Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15w alatti teljesítmény, nem erősítő hanem equalizer
valamiért nem működik, és nem tudok rájönni mi az oka
valahol lehet érintkezési gond vagy a fene se tudja mert néha meg megy akár egész nap is
🤣 én mondjuk eleve a hátsó csatlakozókra raktam rá az erősítőt. szalagkábelen vezetgetni nem tűnik túl jó megoldásnak.
illetve az a pici trafó gondolom tud 500W-ot....p.m.p.o 😆
Ok. Hova?
Igen. És persze kell valami dizájncsicsa is, mert rendszeresen hangoztatja hogy őt ezzel meg azzal hogy megvették.
Teslának is az a baja. Nem pöcspunciknak készült, hanem csak simán jó.
régen minden jobb volt.....
akkor arra is ügyeltek hogy minden zaj átmenjen a tápból a ki&bemeneti jelhez 😂
Ezzel sehogy ! Egy szeg , vagy csavar sérülését igen , amit kör-körösre kitudsz reszelni , és a drötszövet nem sérült ! 😉
Nekem csak ugy feljott,erdekes volt.
Holnap,jössz?
Nem tudom,de az a Tesland Attila név,igazi buzi az is.Egyébként láttam byd fórumot,hát ott is 10-ből 8 írás az valami segítségkérés mert valami nyűg van az autóval,sokan szopnak a kisakksival,pár napig nem megy az autó aztán akksi leszív,szervíz,akksi csere,persze zsebből fizetős,aztán a probléma ugyanaz,a szerviz meg széttárja a karját.
Mikor jön el a kínaiak hibáinak felismerése? 🤔
Azért itt már kezdi felfedni a tesla hibáit,szerintem már itt sem volt akkora ámulat.
Akkor még a handrás még tesla hívő volt? Vajon ha elvesznek tőle minden villanyautót és kap egy diesel vw-t akkor azután az lesz a jövő? 🤔 😆
Két buzi beszélget.......
http://youtu.be/vxGyaTMrnsg?si=aiiQoxBtT9gNyupl
Na motoroztatok?
380km
Meg 5.2km úszva 😁
Hát én ezt most látom először, de kissé túl tudományosnak érzem az út szélén. A másik aggályom az, hogy pl. egy másfél centis vágást (egy háromszög alakú lemez darab helyét javítottam már a ragasztókenős gumicsíkkal, kettőt kellett belehúzni egymás mellé) ezzel a gombával nem tudom hogy hogyan lehetne megoldani.
Erre meg csak úgy emlékeztem régebbről:
http://youtu.be/0ZObKnAcINc
mer ott van tél meg útsózás(kezeit széttáró)
az olaszok csak az olajat nem cserélik. nagyjából az az olajsár van a motorblokkban 10 év múlva amit a gyárban tettek bele 😅
másfélért meg már itthon is van
kopasz is veszi magántól
😂
na az lehet 😅
te merre jártál egy ideje el voltál tűnve(óranézegetős)
én meg eddig még mindig pótkereket cseréltem az autókon 😅 A retyóhoz is vett az öreg 100-ért egy mankókereket meg egy emelőt mert, hogy gyárilag ezekbe nincsen. ki akartam próbálni,hogy megemelem aztán azon kaptam magam,hogy az egész autó alja műanyag. Van valami emelőpont féle besüllyesztve a műanyagon de ahhoz mindenféle himi-humi emelő nem jó valami speckó kellene(gondolkodós) Igazából alánézve azt sem látom ezt csápossal, hogy hol emelik meg, mert már a küszöbtől megy a műanyag borítás(gondolkodós)
biztos van ennek egyszerűbb módja is(gondolkodós)
ilyen a toyota gyári cd lejátszó is, ha megmozdítom a vezetékét akkor szól rendesen, egy ideig, ha fogom a vezetéket akár gumikalapáccaal is verhetem a cd lejátszót
ha visszateszem akkor az elő kátyúig jó utána elhallgat
2 hétvégém ráment de nincs meg a hiba, átforrasztottam mindent nagyító alatt a cd lejátszóban csatlakozók tűi egyesével letesztelve, méregettem zárlatra meg egyéb zavarokra és minden hibátlan
aztán feladtam lett egy jbl partybox........öröm és boldogság

szóval ha ingyen van akkor esetleg érdekelhet, de 2 vödör vizet nem adnék egy ilyen szopórollerért
mert ugye ingyen még a tripper is megéri 😂