Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig azt se árt nézni....meg ha tényleg benne is van....és nem halálra vizezett tejfel meg csipetnyi trappista
Ja ja...
De gondoltam tudatában vagy hogy az mit fedez milyen formában és azon kivül milyen megoldásokat alkalmaznak más nemzetek...... máskor olyan okos vagy 😅
Egyébként ez is hülye nézet hogy drága a lángos,pl most 2000-2500 körül eszek lángost,drága?Mondhatnánk hogy igen,de ha azt nézzük hogy jól lakoktőle és még
finom is,akkor rohadtúl nem drága.És most ne az előállítási árat nézzük,hanem hogy jól laktam 2500forintból.
Akár.....
Ja,a balaton üres mert fázik a picsájuk,helyette a boltokba vannak.
Miért a tb mi?Társadalombiztosítás.
Cseszd meg,mennyi langost eszel egy evben?
Vagy a lángoson kell élni a nyaralas alatt?
Mer akkor elfutok. 🤣
Ott jó a buli, de sok a köcsög...na meg drága a lángos 😄
Alufoliabol,rantottcsirkecomb,piroskockas konyharuhán. 😎
Azt irja a sajto hogy ures a balaton.
nem tb,.... biztositás....
De,már ma is kiakasztottak.Tök jó,szar idő van,nem a strandon tobzódnak hanem a boltba kényszer vásárolnak,a parkolóba dudálnak anyáznak tolakodnak,mennek össze vissza,csak úgy ahogy otthon is csinálják.
Itt nincs visszaut, attol felek.
Na jó de neked ez csak egy a sok közül,és azért mész oda mert ennyit enged az idő nyáron,de a tengerparton jénaiból rakottkrumplit zabáló nem emiatt van ott.
Na,az aztán marha jó volna,a kis keresetű rohadjon meg mert kevesebb a tb-t fizet.
Az a baj utálom a balatont....és kurva drága.
Menni kene a balatonra,meg nem sirt eleget a pestiektol. 😆
Sajnos ez ilyen..... eldöntheted mennyit áldozol vagy neadj isten tudsz egy komfortosabb életre. Én tizenéve mondom, hogy legyen sávos biztositási rendszer mint amerikába.....
Igen, ezt jol látod.....én is a sok hülye közé tartozok csak hát 4 vagy 5 napnál több nyáron nem jön ki. Igy a messzibb de olcsóbb helyek kizárva.
Ez is egy összetettebb kérdés, mint letudni azzal, hogy mindenki hülye.
Ja és ugyanezen a szinvonalon magyarország se olcsóbb egy fillérrel se.
Az ndk tengerpart volt a legjobb.
Messze van, a horvátnak hatalmas előnye a közelség.
Elszántam magam a szemműtétre, elmentem helyben egy olyan magánrendelésre - életemben először fizettem eü. ellátásért pénzt - ahol a doktornő a tudomásom szerint a kórházban csinál ilyenféle, TB-s ellátást.
Lézer ebben a korban kizárva, így maradt az amúgy is preferált lencse csere. Ajánlott is egyet 490+95 ezer per szem, azaz 1.2 miller. Tudtam én ezt előre, csak amikor direktben szembesül vele az ember, kicsit elkomolyodik és nem lesz őszinte a mosolya.
A lényeg, hogy nyitok egy egészségszámla/kártyát, ott 20 % visszajár, azt meg az Onokára íratom, vegyen rajta biciklit vagy pelenkát.
Hát, ez van.
Az van, hogy most messze nem látok de szemüveg nélkül olvasok, a nyújtott fókuszú lencsével látok messze meg a monitort, de olvasószemüveg meg kelleni fog, vagy... e-book és nagyobbra állítom a betűméretet. Igaz, a munkahelyen ez nem működik, tehát NINCS jó megoldás, csak máshogyan szar. A trifokális elvileg jó mindenre a doktornő szerint, de azt meg nagy százalékban az emberek nagy része (aki ilyent kapott) nem tudja megszokni és bazi nagy kellemetlenségeik vannak.
A pozitívum: a jó eséllyel öregkori szembetegségek, szürkehályog így biztosan elkerülhető.
15 évet simán letagadhatna a 30-ból 😂
ez gyári új
én csak irányítanám a többieket, hogy flottul menjen a mentés meg az oltás(meghajlós)