Na látod, ezért kell szlovénon át menni... 😃
Tudod, hány embernek mondtam már? mit gondolsz, hány fogadta meg?
... ezért nem is mondom mostanában senkinek, aki hülye, haljon meg... amúgy minél kevesebben mennek arra, annál jobb nekem 👍️
Mondjuk a hobbit nehéz megítélni, ami valakinek bejön az a másiknak rémálom, én párszor voltam horgászni még cuccokat is vettem hozzá, de vagy ivászat alatti vagy józanon történő baromság lett a vége és rájöttem, én ezt nem akarom, de ettől még Init és Pipit nem szólnám le mert ez a szórakozásuk.
sose értettem minek ahhoz vízpart és pecabot hogy az ember részeg legyen egy hétig folyamatosan
ismerősék nemrég voltak pölöskén aztán alig fogtak valamit mert sose volt egyszerre 2 józan ember hogy be tudjanak menni csónakkal
én meg keresztül mentem ezen a "tömeghisztin" hétfőn zágráb előtt volt egy fél órás 10 km-es araszolás meg károlyváros után. Kb. a pesti hungária csúcsidőben 😆 Nem volt jó de kibírható. Folyamatosan haladtunk nem úgy mint egy átlagos nap az m5-ön, hogy akár másfél óráig se előre se hátra 😅
nekem van 15 éves bojlim is na merenyére az is kiváló 😅 Főleg, hogy döntően kukoricával horgászunk.(kezeit széttáró) A horgászboltos komámtól a szülinapomra kaptam megint 2 kg bojlit az a következő 5 évre megint elég lesz 😆 A maradékkal együtt így a 60-ik szülinapomig jó állok bojlival aztán tuti megint kapok. 😅
Kihívás valóban nincs azon a vízen ahová eljárok, taktikát sem igényel egy halbőséges teknő. Én már rég nem keresem a kihívásokat és azon sem szeretek hosszasan agyalgatni, hogy tudjam megfogni a halat pont ezért járok ilyen vízre. (kezeit széttáró) Felkészülést azért igényel egy ilyen peca nagyon kell a pakolásnál figyelni, hogy inkább egy bot maradjon otthon mint a sör 😅 Az élmény? A képek önmagukért beszélnek(kezeit széttáró)
Tudod, hány embernek mondtam már? mit gondolsz, hány fogadta meg?
... ezért nem is mondom mostanában senkinek, aki hülye, haljon meg... amúgy minél kevesebben mennek arra, annál jobb nekem 👍️