Az,hajlat,nem kanyar,tudod ami 10 fokos szoget zar be,azt nem hivja semki kanyarnak,csak te.
Amugy te kepes vagy elvezni lienzig az agyrohaszto forgalomban 500km-t mert az az ut kezdete?
Mondjuk azt ugy hivjak hogy földrajz.
De értem,te élvezel 4 kor kelve 1000km levezetni egyenesen,autopalyan.Ugy hogy meg hugyozni se allsz meg.
Nem is ertem miert nem raksz pottankot a motorodra.
Hát ha neked 1000 km autópálya vagy semleges sik esetleg szar ut nem számit akkor nem mész messzire. Vagy kétévbe egyszer.
Mindenesetre az hogy neked ahogy kifordulsz az utra már célon vagy sokmindent elmond.
Nekem pl.mindegy de te ágaskodsz a motorszállitás baromságon. Sokunknak nem mindegy. Mert én pl itthon már szinte alig motorozok, és csak erre a mostani motoromra vetitve mintegy 400 ezres teljesen felesleges kiadást jelent és értelmetlenül belevitt annyi km amit a többség egy év alatt nem motorozik.
sok ember szeret motorozni még akkor is ha csak a háztömb körül motorozik
az olyeneknek mindegy hogy van 1000 km autópálya vagy nincs
van olyan aki előre elgondolt helyen akar motorozni, neki már myűgös az autópálya mert ott nem szeretne menni
én is utáltam mindig azt a 3-400 km adzfaltot amíg a hegyi terepre nem értünk, azért is vittük futóval a motorokat ha tehettük
plusz szért a 16-20 órás szervizekbe nagyon sok órát tolt volna 2x400 km aszfalt
Soha bem mondtam hogy az a jó mindenkinek ami nekem,te vagy rohadtúl eltévedve,mindig úgy írom a véleményem minden témában hogy "nekem.......",tudod értelmezni?Soha a büdös életbe nem írom hogy neked mi a jó,most is azt írtam hogy számomra röhejes a vonattal motorozás,neked jó,az te dolgod,én a saját véleményemet írom ezzel kapcsolatba,az meg had legyen már még ha bátorkodom,és nem azt írom ami neked megfelel.
Van ahol csak a bérlés értelmes de sajáttal mindig jobb. De az a baj ebbe is kurva okosnak hiszed magad mint edddig minden témában, és csak az a jo mindenkinek ami neked. Ne vegyek olyan motort mint ami neked van? Esetleg ugy is kell motorozni ahogy te?
Aha.....értem.......majd odahozatom mondjuk szardiniát, dolomitokat, alpokot stb......neked az jo nekem nem a környékbeli huszadrangu élvezhetetlen látnivaloktol mentes utak.
Ezért írtam hogy menj azzal.......Nem értek hozzá?Nem is akarok érteni a vonattal motorozáshoz.Mert ha már mindenképpen ott akarok motorozni,de egyébként pont egyik helyen sem akarok,akkor elmegyek és bérelek ott egy motort.
Bármilyen nem északi vagy román túránál közel 1000 km az autópálya mire határig érsz és a cél utvonalat megkezdheted. Ez a ducatinál gumi olaj szervizarányos pénzbe tizezerek. Lassan 60 ezer van a multiba négy év alatt......nem olcsó mulatság
Hajlat? 🤣Mert írtam olyat hogy Lienz felé van tempó?Nem,sőt,őszintén szólva utálok ausztriába közlekedni,pont ezek miatt,ide is csak a haver miatt megyek,mondjuk ő ismeri a helyet tudja hol lehet ereszteni.
Azok nem kanyarok csak hajlat az útban,es ott is jöhet szembe.
Tempot,Lienz fele,az asztán a tempo.
Vagy csak sok pénzed van a yardra,de a forgalom is engedi bőven..........ja nem.
Hellyel közzel annyi,inkabb lassabb de az extra curvy az elég brutal masfelsavos tenyleg elfeledett uthalozat,olyan burkolattal.Es ha nem akarsz offroad-ot öklömnyi kövekkel akkor kattintsd be avoid unpaved road opciot.
Lejjebb irtam egy összegzest is.
Ra kell készulni,nem annyira fogyaszthato mint a gugli vagy a waze.
Én még életembe soha sehova egy métert se,és nem is fogom,vagy megyek két keréken vagy sehogy,ez a motorozás nálam.Max úgy tudom elképzelni hogy megyek a családdal,aztán biztos ami biztos elviszem,de lehet hogy akkor is inkább lemennék vele külön.
Nem én szimplán többre tartom és jobban szeretem a gyors kanyarokat,ahol lehet tempót menni.Ezek a szűk visszafordítok mindenre jók csak arra nem hogy elvezni lehessen,főleg hogy mindig jön egy szerencsétlen szembe.
25-évvel ezelött is többször kihúztam Olaszországba futón a ZXR-t ahol nem kellett kímélgetni a vasat mikor a helyi menőkkel hajkurásztam a tengerparton meg a hegyekben ! Vagy San Marinoban ! 😉
Amugy te kepes vagy elvezni lienzig az agyrohaszto forgalomban 500km-t mert az az ut kezdete?