Noneg ha otthon felulok a motorra es bejovok dolgozni az ingázás.
Hartberg-felsőőr közt a bevasrlokozpontokkal szegett körgorgalmas araszolas a kocsisorban 30 fokban,en szopasnak hivom.
Pedig a kerepes-mogyorod kozti egyenes vegen a hajlatot 170 el veszem ha sietek,de azt se hivom motorozasnak.
Csak hogy én azt írtam hogy gyors tempójú kanyar.Nekem nincs vele bajom,és mint mondtam ahogy otthon felültem a motorra,nekem az már a motorozás része.Sőt,én nagyon sokszor van hogy cél nélkül elindulok.Valamerre megyek valameddig,a múltkor így kötöttem ki sógoroméknál schörflingbe.
Nekem meg a becsi,grazi,willahi aglomeracios folytopontokat meg nem tudtam teljesen kikerulni alsobbrendu utakon.
Aztan van a volgyekben a 100 ad korlatos hosszu elnyujtott ivekkel menő főutvonalak,azokat blődi tuti szereti,de 160-180 al eleg oroszrulett annyival menni,vagy van napkozben kurvasok auto,estere eltakarodnak,akkor csapatos,de sebessegmeres mindig ott van a fejemben,igy 120 atlagra redukalja a sebesseget.
Ez helyileg neha 160 ha belatom az utat,neha meg 90 mert totyog a sor kocsi kamionnal.
De ha van egy felsavos tekergő jobbara elvezetes, azon meg nincs tempo,emiatt eszi az időt.
Lienzig még csak lehet is találni alternativát az osztrák oldalon, na de az osztrák határig esélytelen. Mondjuk ha dolomitok a cél akkor inkább ott motorzik az ember mint az osztrák lankákon bassza el az időt
Hartberg-felsőőr közt a bevasrlokozpontokkal szegett körgorgalmas araszolas a kocsisorban 30 fokban,en szopasnak hivom.
Pedig a kerepes-mogyorod kozti egyenes vegen a hajlatot 170 el veszem ha sietek,de azt se hivom motorozasnak.
Nekem csupaszon az kb 150-160.
igaz ebben volt földút is
Aztan van a volgyekben a 100 ad korlatos hosszu elnyujtott ivekkel menő főutvonalak,azokat blődi tuti szereti,de 160-180 al eleg oroszrulett annyival menni,vagy van napkozben kurvasok auto,estere eltakarodnak,akkor csapatos,de sebessegmeres mindig ott van a fejemben,igy 120 atlagra redukalja a sebesseget.
Ez helyileg neha 160 ha belatom az utat,neha meg 90 mert totyog a sor kocsi kamionnal.
De ha van egy felsavos tekergő jobbara elvezetes, azon meg nincs tempo,emiatt eszi az időt.
Az amit leírsz,na az a baromsag.