Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg pipinek is: covid-ban haltak meg, illetve a covid vírus okozta tüdőgyulladásban. fogalmazhatjuk akárhogy, ha nem lett volna covid-19, akkor nem lett volna a tüdőgyulladásnak ez a makacs fajtája sem.
Egyébként ha ilyen logikai síkon akartok mozogni, akkor nem covidban hal meg senki, sőt még autóbalesetben sem, mert minden halál oka szívmegállás... 🤔
asszony egyik osztálytársa a halasi kórházban ápoló, ő mondta hogy aki meghalt és a teszt szerint volt benne covidos vírus az mindenki covid miatt halt meg még az is akire rászakadt a disznóól teteje
a vírust meg kb minden emberből ki lehetett mutatni hiszen a tesztek alapból hibásan működtek

amúgy idén én is tuti beszoptam ezt az újfajta covid variánst mert majd meg voltam halva 2 hétig, ebből másfél hétig hason feküdtem mindenféle párnákon mert ha bármilyen más pozícióban léteztem olyan köhögési hullám tört rám hogy többször okádtam is miatta
utána még hetekig gyenge voltam mint a picsa, egy húzósabb szarás után alig kaptam levegőt
Na meg aztán külön szerencse hogy Putyin megtámadta Ukrajnát,mert így hirtelen a vírus sem lett olyan halálos.
Ja,és a kezeletlen HIV vírus következtében bekövetkezett halálozás 100%.
HIV fertőzésben sem hal meg senki. Mindenki a szövődményeibe hal bele.
nem nagyon tudsz te sem covidban meghaltról(kezeit széttáró) olyanról tudsz aki covidos lett majd meghalt tüdőgyulladásban és ráfogták, hogy kovidban halt meg(kezeit széttáró) Szóval úgy néz ki a képlet, hogy a fertőzéses betegségek amiben meg lehet halni a világon összesen 5%-k ami vírustól van. A kovidnál a halálok a bakteriális tüdőgyulladás volt és az,hogy ezt nem kezelték. 2 évig nem adtak antibiotikumot, mert hát, hogy az a vírusra úgy sem jó, közben meg a virusfertőzésben legyengült szervezetet bkteriális fertőzés könnyű szerrel megtámadta és antibiotikumos kezelés hiányában ez sok embert elpusztított. Nyílván főleg az öreg egyébként is legyengült szervezetet. Apósom is bekerült koviddal a kórházba. Na abból ki is jött benfentes információk szerint viszont tüdőgyulladásba meghalt. Ezek már tények (kezeit széttáró)
Az biztos,mert én egyről sem tudok,viszont sok olyanról aki mára már megbánta mert azóta ilyen olyan baja van.És javíts ki ha tévedek,de nem a covidba haltak meg,hanem a szövődményeibe,mint tüdőgyulladás,akár az influenzánál a mai napig.
Ó te szerencse nélküli, a két celebet azért írtam, mert azokat ismered 😁 amúgy elhiheted, hogy több covid-ban meghaltról tudok, mint te, érthető okokból...
Azért néha elgondolkodom rajta, hogy a covid-ban elpatkoltaktól az életük vége előtti utolsó pillanatban megkérdeznék, hogy hülyeség-e az oltás, akkor vajon mit válaszolnának?
Ja ja,tudom.Keresztanyám is covidba halt meg,igaz már áttétes rákja volt,összeomlott a keringése,bevitték a kórházba és hamar befektették a covid osztályra,és mit ad isten,covidba halt meg.Az hogy két celeb meghalt és felkapta a média,arra volt jó hogy magadfajta megfevezethető embereket hülyére vegyék.De mondtam,nekem ez nem baj,a kísérletekre szükség van,aztán inkább te mint egy beagle,mert te önszántadból vállaltad .
erről nekem mindig az jut eszembe hogy egy munkatársam az influenza ellevi védőoltástól egy roncs lett
évekig volt nagykőrösön rehabon mire annyira össze nem szedte magát jogy egyedül tudjon botokkal járni
pár éve beszéltem olyannal aki találkozott vele annyit javult hogy ha tolja a biciklit az után is tud már sétálni
szóval azért pár rossz példát mindenről össze lehet szedni
Csak a covid-hoz: Csollány meg Kóbor is pont olyan előre látó volt, mint te, aztán előre is léptek, egészen a sírig ☹️
Kinek a véleménye szerint?A másik oldal szerint?képzeld el ha a féltengelynél sem lettem volna kitartó,akkor te még a mai napig tudatlanúl hirdetnéd az igét,ami nem valós.Szóval azért mert szerinted hülyeség,még nem biztos hogy valóban az.Aztán mondhatnám a kovid oltást,szerinted végig hülyeséget pofáztunk,aztán azért az idő csak igazol minket,ma már sorba jönnek a kutatási eredmények,kísérleti patkányok voltatok és vagytok és voltatok,ezt is megmondtam már akkor is,ami alapjába véve nekem nem baj,mert így lehet előre lépni.
... kivéve ha hülyeséggel párosul... 🤣
Hát igen,mi is hiába magyaráztuk hogy hülye vagy,aztán mára már bebizonyosodott hogy tényleg az vagy.
Végül is...ezzel is próbálkozik valaki 🤣
https://youtube.com/shorts/8uY...
A kitartásnak csak előnye van.
Én bírom a csávót, néha csodálom a kitartását 😃
a toyotánál is szinte egyformák a féltengelyek meg kb egyformán törnek is mert elrohad a rezgéscsillapítónál
pitbullom sosem volt csak amstaff
nem ugyanaz de nagyon közeli rokonok
na szóval alapból nem olyan az amstaff hogy csak úgy ráharap
max ami meg zakkant és nagyon hülye
gondolom itt is a zakkantak haraptak rá 😁
Ja,ja,te is toltad a mantrát az oltásról,érdekes hogy most meg már sunnyogsz mikor folyamatosan jönnek az eredmények hogy bizony rohadt nagy faszságot beszéltél te genetikai hulladék.
Tudod hogy a pitbull is ráharap bármire ha olyanja van. Ez nem téma függő, nem a tied az érdem 😆
Azért lássuk be, te sem vagy akkora lángész, ha még mindig vitatkozol vele, és azt képzeled bármit meg fog ebből érteni🤣
Ha meg csak szórakozásból szopatsz egy fogyatékost, akkor szégyelld magad, hogy nincs jobb hobbid ennyi idősen. 😆
Miért, nem ugyanaz? fótsvágeny mind a kettő... van közte hosszban 1,5 centi eltérés? Tényleg faszom se tudja, de ha lesz időm, majd megnézem katalógusban.
Nem bírok tovább ebben a borzalmas tudatlanságban élni 🤣
Amúgy jól vagytok?

Majd elmúlik! 🤣
Halvany fogalmam sincs,lengyeleknel tobb helyen van.
Valszeg turistaknak latvanyossag,ezert is penzt szedtek be,es takarva volt a jo fenykeppozicio.