Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látod, ezért kell szlovénon át menni... 😃
Tudod, hány embernek mondtam már? mit gondolsz, hány fogadta meg?
... ezért nem is mondom mostanában senkinek, aki hülye, haljon meg... amúgy minél kevesebben mennek arra, annál jobb nekem 👍️
Biztosnem,az kinai hamisitvany.🤣
Én is horgásztam eleget,de valahogy sosem motivált hogy többet fogjak mint más.
Baszki,nem te raktad be a cikket?Ott van leírva amiért annyi volt neki amennyi.
Nekem ződ van, az az eredeti 🤣
573 km... mijafaxt csinált 10 óráig?
Nekem 800 km volt, az se volt 10 óra, töltéssel, nem sietve.
Ezek nem ertenek semmihez.😎
ne is törődj vele(legyintős) mind a kettő qrvajó(meghajlós)
2 hónapja nem volt rajtam zokni télire spájzolsz? 😅
?
egyik se jobb a másiknál
Nak,ezt is levadasztam,nem tudtam donteni a szinben,szoval lett ketto. 🤣
Fedősztori az asszonynak 😁
🤣
Mondjuk a hobbit nehéz megítélni, ami valakinek bejön az a másiknak rémálom, én párszor voltam horgászni még cuccokat is vettem hozzá, de vagy ivászat alatti vagy józanon történő baromság lett a vége és rájöttem, én ezt nem akarom, de ettől még Init és Pipit nem szólnám le mert ez a szórakozásuk.
Á,akkor 15lett volna.
10 óra? Villanyautóval ment? 😁 Hányszor töltött? 😁
Veszprém-Póla
tavaly májusban nekünk is volt olyan, hogy az első 3 napban a botok nem kerültek elő a botzsákból de ez extrém esetnek számított 😅
sose értettem minek ahhoz vízpart és pecabot hogy az ember részeg legyen egy hétig folyamatosan
ismerősék nemrég voltak pölöskén aztán alig fogtak valamit mert sose volt egyszerre 2 józan ember hogy be tudjanak menni csónakkal
én meg keresztül mentem ezen a "tömeghisztin" hétfőn zágráb előtt volt egy fél órás 10 km-es araszolás meg károlyváros után. Kb. a pesti hungária csúcsidőben 😆 Nem volt jó de kibírható. Folyamatosan haladtunk nem úgy mint egy átlagos nap az m5-ön, hogy akár másfél óráig se előre se hátra 😅
barrakudát visszamondtam vasárnapra áttéve a csónakázás itt még mindig esik(kezeit széttáró)
Mindenütt azt írják, Lucskónál tömeg hiszti van...
oké de honnan hová? Kisvárdáról dubrovnyik akkor is annyi ha senki sincs az úton 😅
nekem van 15 éves bojlim is na merenyére az is kiváló 😅 Főleg, hogy döntően kukoricával horgászunk.(kezeit széttáró) A horgászboltos komámtól a szülinapomra kaptam megint 2 kg bojlit az a következő 5 évre megint elég lesz 😆 A maradékkal együtt így a 60-ik szülinapomig jó állok bojlival aztán tuti megint kapok. 😅
Kihívás valóban nincs azon a vízen ahová eljárok, taktikát sem igényel egy halbőséges teknő. Én már rég nem keresem a kihívásokat és azon sem szeretek hosszasan agyalgatni, hogy tudjam megfogni a halat pont ezért járok ilyen vízre. (kezeit széttáró) Felkészülést azért igényel egy ilyen peca nagyon kell a pakolásnál figyelni, hogy inkább egy bot maradjon otthon mint a sör 😅 Az élmény? A képek önmagukért beszélnek(kezeit széttáró)