Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az szerintem is menne 😅
akkor visszaadogatom az eddig megszerzetteket nehogy a túlképesítés miatt elutasítsanak 😅
baszki ez profi(hüledezős)
nem az a mézes mázas mint a görög az tuti. Olcsónak sem olcsó nagyjából balatoni árak vannak. Szóval nem úr aki nem herdál 😅
Amennyivel több az utazási költség itt a szállás áron visszajön. 24 ezer/napért nem hiszem, hogy van szállás a balatonon. Most annyian vagyunk, hogy az egész nyaralót béreljük.
? legfeljebb a lehűlés miatt. Hétfőn amikor jöttünk pont hallgattam a rádióba, hogy 23 fokos a balaton vize. Az mondjuk nekem elég karcos. 28 fok körül kezd számomra ideálissá válni(kezeit széttáró) Itt sem olyan hú de meleg most a tenger tegnapi bora alaposan visszahűtötte. Mondjuk szépen melegszik vissza(meghajlós)
felkészítettem az astrát műszakira
bevett fél doboz szilikont
De lelkes.
Ugyan már,a feszítő-vágót nem bírná el,nemhogy még dolgozzon is vele.
Szerintem siman szet tud verni egy kocsit tk-ra,szoval beillene.
Á,középfokú kell hozzá,de a pipi nem ezért hasalna el.
6 általános elég,olyan papírt meg tucc olcsón venni... 🤣
román/bolgár tenger nem jó?
20 éve még a román kb filléres árban volt és az a rész az átlagtól már akkor kultúráltabb volt
A horvátok szerintünk is bunkók kevés kivétellel és márndrága is csak hát a tenger az tenger.
sógorék is voltak hétvégén
azt mondták volt ember de nem volt tömegnyomor
kalandpark meg ilyenek mert fürdeni nem nagyon kellett
Hát......a múltkor már megvitattuk a horvát vendéglátás színvonalát,az időjárása elég közel van a miénkhez......a sok hülyének azért jó mert "hú,közel van"
Igaz, menjen mindenki a balatonra most úgyis elég üres, rokon volt előző héten Siófokon és ő mondta, hogy tök üres minden.
csak az a jó ahová te jársz és csak azzal az autóval amivel te jársz és az ágyban együttalvós nejed is a legjobb. 😂
Asszem elmegyek tűzoltónak, mert valószínű az is mind eleve hülye aki nem tűzoltó 😅
Melyik egyetemet kell hozzá elvégezni mert ha hazaérek horvátból azonnal beíratkozom 😅
hozzám
Nem voltam nagyon sikeres?Az mégis mit jelent?Mihez kell mérni?
Az már eleve hülye aki horvátországba megy,tökmindegy hogy azt merre teszi meg.
ez meglepően új információ egyébként, hogy te horgásztál(gondolkodós)
Gondolom nem voltál nagyon sikeres és helyesen abbahagytad 😅
mondjuk egy horgászversenynek ez a lényege 😅
muti
gondolom araszolt a dugóba 😆