Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez azért komoly igazságtétel. Már nem is emlékeztem arra a nickre, jól eltűnt.
Köszönöm!
A filmekben sose wartburg van, nyomi... 😁 2000 utáni autóknál fél óra csak, mire lebontottad annyira a műanyagot, hogy a kábelköteghez hozzáférj 😬
a 48 egész jó szám
én 10 embert se nagyon tudnék ilyen eseményre összeszedni
pedig egy igazi cukorfalat vagyok
mondjuk az is igaz hogy nem is hívnék össze ennyi embert, épp idén mondtam le a névnapozást a rokonságnál
ha 3 embernél több van a közelemben már tömegiszonyom van
Nem iszok mostanában már pálinkát... gyorsan fejbebasz, és nekem nem az a cél. A keserűk 30-37 fok közt vannak, azt elpoharazgatjuk egész este.
Ebből nekem az a szomorú, hogy ebben a kicsi országban van még 48 olyan hülye, aki elvisel téged... gondolom, hasonló szinten vannak 😁 de sebaj, lényeg hogy folyjon a hp meg a sör 🤣
Gondolom bort se ivott még egyik se, csak petpalackosat 😁
Azt nem tudom csak egyszerűen meghoztátok a kedvem ehhez. 😆
Nincs viz náluk?
Na ez lesz a megoldás, otthon csinálok nyilvános férfizuhanyzót tűzoltóknak kedvezménnyel! 😅
Hat,gondolom a tuzoltolaktanyaban van a kozos ferdő,nem otthon.
Ha igen akko bocsika .........
Annyit faszoltok, hogy lassan kedvem támad férfizuhanyzókba ezen belül is tűzoltókéba járni. 😉
Nem tűzoltózuhanyzóban, hanem közös férfizuhanyzóról volt szó.
De elterjed hogy mindenki stíröli a tuzolto zuhanyzoban.🤣
Na gyerekek, elég volt a hülyeségből! Itt az ideje, hogy rendet tegyek a fejetekben 😅.
Szóval hagyjátok békén fireblade kollégát! NEM Ő írta a zuhanyzós témát, hanem még a Debreceni faszagyerek Alfa01.
Lásd a képet. 🤣
zsigulinak is sokszor elment az indítás
kicsit beégett az érintkező aztán az emiatt melegedett égy olvadt a pöcök ami nyomta
anno rengeteg zsigulit reléztem
plusz még mindenféle indításgátló kapcsolókat, csomagtér nyitót
magnó beszerelések, néha központizár riasztóval vagy nélküle de ezeket utáltam mert fél kocsit szét kellett szedni
a gyújtás kspcsoló relézés volt a legjobb gyors kész, örült az ügyfél lehetett kérni rendesen
És a blankolás még eszembe sem jutott. 😅
wartyogónál csúszosarus volt. Nem kellett semmit blankolni. Kettő szál összerakásával kapta az autó a gyújtást egy 3-ik szál összeérintésével indítózott. Értelem szerűen azt csak addig kellett hozzáértetni amik beindult az autó(kezeit széttáró)
wartburgot simán indítottam így amikor tönkre ment a gyújtáskapcsoló. A kormányzár ami macerásabb(kezeit széttáró)
de baszki nektek meg még sem jutott 😂
a lófaszt a nejnek vidd ajándékba szerintem örülni fog neki 😅
Hát ehhez kellene egy egész alakos fénykép a nejéről(gondolkodós) Mindent én sem vállalok még 50 felett sem 😅
átlag embernél ez fordítva van. Persze te nem vagy átlag attól messze elmaradsz 😅
😅
kérdezted a előbb honnan vagyok olyan jól informálva, hogy miből épül az a szar? 😅
atya világ mint a dedóban 🤣