Azt már vagy 15 éve unom, hogy ha 800-1000km-t kell pályán vagy falvakon keresztül főutakon (bár annál a pálya is jobb) menni valahova ahol majd hegyezünk, eddig 1x voltam dutón víve a motorokat erdélyben, de sokkal jobb volt mintha motorral kínlódtunk volna ki, főleg ha messzebbre mennék még egyszer az életben biztos, hogy kivitetném vagy ott bérelnék motort.
Ja, én is azt néztem, hogy a kis szöcske úgy tűnt, mintha kurvára menne, közben háromezret se forgott legtöbbször 😁 bár azon az útvonalon ez a tempó is bőven elég.
Pedig nem olyan rossz ez a vonattal motorszállítás... június elején például mentünk 1400 kilométer pályát azért, hogy olyan helyen lehessünk, ahol 7-800 kilométert tudunk motorozni a hegyen... a pálya meg dögunalom, mehettünk volna országúton, de akkor meg nem fér bele az odaút két napba a távolság miatt 🤔
Ja,hát engem az kicsit sem foglalkoztat hogy ki mit szeret vagy mit nem,csak számomra szimplán röhejes hogy elviszem a motoromat oda ahova lábon is el tudok menni vele.Ha ez valamiért problémát okoz,akkor nem megyek oda.Azért nem megyek oda mert másik ezer hülye megy.Találok én kedvemre való utat eleget.Szóval továbbra is vagy motorozok vagy vonatozok.Egyébként te vagy a kéribarom szócsöve?Mert hogy én neki írtam.
3 percnel megy el a kocsik mellett,utana van egy tiszta utja.
Nekem ugy tunik élvezi,alkalmas ra a zx6r is,szoval neked biztos kinszenvedes lenne,brrrr.Inkabb a hosszan sok km......kezdem belatni .
Ertem elsőre is hogy nem kedveled csak a jó hosszan egy seggel minnél messzebb dolgokat.
Csak fogd fel,van aki igen,meg sportmotorral is megcsinalja,csak azt nem élvezi hogy 900 km-en gubbaszt a motoron mint te.Es nem kell neki se szendvics se hugyozni nem all meg,csak megy,megy,megy,pfujj egy szerpentin.
Hát,az én motorommal élvezhetetlen egy szűk visszafordítós szerpentin.Supermotoval szerettem,de most már nem.A divat helyek meg továbbra sem vonzanak,inkább elmegyek pályázni mint egy szűk szerpentin.
Nem érted,teljesen mindegy hogy mikor hol jártam és hol nem,attól még ugyanolyan röhejes vonattal motorozni.A hegyi szerpentin sosem vonzott,a divat helyek meg pláne nem.
Igazabol halvany segedfogalmad sincs hogy a feldkirch környezeteben mekkora a hágóutak mennyisége.
Egy balaton-lienz-hallstadt kutyafule az ott egy kupacban lévő hegyiszerpentinmennyiseghez képest.
De gyanitom hogy nem jartal ott.
Te hülye,az csak az oda út volt,aznap még mentünk egy hallstatt karikát.Na de hát ez mindegy is,én egy métert nem mentem vonattal motorozás címen.Nem farok méregetés ez hogy ki mennyit ment egy nap,számomra röhejes ha valaki így megy motorozni,valahogy a tréleres harley-sok jutnak eszembe erről.
Lienz-balaton most viccelsz?Ez volt a vasarnapi mennyisegem.🤣
Vagyis több.Nem egy nagy szám.
Vecses-feldkirch 960.Majd ha ugyanannyi idő alatt megteszed motorral.
Tudom,tudom,ezer alatt le se szallsz. 🤣
Azt javaslom ne trafoi felol menjetek hanem Bormio es a gavia oldaltol,lefele meg az umbrail.
Persze ha a klasszik totyogás a kanyarfotos fele a cél akkor hajra,de a kurvanagy forgalom előtt 8 körül mar legyetek ott.Merano felöl prato fele az a főút egy agyhalál.
