Na a gyöker AB egy beazasnal a termeszeti karra azt mondta a szönyegcseret nem fizetik mert az mar a tetőn atjött viz mar nem termeszeti kar. 🤣
Hogy rohadna meg,ha mi?Gyarban csinaltak az esőt?
Mondjuk a kötelező az olyan amilyen de lennie kell. Az inkább a tb ellátásra hasonlit. Ellenben egy casco vagy egy lakás esetleg utasbiztositás már jobb példa. Akinek vannak ilyenek az nem hinnem hogy az első szembejővő ajánlatot elfogadja.
Kibaszottsok korhazfelujitas volt.
A bajcsiban a keresztfater 4 agyas teremben a hozza tartozo furdöszobaval volt,ketten.
A balatoni szanatorium se volt rossz,A kistarcsainak mar kesz a felujitasa.
Egyik sem egy ritz hotel.De na.
Van meg mit tenni,de nem ugy vsn hogy semmi sincs.
Fater a varosmajoriban volt,az mar 2009 ben is egesz fasza volt.
Bar szegeny nem elte tul.
Én ugyan még nem,de a környezetemben jó pár ember megfordult már ilyen olyan problémával,de valahogy nem érzékeltük hogy a mihaszna cigány miatt hátrány ért volna.
Biztos ki lehet sakkozni hogy a regi befizetők is kapjanak ellátást, de ez igy lejtő. Nincs annyi befizetés amennyi egy normális alapellátáshoz kell. Sok az indokolatlan ellátás is. Vigyel budipapirt gyógyszereket miegyebet mer nincs. Van olyan megyei kórház ahol még a festés meg a padlo is a hatvanas években készült.
Látom nem érted. Pont ugyanolyan kekeckedő aggyal érvelsz mint máskor. Vagy unatkozol vagy tényleg fogalmad nincs. Lehet csak azért gondolom ahogy gondolom mert sokszor megfordultam komolyabb dolgokkal kórházakban mig aki csak a balesetekben érzi szükségét az nem értheti.
Ugyhogy elengedem.
A baj ugyanaz lehet mint a magannyugdijnal.
Adott volt egy regi rendszer,a feloszto-kirovó.Te fizeted a regiek nyugdijat,msjd ha te leszel öreg a fiatalok fizetik a tiedet.Az eü ugyanez.
Viszont a maganrendszer megjelenesevel egy vagon pénz elmegy arrafele,abbol mar nem lehet az ellatorendszert finanszirozni.De az ellatast meg biztositani kell.
A korhazakat meg hiaba megy el a love allandoan konszolidalni kellett.
Egyre tobb beteg,kevesbb pénz,adott minden a bukasra.
A varolista is erdekes,ugyanaz a doki valakit besorol 2048 14 ho 32-re,de ad egy nevjegykartyat hogy ket honap és mutöm ha a klinikamon fizet.
Nekem van ilyen felépitett fogam, lekopogjam sose tört le, van vagy husz éves tőmés. Még katonaswg alatt tört ketté ott amalgámmal megcsinálták aztän az is letört szinte töben. A mostani doki megcsinálta ugy hogy meg se találom elsőre pedig azt mondat ez a maradék fog kihuzása lesz. Nem olcsó de inkább drága viszont nagyon jol dolgozik. Ő használt a környéken először fehér tőmést erre a kék fényre polimerizálódó anyagból. Feleségem egyszer átpártolt egy olcsóbbhoz aztán visszajött mert a tömés éven belül háromszor esett ki. Én meg vagy 30 éve idejárok, nincs okom panaszra a munkáját illetően. Az ár meg ha azt veszem hosszitávon számolva rentábilis.
Szerintem jól,én leszarom a cigányokat,nem az érdekel hogy ők mit csinálnak Engem az érdekel hogy ha baleset ér holnap,akkor el fognak látni,és nem kell azon agyalnom a mentőbe hogy vajon el fognak látni vagy ennyit azért nem fizettem.Szóval a részemről ez így rendben van,mint már írtam,van lehetőségem választani.
A körzetis meg egy fiatal csajszi,egy tömés fele jött le,valszeg kitört az oldala,de olyan bazinagy tömés gyökerkezelt fogon hogy szetszedné nem msradna belöle semmi,igy mar sz öreg is csak potolta,evente kijön,tömik.
Hogy rohadna meg,ha mi?Gyarban csinaltak az esőt?
A bajcsiban a keresztfater 4 agyas teremben a hozza tartozo furdöszobaval volt,ketten.
A balatoni szanatorium se volt rossz,A kistarcsainak mar kesz a felujitasa.
Egyik sem egy ritz hotel.De na.
Van meg mit tenni,de nem ugy vsn hogy semmi sincs.
Fater a varosmajoriban volt,az mar 2009 ben is egesz fasza volt.
Bar szegeny nem elte tul.
Olyan nincs hogy egy biztosito téged tömjön pénzel.
Ez eletidegen. 🤣
Ugyhogy elengedem.
Adott volt egy regi rendszer,a feloszto-kirovó.Te fizeted a regiek nyugdijat,msjd ha te leszel öreg a fiatalok fizetik a tiedet.Az eü ugyanez.
Viszont a maganrendszer megjelenesevel egy vagon pénz elmegy arrafele,abbol mar nem lehet az ellatorendszert finanszirozni.De az ellatast meg biztositani kell.
A korhazakat meg hiaba megy el a love allandoan konszolidalni kellett.
Egyre tobb beteg,kevesbb pénz,adott minden a bukasra.
A varolista is erdekes,ugyanaz a doki valakit besorol 2048 14 ho 32-re,de ad egy nevjegykartyat hogy ket honap és mutöm ha a klinikamon fizet.