök gyártásán kívül nem kerül pénzbe tök mindegy milyen hatásfokkal működik az pedig épp a mi korunkban az utóbbi 20-30 évben akkorát és olyan gyorsan változik, hogy azt az épp azt kutatókon kívül senki nem mondja meg, hogy holnap épp mi lesz a nyerő energia. Tegnap olvastam a tc-n, hogy a huawei olyan szilárdtestakkun kísérletezik egy új technológiával (tekonolódzsia) ami egy mai átlag autóakksi méretében 3000km-t tudhat majd és 5 perces a töltése. Ennél királyabb dolog nem kell sehová, de megint a csakhogy........