Szoval feldkirch a vegallomas megúszósan akkor a svajci kötelezők meglegyenek,föleg a james bondos hotel belvedere a furkapasson,majd bormio,umbrail,gavia es a többi,a timmelsjochot ki ne hagyd.Aztan egy kis dolomitok,bar ha joidő van tuti agyhalál a forgalom.
Végül mi Stelvióra fogunk menni. NightJet vonatra felrakjuk a motorokat, és Svájc előtti városkában leszállunk reggel, aztán lábon jövünk vissza. A medvés tömegnyomoros 20-i fotók megilyesztetté a bandát, szóval Erdélybe majd jövőre és nem 20-án :D
Ez valojaban majdnem 600 lett végére.A kurviger nem szereti az utvonal valtozasokat lekezelni,es körömszakadtaig ragaszkodik a tervhez,ebbol voltak problémak.
Viszont tenyleg gyors es kanyargosforgalommentes mellékutakat tesz be,fűz össze,es miota kivettem a burkolatlan utakat az öklömnyi bazaltal boritott mezőgazdasagi utakat kihaggya.
Megéri hasznalni,csak nem lehet kisporolni a virtualis vegigjarast es a-b közt rabizni az z egeszet.
Kulönben igen fajdalmasan hosszura veszi,es nincs köztespontok közti visszaszamlalas.Csak mesz orakig a vegcel fele.
Ez kombinalva hogy szlovakban nincs kitablazva a közeli nagyvarosok tampontnak km jelzessel idegesitő.
Nekem ugy tunik élvezi,alkalmas ra a zx6r is,szoval neked biztos kinszenvedes lenne,brrrr.Inkabb a hosszan sok km......kezdem belatni .
http://youtu.be/APpMpovIKOg?si=005-FVDCsZAiDUFl
Csak fogd fel,van aki igen,meg sportmotorral is megcsinalja,csak azt nem élvezi hogy 900 km-en gubbaszt a motoron mint te.Es nem kell neki se szendvics se hugyozni nem all meg,csak megy,megy,megy,pfujj egy szerpentin.
Téged a balaton-lienz egy tankolassal le se szallunk a motortol érdekel.
Legalabb cr dizel a motorod? 🤣
Egy balaton-lienz-hallstadt kutyafule az ott egy kupacban lévő hegyiszerpentinmennyiseghez képest.
De gyanitom hogy nem jartal ott.
Vagyis több.Nem egy nagy szám.
Vecses-feldkirch 960.Majd ha ugyanannyi idő alatt megteszed motorral.
Tudom,tudom,ezer alatt le se szallsz. 🤣
Persze ha a klasszik totyogás a kanyarfotos fele a cél akkor hajra,de a kurvanagy forgalom előtt 8 körül mar legyetek ott.Merano felöl prato fele az a főút egy agyhalál.
Szoval feldkirch a vegallomas megúszósan akkor a svajci kötelezők meglegyenek,föleg a james bondos hotel belvedere a furkapasson,majd bormio,umbrail,gavia es a többi,a timmelsjochot ki ne hagyd.Aztan egy kis dolomitok,bar ha joidő van tuti agyhalál a forgalom.
Viszont tenyleg gyors es kanyargosforgalommentes mellékutakat tesz be,fűz össze,es miota kivettem a burkolatlan utakat az öklömnyi bazaltal boritott mezőgazdasagi utakat kihaggya.
Megéri hasznalni,csak nem lehet kisporolni a virtualis vegigjarast es a-b közt rabizni az z egeszet.
Kulönben igen fajdalmasan hosszura veszi,es nincs köztespontok közti visszaszamlalas.Csak mesz orakig a vegcel fele.
Ez kombinalva hogy szlovakban nincs kitablazva a közeli nagyvarosok tampontnak km jelzessel idegesitő.
Hnusta utani szerpentin a cel,meg utkozben minden kanyargos.
Most ertem haza.