Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagytok még megérve a keserű likőr fogyasztására 😁 sebaj, igyatok csak "jóféle házi pálinkát" 🤣
Tévedésben vagy,én nem mondom meg kinek hogy jó,én csak a véleményemet írom le a dologról,az meg had legyen már.Minek kéne nekem több szoba,így is van elég,még sok is.Az a 7 napból 4 nap,valójában csak 2,de nem is szereti.
Ilyen a beton erőditmény , eddig csak beton ! A pályáról nézve ! 🤔
ne menyünk ebbe bele mélyebben mert akkor majd megint tiltani akarsz. 😅
Haver sokat mesélt a főzésről, főztünk is együtt nem egyszer... nála saválló hordóban áll a cefre, max. 1 hétig, de csak olyan gyümölcsöt tesz bele, amit egyébként megenne, nem ilyen férges földről összeszedett szarokat
de irtál(meghajlós)
Én soha nem írtam ilyet a zuhanyzásról,de kever.Sőt mikor én ide jöttem,ez már beszédtéma volt
mielőtt nem lehetett pálinkát főzni az előtt is voltak pont ugyanúgy házipálinka(kezeit széttáró) Nálunk gyümölcsből készülnek a pálinkák.
A szomszédomnak 2024-ben aranyérmes pálinkái vannak nem rosszak de nem esek tőlük hanyatt. Egyébként ilyen pálinkanáci a faszi az ilyen unikumokat kiöntené a csapba(kezeit széttáró) Azért mindig basztatom, hogy még is hogy az övé a pálinka?A gyümölcs a tied? és te szeded? Nem azt veszem. A cefrét te főzöd pálinkává? nem azt az xy fözőmester. Akkor mija faxom tied ebből az egészből? A cefrekészítés meg a palackok 😅
Na szóval erről ennyit. 🤣 Egyébként mifelénk megszüntek a technokolos szagú és utóízű fejfájós acetonos pálinkák. A jó alapanyag és a jó kifőzés a titka. Meg az, hogy a rézelejét ki kell baxni a picsába nem a tömeget növelni vele akkor nem lesz szar a pálinka.(kezeit széttáró)
A bankszámla és a kassza teljesen külön dolog.Nálunk nincs olyan hogy enyém tiéd,minden közös.Tehát közös kassza van.
Neked sincs, nyomi 😁 csak szólok, hogy a sok kecó, amiből jön a lóvé, a fele mind az asszonyodé 🤣
Szegény, szerintem nem is tudja, mi jár neki, gondolom csak a hasítasiból adsz neki néha egy kis készpénzt... ☹️
alhatok egyet nálatok a kisszobába ha gondolod 😅
talán az még pont iható mert nem olyan keserű szar mint a többi. A barisztásból kénytelen voltam másodmagammal meginni egy gömböt mert a horgászcimbi azt hozott a névnapomra amikor 1 hétig együtt pecáztunk a világ végén. Hát pocsék egy szar valami 😬
megfigyeléseim szerint már az alapanyag készítéskor el van baszva a jóféle házi pálinka
a kifőzendő cefrét ha nem tudja az ember meginni és/vagy nem jó ízű akkor a pálinka is szar lesz
és 100ból 99 szar, bár az is igaz hogy kb ilyen arány van a minőségi és a mennyiségi pálinka fogyasztók között szóval 99-nek kb annyi számít hogy marjon rendesen lefelé menet
hát már két méterről én sem tudom lehugyozni a falat nekem egész közel kell már hozzá állni 😅
A 10 éves fiam a kerítést áthugyozza be kell látni nekem ezek a boldog éveim már elmúltak 😅
na neked meg nem kell külön kasszán lenni senkitől 51 évesen egy darab értelmezhető párkapcsolatod sem volt ha csak nem a rosszlányokról a félórás fizetős találkákat annak nem vesszük 🤣
ez a külön kasszás dolog a másik nagy kedvencem(fejét fogó) Te, hogy a faxban lehetnél külön kasszán a nejedtől amikor nincs önálló kereseted? 😂
az anya nő apa férfi dologba nem lehet belekötni mert azt az alkotmány is kimondja 😅
De egyébként ne mond már meg kinek hogy jó az élete és ne minősíts már másokat azért mert nem téged másolnak.(kezeit széttáró) Tűzoltó sem lehet mindenki mint ahogy zugfényező sem. Van akinek jó a nej nélkül aludni van aki ragaszkodik ehhez. Ha majd egyszer sikerül egy szobával nagyobb házba költöznötök lehet a nejed is rájön mennyivel kényelmesebb neki külön tőled 😅 Bár ő kivételezett helyzetben van mert 7 nappból 4 napot nem látja a pofád otthon 🤣
Amióta engedélyezve van a házi pálinka főzés, érdekes módon azóta mindenkinek "jóféle házi pálinkája" van 😁 de én még csak olyan szarokat ittam, amitől másnap délelőtt fájt a fejem - bár pont egy haveromnak vannak díjnyertes pálinkái, csak már olyan 18 ezer per liternél tart...
Nemhiszem. Fotó van róla? 🤣
ez mind szörnyű
egyszer egy szivás unikum majdnem visszajött, olyan fos íze volt, meg se akartam kóstolni de annyira erősködtek hogy milyen fasza hogy mégis bevertem egy felest
És ha így folytatod veséd is tropa lesz.
németnek gyártott sok xar gyomorkeserű helyett ihatnátok inkább jóféle házipálinkát. Ez itt nem ital csak marketing 😗
prosztata gond tuti van mert már nem hord el a puska 2 méterre, de az én seggembe senki se turkáljon főleg úgy hogy én fizetek érte 😂
50 után szerintem már senkinek se gyári ez a része
a többi nagyjából jó, amikor kórházba voltam volt vérvétel abban csak a cukor volt a sok de csak azért mert előtte felfaltam vagy 4 zacskó kekszet a várakozás közben
de az biztos ha iszok este legalább 2 deci pálinkát, mindenféle egyéb nélkül akkor és lazán alszok reggel 8 utánig aztán úgy ébredek mintha a nyelvem papírból lennek meg a szemem is porzik mert még a könny is kiszáradt
😅 csak nálunk az asszony nem néz hadházit 😅
nekem csak 1 volt de ezt nem lehet elfelejteni 😅